Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit
Raspunsuri - Pagina 12
Lilly79 spune:
Buna fetele.
E posibil ca TB sa creasca artificial de la utrogestan, chiar daca nu a avut loc ovulatia? Sa creasca si sa ramana constanta la 37 (Z16 - Z26) ?
Cred ca ma bucuram degeaba, asa-i?
Speram ca s-a inselat doctorul cand mi-a zis in ziua 13 ca nu voi avea ovulatie luna asta (aveam un folicul de 2.5 cm, care ar fi trebuit sa se sparga la 2 cm), si mi-a zis sa iau utrogestan din ziua 14 pana in Z 26(ceea ce am si facut).
Am un grafic asa frumos (ca la carte) si de o saptamana simteam tensiune in sani, si ma si dureau. Ieri dimineata am luat ultima pastila de utrogestan, si de astazi nu mai am nici-o tensiune in sani (presupun ca a fost un efect secundar). Azi-dimineata TB era 37.2 (nu stiu de la ce, poate ultima ramasita de utrogestan din corp?).
Am cautat pe net, si cineva zicea ca datorita progesteronului luat suplimentar, creste TB artificial. Voi stiti ceva de asta?
Atunci ce sens mai avea sa-mi mai iau TB?
Is tare dezamagita, si is doar la inceput.
Voi aveti ceva vesti bune? Ceva sperante la un bebe luna asta?
Ajutati-o pe Sonia
nushulica spune:
lili chiar nu stiu daca creste tb de la utrogestan...imi pare rau...ce e bine este ca ai 37.2
e chiar super
acum intrebare de la mine...am pus-so si la aspirante dar mai vreau un raspuns
am 36.9 de la ovulatie incoace adik de 13zile
e ok asa??am sanse de bb?
dara_d spune:
nu stiu daca temperatura bazala poate creste de la utrogestan.
Eu am citit undeva ca daca temperatura se mentine ricata 16-18 zile dupa ovulatie adica in jur 37 poate sa fie sarcina. Dar cel mai bine la intirzierea ciclului fa un test de sarcina si vezi.
Astept vesti ,sa dea Dumnezeu sa fie un bebe.
Eu una sunt in ziua 13 si am 36,7 ,sper sa mai creasca,iar ieri in ziua 12 mi-am fcaut test de ovulatie maybe baby si a aprut feriga ,ceea ce insemna ovulatie.Dar mai am de asteptat sa vad un rezultat concret.Luna asta nu am facut tratament de stimulare ovariana,ca mi-a spus doctorul sa fac pauza.
sa auzim de bine.
dara_d spune:
Neata fetelor simt ca nu mai am rabdare sunt abia in ziua 18 si sunt racita cobza,astept sa vad daca in acesta luna de pauza se va intimpla ceva poate cine stie am noroc.Dar eu nu prea am asa noroc ,deci parca vad ca nimic si iar o sa o iau de la capat cu tratamentul.
Oricum nu cred ca mai are importanta graficul meu de temperatura ca ieri aveam 37,2 si azi dimineata aveam 36,6 deci ovulatia mea luna asta nu stiu ce o fi cu ea daca a fost sau nu.
Oricum mi se pare ca trece greu timpul.Si cind ma gindesc ca iar va trece o luna si eu nu am reusit ma apuca nervii rau.
Trebuie sa merg sa imi iau si rezultatul la secretie si papanicolau cine stie ce surprize mai am si la astea.
Va pup pe toate.
dara_d spune:
Buna fetelor am luat si eu in sfârsit rezultatul la secretia vagunala
nu cred ca este nimic ,cred ca e bun.Nu am nimic prezent anormal dar acum astept sa iau si papanicolau azi sau luni .
Si abia apoi cind le am pe toate sa merg la doctor.
Scria pe buletinul de analize ca sunt prezenti lactobacili si polimorfonucleare rare,dar am citit pe net ca e ceva normal ,voi stiti ceva in sensul asta?
astept un raspuns
KoraPop spune:
dara d sa iti faci si urocultura + antibiograma;eu cand am avut polimofronucleare aveam infectie urinara cu e.colli care trecuse si in vagin, e bine per ansamblu,dar cand se gasesc PMN ( polimorfonucleare exista o mica inflamatie pe acolo).Las' ca poti ramane gravida cu astea,nici o problema!Bafta!
Kora
CARPE DIEM!
nushulica spune:
salutare !
eu sunt deja in ultima zi de clomifen, a2a luna...ieri am fost la eco am folicul de 5cm pe ov stang inca n-am ovulat mai e putin![]()
din pacate am si o veste proasta , am mers si i-am facut spermograma sotului si nu e buna deloc diagnosticul pus de medic fiind oligoastenospermie...deocamdata 2 luni are tratament cu undestor 2 pe zi si mai vedem pe urma
nushulica spune:
quote:
Originally posted by dara_d
imi pare rau nushulica dar se rezolva.
cu siguranta se rezolva, trebuie!!!
imi cer scuze ieri am iesit de pe mess asa deodata ca a trebuit sa fug la banca si pe urma prin multe alte locuri...sper ca nu te-ai suparat