Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit
Raspunsuri - Pagina 14
dara_d spune:
Buna lily ce ma bucur ca aud asa ceva,chiar simt ca prind curaj cind aud ca la cineva s-a intimplat minunea.
Tu ai mai facut vreodata stinmulare,in afara de luna asta?Cu ce ai fcaut stimulare?
Astept un raspuns si felicitari pentru sarcina, sa fie bine sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos.
Lika spune:
[quote]Originally posted by marryan
dara si eu am facut 2 luni de stimulare fara succes numai ca la mine sotul e sanatos tun si normosper avem si tot degeaba....asa ca pauza numai iau nimika...cred ca e prea mult pu mine atita timp sa lupt fara rezultat cred ca o sa iau ramas bun de la ideea de a fi mamica! sunt fr trista si pling mii greu pe suflet....de ce atita suferinta unde oare am gresit? sau pu cine platesc eu?
Draga Marryan, nu dispera, caci nu e voie. Multe suntem in situatia ta, nu esti singura, asa ca inseamna ca toate am gresit si nu meritam sa avem bb...Sa fie asa? Nu, asa ne-a fost sortit ca sa luptam pentru ceva in aceasta viata. Cineva primeste chiar daca nu vrea, iar altcineva plateste pentru a primi. C'est la vie! Capul sus si lupta, caci altfel nu se poate. Iata de la mine
sa nu mai plingi, si poate nu mai pling si eu. :)
Lika spune:
Lilly, chiar ma bucur ca ai reusit.
Parca simt ca incep sa sper mai mult. Dar oricum asa vreau sa vad ca toate care fac stimulare prind un bb mai din I luna de stimulare....uff, ca m-am saturat si eu, ca si Dara d de toate alergaturile astea pe la medici, analize, ...Sper sa ma opresc la stimulare si atit, desi numai unul Dumnezeu stie ce ma asteapta.
Hai, va pup pe toate si numai de doua liniute sa auzim aici pe la noi!!!
marryan spune:
Lika multumesc pu florica, nu mai pling promit, iam promis si sotului ca nu o sa mai pling pu bb ca de ce nu vine...o sa vina el cind va vrea Dumnezeu! O sa mai fac si testul ce compatibilitate si atunci vim mai vedea cum stau lucrurile, pina atunci pauza totala si am sters si gindul de bb!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
RalMar spune:
Oare am nevoie de reteta pentru ovamit? Dr. a spus ca incep stimularea de luna viitoare, dar nu mi-a dat reteta. La ultima stimulare facuta am avut si reteta.Am si uitat cum se luau. Parca 1/zi
din Z5 pana in Z9, 3 luni?
dara_d spune:
Marryan nu mai fi asa si nu mai gindi asa pesimist,trebuie sa crezi in Dumnezeu ca iti va darui un copil atunci cind va fi cazul,si momentul asta nu coincide si cu dorintele noastre.Eu una incerc sa fac tot ce este posibil omeneste pentru a avea un bebe dar cu vointa lui Dumnezeu nu ma pot pune,dar oricum ar fi inca nu renunt ,nu ma dau batuta.Stiu un cuplu ,o cunostinta dea mea care a asteptat 8 ani si a fcaut tratamente si tot felul si abia dupa 8 ani are o fetita.
Deci se poate dar trebuie sa credem cu tarie in visul nostru si sa avem rabdare,da Marryan??? Te rog nu dispera. 
dara_d spune:
quote:
Originally posted by RalMar
Oare am nevoie de reteta pentru ovamit? Dr. a spus ca incep stimularea de luna viitoare, dar nu mi-a dat reteta. La ultima stimulare facuta am avut si reteta.Am si uitat cum se luau. Parca 1/zi
din Z5 pana in Z9, 3 luni?
Buna Ral Mar cred ca poti incerca la farmacie sa iei si fara retata ova mit, sau mai bine mergi cu reteta veche daca o mai ai.
Mie un a mi-a recomandat 1 pe zi din ziua 5 pina in ziua 9 inclusiv,dar mai bine suna-ti medicul si intreaba cite sa iei pe zi poate vrea sa iti prescrie 2 pe zi avind in vedere ca ai mai fcaut stimulare si nu ai ramas gravi,poate vrea sa iti maresca doza .
Succes si sa fie cu noroc.
Mi-ar placea sa ne tinem la curent pe aceasta tema cu stimularile,poate vreti si voi si ne conversam pe forum.
marryan spune:
dara iubita mea, nu sunt pesimista de azi sunt cea mai realista femeie, nu o sa mai pling dupa nimik ci doar o sa iau ca dprept invataminte pozitive din toate, nu ma las de Dumnezeu Doamne fereste cred si voi crede incontinuare in El ca m-a scapat de la multe in viata mea....multumesc ca esti alaturi de mine, stiu ca trebuie sa fiu puternica sa am multa credinta in Dumnezeu si multa RABDARE!
pupici multi de la mine!
Ralmar eu stiu ca nu e nevoie de reteta....acum nustiu cum el lavoi daca se elibereaza cu sau fara, si deobicei se face stimularea din Z5 pina in Z9 cu o pastila pe zi....dar mie dr mia zis ca e mai bine sa iau din Z2 pin in Z6...eu cred ca poti preparatul si sa incepi sa l faci, numai ca sa faci si monitorizare este mai mult de cit necesara!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by dara_d
Buna lily ce ma bucur ca aud asa ceva,chiar simt ca prind curaj cind aud ca la cineva s-a intimplat minunea.
Tu ai mai facut vreodata stinmulare,in afara de luna asta?Cu ce ai fcaut stimulare?
Astept un raspuns si felicitari pentru sarcina, sa fie bine sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos.
Multumesc de urari.
Asta a fost prima luna de stimulare. Eu am luat clostilbegyt din Z5 pana in Z9. In Z13 am fost la eco unde s-a vazut un folicul de 25mm (doctorul a zis ca e chist functional si ca nu sunt sanse sa se sparga, dar...s-a inselat
). Tot din ziua 13 am inceput sa iau utrogestan si brocriptin (prolactina mea era de 2 ori mai mare fata de limita maxima).Acum continui cu utrogestanul.
Deabia astept sa ma duc in 5 octombie la control. Sper sa fie totul ok cu bebe.
Lika multumesc si tie pt urari .
Va tin pumnii fetelor sa reusiti.
Lili
5+ Bebe
dara_d spune:
Multumesc de explicatii si de incurajari lily79,astept poate asa va fi si la mine pe viitor.