FIV 128

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danielaroza spune:

Felicia, eu tot in ziua 21 am facut Diphereline. Sunt mai multe scheme de tratament care se adapteaza de medic in functie de istoricul pacientului. Daca ti-a spus ziua 21, atunci cred ca cel mai bine este sa-l anunti ca CM a venit mai devreme si probabil va reprograma data Dipherelinului. E foarte important sa-l anunti. Diphereline nu se face nici in ziua 20, nici in ziua 22 - ci in ziua 21.

dany

Mergi la inceput

Felicia, din cate stiu eu Diphereline se face intr-o singura priza. Eu asa l-am facut. Ce ti-a prescris dupa Dipherelin?

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

danielaroza, trebuie sa crezi pana vei primi rezultatul!
eu sunt una care a avut sangerari dupa fiv+icsi care au debutat ca si la tine, au durat pana in saptamana a -8-a de sarcina si totusi embrionul a rezistat eroic si acum e un baietel sanatos!
stiu ca e greu sa mai speri ca si eu eram la pamant! am baut ceai de cretisoara la greu, 1l-1l+1/2 pe zi, nu stiu daca a ajutat sua nu dar ma ajuta psihic ca fac si eu ceva sa-l ajut sa se prinda! plus doctorul mi-a zis ca 20% dintre sarcini sangereaza si totul e ok! in rest intradevar esti la mana naturii! trebuie sa speri si sa ai incredere ca reusesti!

fetelor,va urez succes tuturor si va tin pumnii la toate sa reusiti! trebuie sa reusiti!

pt voi!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Beatrix iti multumesc pentru incurajari. Cred ca tocmai aceste incurajari ma mai fac sa nu cedez de tot. Astept astazi rezultatul Bhcg si vom vedea. E grea asteptarea, sunt minime sansele...iti imaginezi situatia in care sunt... Tocmai pentru ca am tot citit pe forum ca au mai existat astfel de cazuri, similare cu cel al meu, mai am un dram de speranta cu toate ca stiu ca astea sunt cazuri rare.
Sa-ti traiasca puiutul si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna.

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aldolina eu stiu ca vine in jur de 25-26 august din concediu. Mi-a spus asta cand am facut histero, deci acum 2 luni, nu stiu daca nu cumva s-a mai schimbat ceva de atunci. Ce faci? Cum au iesit restul de analize? te-ai hotarat cand incepi si cu cine?

felicia e foarte bien daca ziua 21 pica cand ai consultatie. Diphereline-ul il poti cumpara din Giulesti si te poti apuca din seara respectiva. Se face in fiecare zi si se face subcutanat. Ti-l poti face singura fara probleme. Eu cred ca poti merge cateva zile in concediu in functie de cum te cheama ea la eco, chiar daca faci Diphe in perioada aia.

Fetelor in asteptare de rezultate, sper sa veniti cu vesti bune!!!!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Danielaroza, Andrada, merci! Stii cumva cate zile se face doar dipherelinul? (daca e subcutanat, ne descurcam) Ma mai cheama o data la eco, si in functie de asta incep menogonul?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Felicia, eu am facut fiv la Giulesti, am facut trat. cu diphereline 2 saptamini, echo, apoi inca 12 zile de diphe. + menogon si am inceput tot din ziua 21 trat. Pe dr Cocei o poti gasii incepind cu 20 august, poti sa o suni si vezi ce-ti spune sa faci.

, ptr fete Valeria , Marinna si Daniela

Meda 11+

Mergi la inceput

Felicia, uite care a fost la mine protocolul:

6 iunie ecografie
9 iunie - ultima menstruatie
29 iunie diphereline - 1 flacon 3.75 mg - o singura priza
9 iulie dozare estradiol si progesteron (analiza sange)
11 iulie echo 2
11 - 12 - 13 iulie - cate 4 fiole menogon
14 - 15 - 16 - 17 iulie - cate 3 fiole menogon
16.iulie - dozare estradiol si progesteron (analize sange)
18 iulie - echo 3
18 - 19 - 20 - 21 iulie - 3 fiole menogon
22 iulie - 2 fiole menogon
23 iulie - dozare estradiol si progesteron (analize sange)
23 spre 24 iulie (ora 0.30) - PREGNYL - 1 fiola de 5000 iu
25 iulie colectarea de ovule (punctie)
28 iulie embriotransfer
13 august - dozare BHCG + estradiol si progesteron
14 august - astept rezultatul, dar cu slabe sperante de reusita.

cam atat.

succes si daca crezi ca iti pot fii de folos si cu alte informatii, nu ezita sa imi spui.

dany

Mergi la inceput

scuze, mai adauga la protocol si menstruatia de pe 9 iulie (care e de fapt ultima).

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Eu sunt una din norocoase.
Nici nu-mi vine sa cred .... inca tremur.
Sunt GRAVIDUTAAAAAAAA!!!!!!!

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png

Mergi la inceput