Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit
Raspunsuri - Pagina 11
dara_d spune:
Neata fetelor mi-am facut programare sa imi fac miine un examen de secretie vaginala si papanicolau,ca astea nu le-am mai facut de un an.Daca tot luna asta nu fac tratament de stimulare sa nu imi ies din mina cu mersul la medici.
Voi cum mai stati?In ce stadiu va aflati?
Am intels si eu cu greau dar am inteles ca trebuiesa avem inmcredre in medicul personal si multa rabdare.
Sa auzim numai de bine,va pup pe toate
carmendu spune:
buna ziua fetelor,
am fost saptamana asta la doctor. va spuneam cu ceva timp in urma ca nu stiu ce sa fac, daca sa continui tratamentul de stimulare sau sa ma opresc. medicul mi-a zis ca mai mult de trei luni consecutiv nu e bine sa facem stimulare ovariana.
din pacate sotul meu are asteno si oligospermie si, acum el trebuie sa faca un tratament cu permen si cu pregnil. da. i-a dat pregnil.
si, doua luni facem o pauza pentru tratamentul lui.
in schimb, dr mi-a recomandat sa fac inseminare artificiala. doua. daca nu prinde din prima. si.....daca nici asa nu prinde, probabil ca voi incerca FIV.
nu stiu cum sunt medicii vostri, dar al meu mi s-a parut ok, in sensul ca nu a stat foarte mult la povesti de genul "sa mai asteptam 3 luni,,, si alte 2 luni... si apoi sa mai incercam".
a vazut ca nu a functionat tratamentul pe care mi l-a dat, trecem la o alta etapa.
am citit ca au fost fete ale caror soti au avut probleme de asteno si oligospermie. tratamentul le-a fost recomandat de catre medicul lor ginecolog sau le-a fost recomandat de un urolog sau endocrinolog?
el si-a facut spermograma la medlife. mai stiti o alta clinica unde sa-si faca spermograma? medicul meu, vand a vazut ca e facuta la medlife a strambat din nas.
va pu si sa aveti un week end placut.
florex spune:
Carmendu, imi pare de vestile primite de sotul tau.
Eu am facut analiza la Medsana, cu ei lucreaza medicul meu si mi-a zis ca ei chiar fac analizele.
Eu mi-am facut analizele hormonale.
Si eu sunt in perioada de astepatre pana in noiembrie , dupa aia astept si sunt curioasa sa vad ce decizie va lua si DR meu.
dara_d spune:
Neata fetelor
Carmendu sotul meu si-a facut spermograma la romar polizu de 2 ori pina acum prima data astenozoospermie si a facut tratament cu undestor 2 luni si acum pe 31 august cind a facuta doua spermograma a iesit normospermie deci a avut efect tratamentul,oricum fumeaza mai putin ,de baut nu a baut niciodata ,asa ca nu era cazul,nu se mai streseaza la birou prea tare . asa ne-a zis doctorul.Eu am mers la ginecologul meu si acesta i-a dat tratamentul,eu am mare incredere in el.
Florex pacat de ce s-a intimplat ,cit timp trebuie sa iei AC? Tu ai ramas in urma tratamentului,cu ce faceai stimulare ?
florex spune:
Dara_d, din pacate eu am facut doar o luna stimulare cu closty si dupa pregnyl, nu am rams si din pacate un folicul nu s-a spart.
Acum mi-a zis sa iau 3 luni AC, apoi merg la control sa vad ce imi spune ca trebuie sa fac dupa.
dara_d spune:
Neata Florex trebuie sa avem rabdare cu tratamentele astea si mie uneori imi dispare rabdarea dar trebuiesa ma controlez si sa am incredre in medic si in Dumnezeu ca va veni si bebele mult dorit.Multa bafta .
nushulica spune:
neata fetele ! n-am mai venit aici ca nu mai am vesti...azi sunt z26 sa vedem ce a iesit luna asta...nu pot sa ma pronunt de acum ca nu simt nimic
...daca ar fi sa fac test abia pe lunea viitoare fac
zozela spune:
Nusha ma rog la Doamne Doamne sa infaptuiasca minunea luna asta!!
Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
dara_d spune:
Nushulica sper sa ne dai o veste buna lunea viitoare si daca ai timp sa ne tii la curent cu starea ta.Reusita ta ar fi o mare bucurie si pentru mine.
Zozela sa intelg ca tu esti insarcinata? Ai ramas natural sau ai facut tratament? Cu ce ? Cit timp ai incercat sa ai un bebe?
M-ai facut curioasa si abia astept sa imi raspunzi.
nushulica spune:
quote:
Originally posted by dara_d
Nushulica sper sa ne dai o veste buna lunea viitoare si daca ai timp sa ne tii la curent cu starea ta.Reusita ta ar fi o mare bucurie si pentru mine.
Zozela sa intelg ca tu esti insarcinata? Ai ramas natural sau ai facut tratament? Cu ce ? Cit timp ai incercat sa ai un bebe?
M-ai facut curioasa si abia astept sa imi raspunzi.
normal ca va tin la curent fetele
dara din cate stiu eu, sper sa nu gresesc, zozela a ramas natural dar dupa cateva luni bune de incercari daca nu chiar peste 1 an...dar natural
zozela
si eu sper...dar na...abia saptamana viitoare aflu...sper sa nu fiu iar dezamagita