Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna fetelor!
Am tot citit postarile voastre despre Ovamit pentru ca ma intereseaza foarte mult parerile voastre. Luna aceasta am fost la monitorizare, am facut Pregnyl in Z15 si acum iau Duphaston. Daca nu iese nimic, luna urmatoare o sa incep stimularea cu Ovamit, Z3- Z7. Ma primiti si pe mine in clubul vostru?

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Bine ai venit vrmoana in grupul nostru de stimulari.
Tu cu ce ai facut stimularea pana acum?
Sa speram cavom avea rezultate.

Mergi la inceput

Dara mersi .
Pana acum nu am facut stimulare cu nimic. Doar monitorizare ecografica de 2 luni incoace. Luna asdta a fost prima data cand am facut Pregnyl.

oana

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Bine ai venit la noi! Duphaston-ul l-ai luat dupa ce ai facut analize hormonale? Mie o dr. mi-a zis sa iau, dar nu mi-a facut analize si am facut noduli la sani, care nu mi-au trecut nici dupa 4 luni. Dupa ac. experienta am schimbat dr. si mi-a spus ca duph. se da doar dupa un set de analize, ca poate fi f. periculos. Voi incercati doar de 2 luni sa aveti un copil? Ati descoperit o problema?

Mergi la inceput

Am facut in martie dozarile hormonale. Duphaston iau pt a-mi regla CM care a inceput sa vina cam aiurea. Pt bb incerc de ceva timp, dar de investigatii ne-am apucat din ianuarie anul acesta.De fapt se pare ovarul drept e cam lenes, avand in vedere ca si luna trecuta si luna asta am ovulat doar cu stangul.

oana

waiting for my baby

Mergi la inceput

Ma bucur ca ati facut investigatii sa depistati cauzele.Nou dr. ne-au spus sa asteptam 2 ani, dupa aceea e vorba de infertilitate. Cu acest sfat "intelept" am pierdut o multime de timp.Daca ne apucam de investigatii poate pana acum aveam deja. Noi am facut la inceput o multime de analize care nu-si aveau rostul atunci(toxo, citomeg., RH, etc) si de fapt problema era spermograma sotului pe care nimeni nu ne-a cerut-o.

Mergi la inceput

2 ani mi se par foarte mult. Eu stiam ca dupa 1 an de incercari nereusite trebuie incepute investigatiile.

oana

waiting for my baby

Mergi la inceput

Cred ca depine de chef de munca au doctorii at. cand intrebi. Bine ca nu am asteptat decat 9 luni si dupa aceea am inceput singura infestigatiile, cu ajutorul fetelor de pe acest forum. Cred ca prima analiza care trebuie facuta e spermograma, ca in ultima vreme am vazut ca foarte multi barbati au probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Am inteles vrmoana explicatia ta.
Hai ca te innebunesc cu intrebarile,tu la ce medic mergi? unde faci monitorizarile de ovulatie?.Eu una merg la dr berbecar dar nu face si monitorizarile trebuie sa ma duc eu sa le fac in alta parte,in rest eu sunt multumita de dansul,de fapt mai e o problema ca s-a pensionat si nu stiu cat va mai practica ,si de asta as vrea sa am inca o rezerva,in caz de ceva.Poate ma ajti tu ca vad ca esti si tu din bucuresti.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

IUCA din cate am citit azi incepi stimularea........DOAMNE AJUTA
LILY 79 am vazut ca esti din Cluj la ce medic ai fost?a dat rezultate f. bune.........defapt ti-a facut ceva sau tu ai fost extrem de cumnite si DD te-a ascultat?
Si eu am inceput de ieri stimularea cu closty,(a doua luna),cate 2 pe zi,nici mie nu mi-a zis cand dar le iau una seara si una dimineata.......ca asa m-am gandit eu.Cand am citit ca si marea majoritate dintre voi face asa m-am linistit........vinerea viitoare merg si eu la monitorizari si sa vedem cand ne apucam de IA......sper de data asta sa de-a rezultate ca luna trecuta

Mergi la inceput