Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

maria nu mai intru la aspirante si de fapt am tot ocolit subforumul de mamici si gravidutze si aspirante ca simteam ca o iau razna ma deprima rau...cred ca intelegi

stiu ca nu e o regula sa ovulezi in z14 dar eu intrebam altceva...36.7 este posibil sa fie temp de ovulatie sau nu??ca in alte luni aveam 36.3 si crestea o zi sau 2 la 36.7,iar acum am 36.7 de 3 zile...asta e de bine sau nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

eu zic da nushulica, din cite spui tu la tine temp nu se ridica la 37 ca daca se ridica si acum e la 36.7 atunci eu zic ca esti in cea mai ridicata per a fertilitatii, iar daca e tot timpul 36.7 atunci ai ovulat deja, iti tin pumnii strinsi tare sa fie cu ochisori luna asta, sa te bucur si tu de cea mai frumoasa per a femeii!

Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marryan

eu zic da nushulica, din cite spui tu la tine temp nu se ridica la 37 ca daca se ridica si acum e la 36.7 atunci eu zic ca esti in cea mai ridicata per a fertilitatii, iar daca e tot timpul 36.7 atunci ai ovulat deja, iti tin pumnii strinsi tare sa fie cu ochisori luna asta, sa te bucur si tu de cea mai frumoasa per a femeii!

Maria

sa dea Dzeu la toate sa se intample cat mai rpd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Salutari fetelor si ma bucur ca sunteti alaturi de mine o sa va tin la curent cu starea mea.problema este ca stau prost la capitolul rabdare dar sper sa am destula si sa mai astept pina sa fac un test de sarcina din urina,ca nici nu as vrea sa ma cuprinda disperarea ca e tare rau.
Multumesc de incurajari marryan sper sa fie asa.
Salutari nushulica cred si eu ca esti la ovulatie saz deja ai ovulat.la tine cite zile are ciclul?
la eco mergi?acolo se vede daca ai ovulat.
Dar sa speram ca e asa este si se prinde ceva acolo,bafta multa.

Mergi la inceput

cam 30zile sau 31...depinde
n-am mers la eco ca nu m-a chemat v-am zis ca am dat peste o desteapta de dr

mi-am propus oricum sa nu mai merg la ea si daca da Dzeu sa raman sa merg la alt medic...deja l-am ales acu sa vad cat e de ocupat

incearca sa faci sa treaca timpul mai repede nu te mai gandi la test ca sigur va trece foarte greu timpul

oricum clar e semn bun temperatura pe care o ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Da nushulica acum intelg ce probleme ai cu doctorita ca mi-am adus ce ai scris.Temperatura bazala se ia incepind cu ziua in care se termina fluxul de singe menstrual deci din ziua a 5 si pina vine ciclul urmator si se trece pe un grafic(mie mi le-a dat doctorul),am citit undeva pe net ca temperatura preovulatorie este de 36,6 grade si orice cretere de 0,2-1,5 grade arata ovulatia dar nu cred ca e o regula clara depinde de organism,iar la tine a crescut cu mai mult de 0,2 si se mentine deci cred ca are dreptate marryan .

Mergi la inceput

eu acum aud ca se ia temp din z5 mie mi-a zis sa iau din z10 pana in z20

luna viitoare o sa iau asa cum zici tu poate totusi nu va mai fi nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Buna fetelor, azi sunt in ziua 7, am inceput Clomidul din ziua 5 si in ziua 10 ma voi duce la monitorizare.

Florex - doctorita mea mi-a prescris Clomidul din ziua 3, probabil ca am CM mai scurt, e de 27 zile, nu stiu exact cand se ia din ziua 5 si cand din ziua 3. Luna asta, din pacate, doctorita mea era in concediu si un alt doctor, care ii tinea locul, nu si-a luat responsabilitatea sa imi prescrie pastilele, pentru ca a vazut ca am un chist de 2.5cm. Si atunci, ma intreb, doctorita mea de ce mi l-ea prescris totusi, incepand cu ziua 5?

Dara_d - bafta multa, sper din tot sufletul sa ai parte de o mare bucurie luna asta!!!! Si eu stau foarte prost la capitotul rabdare,asa ca te inteleg exact.

Marryan - Si eu stiam ca din ziua 3 trebuia sa incep, astept sa vad ce mi se spune la monitorizare acum, sper ca luna asta sa avem parte toate de o mare bucurie! Multumesc mult de incurajari.

Mult noroc tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florex spune:

Romanitza, eu am CM cam la 26 zile, dar inainte de stimulare mie DR mi-a dat duphaston si mi l-a impins la 28 zile, nu stiu sa-ti spun de ce.
mie mi-a dat din Z5, maine merg la control, deja nu mai am rabdare.
Dara_d speram sa vii cu vesti bune.
Marryan, te inteleg ca nu mai ai rabdare, eu sunt dupa prima luna de stimulare si deja cele 2 saptamani de asteptare mi s-au parut o vesnicie, dar ...doar 1 zi mai am pana sa aflu ce s-a intamplat de fapt.
O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Florex iti tin pumnii sa fie bb, crede in acest lucru, eu daca nu o sa fie nici luna asta nu o sa mai fac nimik, las totul balta ca am obosit si fizic si psihic, cred ca am o decadere morala, ca nu ma pot abtine nici de plins si nici sa fiu mai vesela, sunt trista de tot, ca DD nu imi aude rugaciunile, nu vreau sa ma mai gindesc deja ca incep sa o iau razna de tot, am ajuns sa pun papucii in frigider, pai asta e normal? Scuze ca mam plins de ajuns dar nu mai pot!
Ma rog la Dumnezeu sa ma intareasca sa merg mai departe fie ce o fi!

Maria

Mergi la inceput