Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Fetelor, dar Ovamit e tot aceeasi ca si Clostibegit, adica au aceeasi substanta de baza sau difera ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

La farmacie nu am gasit ovamit si farmacista a spus sa iau closty, ca au aceeasi substanta activa. Dar dr. a spus sa iau ovamit ca e mai bun, are mai putine rectii adverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Fetelor da asa este clostilbegytul si ova-mit contin aceeasi substanta activa,dar asa am mai citit si eu ca ova-mit da efecte adverse mai putine ca clost.Eu una am luat ova-mit si m-am simtit relativ bine,m-am simtit un pic balonata si am avut o mica durere ,dar mica, la ovare,ceea ce am inteles ca este normal ca le face sa functionaze.
Daca ti-a spus medicul sa iei ova-mit eu zic ca este bine sa-l iei pe asta.Cauta la mai multe farmacii trebuie sa il gasesti piana la urma.
Succes la tratament si astept vesti despre evolutia situatiei.

Mergi la inceput

Stimularea asta o voi face cu ovamit. Deja am facut comanda la farmacie, desi pana cand incep mai am cam 2 saptamani. Data trecuta am luat closty, si nu am avut nici un fel de disconfort; nici balonari, nici dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Da mie de ce oare medicul mi-a prescris Closti? Ce, oare nu stie ca ovamit e mai bun? Si nici nu stiu daca sa o intreb de chestia aceasta, ca la sigur se va uita chioris la mine, adica nu am incredere in ceea ce face ea.... Poate sa beau ovamit, dar ea va considera ca beau Closti.
La sigur e mai bun Ovamit?

Mergi la inceput

Fetelor cred ca depinde de organism cum reactioneza fiecare la tratament cu mai multe sau cu mai putine efecte secundare.
Nu stiu sigur daca ova-mit este mai bun,eu v-am povestit ce am citit eu si cum a fost la mine,dar mai bine respectati ceea ce va spus medicul la fiecare,asa e cel mai bine,trebuiesa avem incredere in medicul respectiv ca altfel nu facem nimic.
Mai sunt medici iresponsabili dar asta nu e o regula.

Mergi la inceput

Fetele, mie 3 dr. mi-au spus ca e mai bun ovamit decat closty. Dar, avand in vedere ca e vorba de hormoni, probabil fiecare dr. stie mai bine ce sa-i prescrie pacientei sale.

Mergi la inceput

Ma ajutati si pe mine cu o chestie? Din prima luna de stimulare apar mai multi foliculi, sau cam prin a doua? Data trecuta cand am facut stimulare nu am facut si monitorizari pt ca dr nu avea ecograf deci nu prea am de unde sa stiu cati foliculi apar la prima stimulare si tare sunt curioasa.

Mergi la inceput

RalMar foliculii apar din prima luna ,la mine una asa a fost,de fapt asta e si scopul tratamentului.Ar fi bine daca ai face si monitorizare ecografica ca asa aflii citi foliculi ai ,ce marime au (ca numai cei de peste 17mm pina la 25mm sunt viabili-din ceam citit eu,cei mai mari de 25mm se considera chisturi) si ce marime are endometrul,adica peretele uterului in care se implanteaza samburelul,si normal marimea uterului.
Cred ca te-am ametit.
Pupici si o zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Multumesc mult dara. Nu m-ai ametit, ca detaliile le stiam, ca mai facusem monitorizari , dar nu in timpul stimularii. Nu stiam daca foliculii multi apar in prima luna sau de prin a doua

Mergi la inceput