FIV 128
Raspunsuri - Pagina 18
zouzounaki spune:
Valeria72,Marrina 

Anto iti las un PM
...pupici tuturor scumpetelor de fivoase
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
galuscuta spune:
Moniland -Bia e in concediu prin munti,va vedea din septembrie ce va face.

Doris- da, eram super depresata mai ales ca eram sigura ca n-o sa reusesc si ,iata ce doi galuscuti aveam in burtik
.
Nu disperati fetelor ca pana la urma toate o sa reusiti 

17+ 

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
KoraPop spune:
Valeria,Marrina bafta multa fetelor,va asteptam cu vestile cele mai bune!Doamne ajuta!
Ana_p sunt sigura ca azi la eco ii vei face o surpriza placuta lui dr. T si va vedea o multime de foliculi maricei,iti tin pumnii si astept raportul!!!!Cand faci analizele hormonale?Azi,maine?
Kora
CARPE DIEM!
pussi spune:
valeria

Bettyatunci pregatim galeria pt. 29
PUSSI
22+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
antosit spune:
Buna dimineata!O saptamana minunata si plina de vesti bune tuturor
!
Valeria, Marrina 

!
Moni ce loc frumos sa te "ascunzi" ti-ai gasit!
Zouzoule ti-am raspuns pe PM.Multumesc
!
Pusicutelor
x3!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
antosit spune:
-utele pe ultima suta de metri Andreea si Betty facem galerie pt. o nastere usoara si
-ici sanatosi!

!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Moniland spune:
Luck, dupa calculele mele 150 UI gonal costa 150 ron, iar 150 UI puregon 291 ron, deci aproape dublu. Acesta este pretul intreg. Se pot compensa ambele dar depinde de medicul de familie, de farmacie si cel mai important de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Daca folosesti doar 1 fiola de puregon/zi nu te costa f. mult. Depinde si daca e de 100 UI sau de 50 UI. Pana in septembrie pretul acestuia este de 190,42 ron la cel de 100 UI si 101,16 ron la cel de 50 UI.
valeria72 spune:
Buna fetele
Eu dimineata am fost sa-mi iau sange si diseara sau maine astept sa ma sune Prof sa-mi zica rezultatul.
Nu va pot spune ce emotii am. Doamne ajuta!
Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png