Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata Nushulica in nici un caz nu m-am suparat.
Daca tot face acum sotul tratament tu mai are rost sas faci stimulare ovariana ca mie medicul mi-a spus ca nu are sens,el avind probleme degeaba,mai bine incepi stimularea cind a trecut la el macar o luna de tratament.Sau cel mai bine intreaba medicul de aspectul acesta.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pai cam asta am intrebat si eu dr ce rost are sa mai fac eu stimulare daca la el sunt probleme si mi-a zis sa fac ca nu pot sa stiupoate am noroc

Mergi la inceput

Neata Nushulica
Asa ziceam si eu ca nu are sens sa iei tratamentul ,dar daca ti-a spus asa medicul poate are dreptate si te loveste norocul.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Nushulica, draga mea, am intrat oarecum intamplator la acest subiect(si eu fac stimulate cu clomifen luna asta) si am vazut mesajul tau despre spermograma sotului. Noi am trecut prin asta, asa ca te rog eu sa mergeti si la un urolog (eu stiu unul bun la Bucuresti) sa vada cum stau treburile fiziologic vorbind. Noua ni s-a recomandat Zinc (Prostazinc) si Tribulus Terestris - sunt capsule dintr-o planta care ajuta foarte mult la imbunatatirea spermogramei. Daca nu le gasesti in Iasi (la plafar), pot sa-ti aduc eu cand vin la Iasi. Numai sa-mi spui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Si la noi problema e la sot, dar doctorul mi-a recomandat stimulare cu ovamit 3 luni, asa ca din cate vad eu, nu conteaza la cine e problema, ca stimularea tot se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lika spune:

Buna fetelor!
Eu voi incepe stimularea peste o luna, dar oricum, ma intereseaza rata reusitelor la aceasta tema. Din ceea ce am citit aici, pe 13 pagini, mai nu vad sa fi reusit cineva :((((, sau poate sa mai citesc in alta parte, ca altfel .
Succese voua si sa ploua cu bebei anul asta!!!

Mergi la inceput

Buna felelor nu trebuie sa ne decurajam ,am citit ca la alte fete a dat rezulate acest tratament tot pe forum dar nu stiu exact la ce subiecte.
Vad ca probleme au si barbatii din plin.
Pentru toate tratamente si tot asa .
Eu una m-am cam saturat si eu am facut 2 luni tratament de stimulare,acum pauza apoi iar la medic.
oare cit va maiu dura chinul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

dara si eu am facut 2 luni de stimulare fara succes numai ca la mine sotul e sanatos tun si normosper avem si tot degeaba....asa ca pauza numai iau nimika...cred ca e prea mult pu mine atita timp sa lupt fara rezultat cred ca o sa iau ramas bun de la ideea de a fi mamica! sunt fr trista si pling mii greu pe suflet....de ce atita suferinta unde oare am gresit? sau pu cine platesc eu?

Maria

http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

marryan eu zic sa nu iti pierzi speranta. Bine ca sunteti sanatosi si puteti incerca. Stiu ca suna banal, dar eu cred ca veti reusi poate atunci cand va veti astepta mai putin. Multe cupluri cu infertilitate inexplicabila au ramas asa. Sau poate e ceva in neregula si nu ati descoperit inca. Stiu ca e greu, dar trebuie sa mergem inainte.
Eu pe 29 sept incep stimularea cu closty 2/zi timp de 5 zile. Sper sa nu fie prea puternica si pe 4 oct incep monitorizarea ptr inseminare.
ptr toate fetele

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by Lika

Buna fetelor!
Eu voi incepe stimularea peste o luna, dar oricum, ma intereseaza rata reusitelor la aceasta tema. Din ceea ce am citit aici, pe 13 pagini, mai nu vad sa fi reusit cineva :((((, sau poate sa mai citesc in alta parte, ca altfel .
Succese voua si sa ploua cu bebei anul asta!!!

Eu sunt un caz fericit
Am facut stimulare o luna, si am luat si brocriptin pt prolactina mare.Si-acuma am un samburel mic in burta. Am vazut sacul la eco acum o saptamana jumate.

Mult succes iti doresc si nu-ti pierde rabdarea.

Lili 5+ Bebe

Mergi la inceput