Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

mai am o intrebare...........voi luati utrogestanul pana cand?pana va vine CM?
defapt 2 intrebari....voua v-a facut vreodata eco transvaginala cand erati cu uratii pe capul vostru........eu nu l-am lasat.Mi se pare dezgustator.......a facut dr.misto de mine dar macar m-a inteles si nu a insistat.Ii multumesc pt.asta,desi stiu ca la cate a vazut nu il impresioneaza ce am eu dar totusi.......oare sa nu mai fiu incapatanata si ma las?voi ati facut?Bine nu va mai fi cazul ca luna asta va fi ,asta e clardar asa intreb si eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

ginamaria pe mine a vrut dr sa ma cheme la ecografie intravaginala in z2, eu am sunat-o cand am vazut primele pete si a doua zi m-a chemat, doar ca a curs foarte putin ( cateva pete maro) si cand m-am dus la ea nu mai curgea nimic. Abia urmatoarea zi a fost Z1.
E prima oara cand fac stimulare, mi-a dat closty 2/zi, de azi. Monitorizare am facut in iunie - de curiozitate mai mult - (fara stimulare) si am avut un singur folicul dar care nu s-a spart. Pregnyl nu am facut ptr ca nu era cazul ( sotul are azoo). Sa fie oare prea puternica stimularea? Am sa iau si eu o pastila dimineata si una seara - dr a zis ca nu conteaza cand - asa ca le iau ca voi.
Monitorizarea ptr IAD o incep de joi.
Si inca ceva, la ce efecte secundare ale lui closty sa ma astept?
ptr toate fetele

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

draga IUCA eu nu am avut nici un fel de neplacere de closty.....pana la IA nu am simtit nimic.........decat o foame mare.......si am mancat la pizza pana mi s-a facut rau..........si mi-a trebuit lapte (eu care nu beau lapte niciodata)luna trecuta am baut in fiecare zi 1L de lapte cu miere.........asa ca nu stiu, cred ca la fiecare reactioneaza altfel organismul........eu am crezut ca am bebelin si de aceea imi trebuie laptic dar se pare ca nu de acolo.......IN REST NIMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

ginamaria multumesc ptr raspuns, sa speram ca stimularea asta va avea efect si ne va aduce mult doritul bebe. Si eu beau foarte rar lapte, o data la cateva luni, poate incep ca tine

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Succes pentru fetele care au inceput deja stimularea ,mult noroc si sa speram ca se prinde de adta asta.
Pupici

Mergi la inceput

stimulate stimulate,dar chiar asa nici o durere, nici o caldura?Sau a fost relaxare totala w.asta?

Mergi la inceput

hei fetelor nici un mesaj nu mai scrieti ce faceti ? cum merge tratamentul? in cezile sunteti?
Eu astept sa vad luna asta daca a iesit ceva ,desi am luat pauza de la stimulare,dar poate cine stie sunt in ziua 31.
Daca anu iese nimic trebuie sa merg iar la medic sa vad ce tratament imi mai da.
Va doresc succes tuturor celor care ati inceput deja si sa apara multi bebe luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Vad ca in ultima vreme fetele au cam luat pauza la discutii. Probabil tac si fac! Eu astept sa vin CM pe 10 poate poate iese ceva, daca nu, incep iar stimularea.

Mergi la inceput

Iti tin pumnii ral mar poate imi dai o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu sunt foarte optimista pentru moment. Ma gandesc ca sotul e daja la jumatatea tratamentului, si ar trebui sa aiba ceva rezultate pana acum. Ma gandeam chiar sa-mi fac un test de sarcina, dar nu stiu daca iese ceva pentru ca e cam devreme; martea trecuta am ovulat si nu stiu daca se pozitiveaza doar dupa o saptamana.

Mergi la inceput