FIV 128
Raspunsuri - Pagina 21
psj spune:
Pe mine nu ma jignesti sigur, am mai scris ce parere am despre ei![]()
Dupa ce o sa fie un rezultat bun o sa uiti tot stresul asta dar e pacat dupa ce trecem prin atatea sa ne mai fiarba si pentru atat lucru.
Dar de ce nu te-ai dus sa-l iei la ora 19.00? Eu cand mi l-am facut ultima oara la ei m-am dus sa-l iau seara in aceeasi zi.
betty78 spune:
Fetelor, multumesc mult pentru urari!!!! Sper ca totusi ca bebe sa mai vrea sa stea
inca o saptamana.
Marrina, valeria va asteptam cu vesti bune!!!
betty78
36+ cu
AMR 17 zile
august 2006
bulinutza noastra
aniast72 spune:
Valeria, fa un test de sarcina. Deja esti in Z14 si eu zic ca ar trebui sa vezi 2 liniute...
Pupici si asteptam cu nerabdare vesti bune.
Andreea
37+ cu 
luck spune:
Moni
da iubita mea mare dreptate ai avut
.
Si acum stau si ma gandesc ca dr zicea ca imi da puregonul compensat si eu ii tot dadeam cu gonalul,dar din nou ai dreptate pt ca menogonul este probabil de 100 si ca sa nu imi mai dea inca un menogon (pt ca probabil i se parea prea mult)cred ca s-a gandit la un puregon de 50.

zouzounaki spune:
Mamaaa miaaa ce-a mai trecut timpul...parca numai ieri Teodoran se necajea ca n-are nici un simptom
si uite acuma ce mindrete de bebe Andrei are
...Teodoran si Alexi22 sa va traiasca mindretile de copilasi si sa va aduca numai fericire toata viata...sa fiti binecuvintati

Valeria72,Marinna 

fetelor cine urmeaza pe listuta de august-septembrie
???eu cred ca voi fi pe ceea de septembrie-octombrie
...deja am o teama in mine de nu-i adevarat..parca imi tot vine sa amin momentul..nu de alta dar nu cred ca as mai face fata in cazul unui un rezultat negativ
Doamne fereste...na ..nici n-am inceput tratamnetul si ma vaicaresc
...va pupacesc pe toate cu drag..zouzou
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
Adhnana spune:
Felicitari noilor mamici : alexi22 si teodoran!!
Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun!
Adhnana
31+
Danielaroza spune:
Buna dimineata,
Nu v-am mai scris pana astazi (sunt noua pe aici), dar citit si recitit toate mesajele FIV din 2002 ...ma rog nu chiar toate. Si eu am facut FIV la Medsana luna trecuta si eu astept rezultatul cu sufletu la gura in seara asta. Tarziu intr-adevar, nu ma asteptam la o asemenea intarziere tinand cont ca e clinica privata, ca platim o caruta de bani...etc.
Oricum sansele mele sunt extrem de mici intrucat din ziua 12 am inceput sa ma niste pete (scurgeri) maronii care mai apoi au fost roz, mai apoi rosii..., nu pare un ciclu obisnuit, dar nici mari sperante nu mai am.... asta-i viata. Nu mi-am facut nici un test de urina. Eram atat de convinsa la inceput ca totul va fi ROZ incat nu am luat in calcul sansele unei nereusite, iar acum cad de la inaltime. Sunt deprimata si totusi astept telefonul lor...
Succes tuturor care sunteti in aceeasi situatie de asteptare.
Voi reveni si eu cu vesti, oricare vor fi ele si sper sa ma primiti si pe mine de acum in cercul vostru. Mi-ar placea tare mult sa tin legatura cu voi toate.
Dany
Andrada.P spune:
Alexi22 si teodoran felicitari!!!!!!! sa va traiasca bebeii si sa fiti fericiti si sanatosi cu totii!!
toate FIV-oasele!
Andrada
Moniland spune:
Luck, menogonul contine si fsh si lh. Probabil ai nevoie si de lh din moment ce a ales menogonul, dar cred ca nu prea mult pt ca in loc sa dea 2 doze de menogon a ales 1 menogon + 1 puregon (gonal). Deci ceva de genul FSH+LH (menogon)+FSH(puregon,gonal). Orium depinde de concentratii (doza UI).
Care dr. iti zicea ca iti da compensat?
Zouzou, hai sa ne luam de manuta ca si eu am o teama de numa,numa. Tot ma duc prin concedii ca poate imi trece, dar degeaba.
Aldolina spune:
Alexi si Teodoran, FELICITARI mamicilor, sa va traiasca bebeii si sa fiti sanatosi cu totii!
Marrina, Valeria 

tin pumnii!
Aly, am fost cateva zile in concediu, acum am revenit cu forte proaspete. 
Madalina28, ce faceti, cresteti, suneti bine?
Andrada, Cris, Ciarli, ce stiti fetelor de C.B? E in concediu? Aveti idee cand isi reia consultatiile? 
toate Fiv-oasele, actuale si viitoare mamici.