FIV 128
Raspunsuri - Pagina 22
ella_72 spune:
Fetelor......vin si eu cu o intrebare ...pentru cele care ati facut FIV la Giulesti...
Cat timp dureaza de cand dau telefon pentru programare pentru intocmirea dosarului si intalnirea propriu zisa cu medicul embriolog ?
Big M. mi-a zis sa dau un telefon pentru programare in vederea intocmirii dosarului pe data de 3 sept. si eu tocmai atunci vreau sa plec in concediu 2 saptamani.
Cum credeti ca e mai bine sa fac...sa dau telefon pe 3 sept. sau dupa ce vin din concediu ? Credeti ca dureaza mult programarea , tinand cont ca in septembrie sunt multe fete care vor sa faca FIV .....?
Nu stiu cum sa procedez .....eu am toate analizele gata, inclusiv sotul meu ....hormonale,de sange,culturi col,genetice,histeroscopia....deci sunt pregatita...
Voi ce ma sfatuiti ?
Multumesc mult de tot !
Valeria 

Marrina 

Ella 
psj spune:
Danielaroza, poate va fi bine totusi, sunt multe fete care au avut pete si totusi a fost bine. La ce medic ai fost?
De ce nu sunati voi sa vedeti daca e gata?
huski spune:
Danielaroza, buna dimineata si bun venit la noi in gashca !
eu am trecut de primul Fiv nereusit si ma gandesc cu incredere spre cel cu numarul 2 in toamna...sper!
iti tin pumnii si sper ca rezultatul sa fie cel pe care il astepti!
Ana_p, hai ca parca incepe sa mearga treaba 
multi si asteptam in continuare vesti cat mai bune!
Kora, Madlen, ce mai faceti fetelor, ne vedem in toamna?

holly
valeria72 spune:
Am fost dimineata sa iau rezultatul si mi le-au dat doar la estradiol si progesteron. Cica Bhcg diseara dupa 19.30
Asa ca inca o zi de asteptare, insa am inceput serviciul azi si am un maldar de acte pe birou asa ca sper sa treaca timpul mai repede
Pupici
Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png
Danielaroza spune:
Multumesc mult pentru incurajari. Aveam mare nevoie. Chiar ma gandeam ca nu imi raspunde si mie nimeni si imi spuneam ca sunteti "plictisite" de atatea nou venite, iar cand am vazut mesajele voastre mi-am zis..YES!
Nu stiu ce sa spun. Mi-e frica rau. Sunt constienta ca sansesle sunt minime, minime, minime, dar parca totusi astept acel telefon (sunt pacienta doamnei doctor Protopopescu Denisa).
Am sunat aseara la Medsana si mi-au spus ca nu au sosit rezultatele si ca vor veni in seara asta. Daca nu ma suna nimeni pana diseara la 18.30, voi merge eu sa iau rezultatele.
Referitor la petele mele maronii - rozalii - rosiatice...stiu ca se intampla sa vina si ciclu peste sarcina, dar nu stiu daca asta e posibil in FIV. Oricum la mine nu prea seamana cu ciclu, cu toate ca petele maronii au aparut chiar in ziua in care ar fi debutat in mod normal menstruatia... Apoi ciclu peste sarcina este o raritate...sunt nebuna pt ca inca mai sper nu?
dany
Moniland spune:
Danielaroza, bine ai venit la
. Iti tin pumnii sa fie FIV-ul norocos si sa sari peste subiectul "FIV", sa ajungi la "gravidute prin FIV".
Valeria, si cum stai cu progesteronul? Se incadreaza la femei insarcinate? Hai ca mai ai un pic si sa vezi apoi emotii de sarcina.
Danielaroza spune:
Moniland, multumesc.
Spune-mi te rog iti poti da seama dupa nivelul progesteronului daca esti insarcinata?
dany
valeria72 spune:
Moni nu prea stiu cat trebuie sa fie progesteronul la sarcina si nici nu prea am timp sa caut pe net ca am o gramada de trebita
Pupici
Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png
ioanacarmen spune:
Valeria- Cand am facut testul de sarcina, valorile au fost: la estradiol -332 si la progesteron 56,2. Le poti compara cu ale tale. Sa ai parte de o veste minunata diseara.
felicia_ spune:
Danielaroza,
bine ai venit! Atata timp cat mai exista o sansa, trebuie sa speri! Poate-poate...
Valeria, imi dau seama ca greu este sa astepti... dar lasa ca vei veni cu vestea cea mare!
Marrina, 
Fetelor, am si eu o problema...v-am spus ca pe 3 septembrie am programare la eco, si dr Cocei mi-a zis ca voi incepe dipherelinul din z 21 (care dupa calculele mele ar fi fost 4-6 sept). Dar Cm mi-a venit mai repede, azi sunt z1, asa ca z 21 va pica fix pe 3 sept. Oare o sa imi dea sa incep de atunci? Nu mi-a zis exact schema de tratament, a ramas ca mi-o da pe 3 sept, ataunci cand voi cumpara si medicamentele (dipherelin ci menogon).
Cele care ati facut fiv fara sa luati AC, ce shema ati avut? Sunt cam debusolata, ca eu voiam sa merg cateva zile la mare din 4 sept.. si nu stiu daca se face o singura injectie de dipherelin, apoi cateva zile pauza (atunci as pute pleca), sau daca trebuie sa fac in fiecare zi (atunci ar fi mai greu)...
poze