FIV 128
Raspunsuri - Pagina 20
ana_p spune:
Valeria, Marrina, astept cu nerabdare vestile bune despre voi!
Asa cum va spunea si Kora
, astazi am fost la eco (a opta zi de ciclu, dupa 6 zile de stimulare (3 zile Clomifen /2 pe zi+ 3 zile Menogon/3 pe zi)si rezultatul a fost:
OD: 16.6, 10
E = 7.8
Prin urmare, foliculii mei au fost ascultatori si au crescut. De astazi fac 0.25 Cetrotide, maine refac hormonalele si miercuri merg la eco. Spre deosebire de zilele trecute, acum am o stare mai buna in care ma bucur de fiecare pas facut, oricat de mic.

tuturor fetelor!
A, si am uitat sa va zic: astazi mi-am executat prima injectie subcutanata (Cetrotide) avand alaturi cel mai fricos si mai panicat sot posibil
. Maine o sa am grija sa fie la serviciu cand fac injectia...![]()
Ana
pussi spune:
ALEXI !! FELICITARI SI AICI!!!
PUSSI
22+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
am gasit asta:
quote:
Originally posted by teodoran
Dragele mele, Am nascut......., joi seara, astazi am venit cu bb acasa,sunt putin dezorientata...cand ma linistesc va povestesc cu lux de amanunte.
bebe Andrei,2500 kg, 47 cm, data 09.08.2007,apgar 9, prin cezariana la ora 20.30.
bebe Andrei
FELICITARI MAMICO!!! SA-TI TRAIASCA PUIUL!

PUSSI
22+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
cristal1995 spune:
Alexi: felicitari, mamico!
Valeria: ashteptam veshti...BUNE!
Kora: sper sa nu fiu aiurita....tu ai cumparat progesteron injectabil din Germania???? Ca imi vin shi mie vineri 10 fiole de cate 250 ml, pentru septembrie.
Problema mea este urmatoarea: tzie cum tzi-a recomandat medicul sa le faci? Ca doctora mea a zis ca-mi trebuie 50 mg pe zi, iar fiolele pe care mi le-au gasit nishte prieteni acolo sunt de 250!!! Nu intzeleg...

Oana, Aldolina: pe unde umblatzi, fetelor?!
Pupici la toata lumea!
Aly
luck spune:
ana
BRAVO este foarte bine !!!!! Astazi imi spunea si dr meu ca daca o sa obtin 6 foliculi o sa fie bine.Asadar crede in sansa ta si o sa vezi ca o sa fie bine.Ma bucur foarte tare pt tine.
Spune-mi te rog initial care era schema ta de tratament ?Nu aveai numai menogon intr-o cantitate mai mare ? Si mai spune-mi te rog de ce ti-a dat tratam.cu clomifen si dc nu stii il poti intreba miercuri pe dr.tau ? Te rog , ca incep si eu maine poimaine si tare as vrea sa stiu ce sa fac sa fie bine.
Moni
multumesc inca o data , am intrebat azi la farmacie si mi-a zis puregon=101 ron (aprox.) si gonal 75 ron dar la cat sunt de inteligenta nu am intrebat si gramajul.O sa intreb maine.Oricum am vorbit azi cu dr meu si mi-a zis ca-mi da reteta compensata.Tu ce zici are vreo importanta dc iau puregon sau gonal pt ca asa cum zici difer de pret este mare si dr meu zicea astazi ca ambele contin fsh , ca este practic acelasi produs numai ca sunt facute de 2 firme diferite.
pupici
dream1971 spune:
Alexi 22 , Teodoran felicitari! Sa aveti copii sanatosi si sa fiti intotdeauna mandre de ei! 
Pussi ca de obicei esti cu vestile bune
! Sa nu te schimbi. Am si eu nevoie de tine 
Valeria am pumnii stransi sa fie cu noroc si sa auzim vesti bune.

Andreea si Bety nastere usoara si bebei sanatosi. 
Ana_P e un inceput bun
sa fie pana la sfarsit bine.
Va
pe toate!
Dream
madalina28 spune:
Alexi,Teodoran felicitari mamicilor, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti!!!
Valeria, Marrina haideti fetelor cu vesti bune!
toate FIV-oasele
Madalina
14+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
Moniland spune:
FELICITARI teodoran! A fost atunci un lot bun de fete, se vede de altfel si acum cand au nascut
.
Luck, deci am avut dreptate
?!
puregonul ce costa 101 ron este de 50 UI, iar gonalul de 75 UI costa 75 ron. Cel mai bine intreaba dr. de care sa iei pt. ca sunt de concentratii diferite. Si daca il combina cu menogonul poate 50 UI de puregon ar fi prea putine sau din contra, daca iei gonal 75 ar fi prea mult.
Mie mi-a zis dr. la ultima stimulare ca doza optima de inceput ar fi de 75 UI. Dar cum am facut stimularea cu puregon avea de ales intre 50 UI sau 100 UI.
Felicia spune:
Marrina, Valeria, haideti, dati-ne vesti bune sa ne incurajati pe noi cele care am pierdut. 

valeria72 spune:
Fetele eu sunt inca in asteptare. Astia de la Medsana sunt niste nesimtiti(scuze daca jicnesc pe cineva) insa tinand cont de cat am cotizat la ei pt FIV consider ca ar fi putut sa aiba macar bunul simt sa ne dea rezultatele in cateva ore ca la alte clinici dar pe ai ii doare undeva ca 60 de oameni fac ca trenul prin casa. Am mai vorbit cu 2 fete cu care am facut dimineata analiza si nici pe ele nu le-a sunat.
Acum prelungesc agonia pana maine seara, ca sotul meu nu vrea sa mergem in alta parte sa-l facem si nici test nu vrea sa fac.
Asta este...m-am lungit ca o pomana!!! Sorry dar sint tare indignata
Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png