FIV 128
Raspunsuri - Pagina 19
Anca Wish spune:
Fetelor, in ce zi a ciclului face histeroscopiile Marinescu?
Valeria, Marinna, tin si eu pumnii stransi, stransi!!!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
ella_72 spune:
Anca.....de regula , in zilele 13 , 14 sau 15....
Eu am facut saptamana trecuta si eram in Z13.........Tu cand vrei sa faci ?
Ella 
Anca Wish spune:
Mi-a zis sa sun in prima zi ca sa ma programez. Prima zi va fi pe la sfarsitul lui august si vroiam sa stiu cam pe cat septembrie va avea loc "operatiunea". O sa-ti trimit un PM Ella.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Chiara spune:
marina si valeria, va tin pumnii ca ziua de azi sa fie una dintre cele mai fericite zile din viata voastra! succes!
KoraPop spune:
Vesti bune despre ana_p:desi a inceput cu FSH > 14,azi in zi 6 de stimulare cu menogon 3 fiole/zi are 6 foliculi intre 10-16 mm si de azi va lua cetrotide.Doamne ajuta Ana in continuare,eu sunt alaturi de tine cu tot sufletul la fiecare victorie a ta,astazi a fost prima mica victorie si sunt sigura ca totul va merge inspre bine.Fii optimista si roga-te la DD!
Marrina, Valeria va tin pumnii stransi!Doamne ajuta!

Kora
CARPE DIEM!
aniast72 spune:
antosit, multumesc mult de urari si sa dea DD sa ne urmati cat de curand.
Andreea
37+ cu 
galuscuta spune:

A nascut azi ALEXI22 prin cezariana, O FRUMUSETE DE FETITA SANATOASA DE 3,700 KG SI 51 CM
17+ 

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
felicia_ spune:
Alexi22 FELICITARI! 
Ana_p, ma bucur mult ca lucrurile incep sa se indrepte! De acum, trebuie ca totul sa mearga sper bine, surprizele neplacute au fost la inceput, acum urmeaza cele placute!
Valeria, astept si eu!
poze
Moniland spune:
Ana, ai inceput bine, sa dea DD sa se termine foarte bine.
Valeria, iti inteleg nerabdarea, dar la cei 4 embrionasi transferati trebuie sa se prinda cel putin unul. ![]()
Alexi, FELICITARI MAMICO!!!

Marrina, sper ca semnul de viata pe care il vei da dupa 2 saptamani sa fie unul cu o veste super. Tin pumnii si fac galerie