Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

florex imi pare nespus de rau prin ceea ce ai trecut, la doctor dar nu iti pierde credinta, mergi mai departe nu prea inteleg de ce Ac tre sa urmezi daca pe cale medicamentoasa scapi de chist...
o sa ma rog pu tine ca DD sa te ajute sa primesti cadoul cel mai frumos un bb...

dara eu stiu ca stimulare nu tre sa faci mai mult de 3 luni pu ca favorizeaza formarea chisturilor....asa ca ai credinta in Dumnezeu si si daca ai facut stimul 3 luni eu cred ca tre sa te opresti si sa lasi ovarele sa lucreze normal, iti tin pumnii!

pupici la toata lumea si un inceput de saptamina cit mai frumos!

eu cred ca pe joi voi merge la dr la monitorizare sa vedem cum stam luna asta cu outele

Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florex spune:

marryan , multumesc pt incurajari, azi am mai iesit un pic din butoiul cu suparare.
Mie mi-a dat AC tocmai pt outul nespart.
A zis ca nu vrea sa riscam nimic si nu mai fac stimulare sau altceva pana nu se reduce sau elimina oul.
Ac iau Yasmin.
Dara_d, imi pare rau ca ti-a venit CM, si eu stiu tot de maxim 3 luni de stimulare, dar daca DR ti-a zis sa faci pauza poate asa e mai bine, si poate tocmai acum va veni BB, am citit pe aici ca au mai fost fete care au ramas dupa ce au intrerupt stimularea.
Marryan asteptam noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

florex cu mare placere voi scrie ce mai zis dr ca eu primesc sfaturi si incurajari de la voi...nu pot fara voi
daca ai hotarit ca o sa dispara chistul cu AC, iale fa asa cum iti spune dr ca e fr important si daca crezi in el....
eus per ca sap rinz outul luna viitoare fara stres si stimulare....iti tin pumnii.

Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc pentru incurajari fetelor si bafta tuturor.
Am fost chiar acum si am luat rezultatul spermogramei si este normospermie deci tratamentul cu undestor a fost bun ca inainte la ultima diagnosticul era astenozoospermie.
Una calda una rece ,bine ca la el s-a rezolvat problema sotului asa poate am sanse mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florex spune:

Dara_d si eu picasem in butoiul cu suparare si nervi si am zis ca renunt, mai ales ca ma omoara drumul, eu stau in Brasov si am zis ca renunt, dar dupa aia m-am gandit sa nu-l manii pe DD, eu incerc de juma de an mai serios, sunt fete care incearca de 7 ani, asa ca eu nu pot comenta, deci nu e cazul sa cedam.
Acelasi lucru si pt tine marryan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

se pare ca azi nu mai sunt atat de optimista mi-a scazut temp la 36.9 si am fost suparata toata ziua din cauza asta

cel mai clar astept pana pe 17sept si o sa ma lamuresc dar tare cred ca nu are niciun efect nici la mine clostilbegitul

dara imi pare tare rau si pentru tine chiar aseara dupa ce am scris aici ma gandeam la tine si am zis ca sigur vii cu o veste buna...poate va fi luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine.
Eu serios incerc de 5 luni,asa ca zic ca trebuie sa mai am rabdare cind am citit ca sunt fete care incearca de atitia ani sa aibe un bebe.
Ieri am vorbit cu doctorul meu si mi-a spus ca luna asta sa nu mai fac stimulare,sa fac pauza o luna si apoi sa vad daca raman sau daca imi vine si sa ma duc la control,mi-a spus ca si secretia transparanta de la sanul stang este o cauza a stimularii ,mi-a explicat ca daca as mai face o stimulare as putea face chisturi pe ovare de 2,5-3 cm si apoi ar trebui sa imi dea tratamenmt pentru eliminarea chisturilor si as pierde mai mult timp si mi-a spus clar ca nu vrea sa riscam.
Asa ca astept sa vad daca luna asta fara stimulare am ovulatie si daca se intimpla ceva.O sa va tin la curent.
Bafta tututror si multa rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Eu ar trebui sa nu mai spun nimic
Asta e doar a doua luna de cand incerc sa raman insarcinata (si prima cu stimulare; cred ca s-a grabit doctorul sa-mi dea deja medicamente, dar l-am ascultat).
Is putin disperata deoarece eram convinsa ca-mi va iesi din prima, si vroiam sa nasc pana anul viitor in vara, dar se pare ca planurile de-acasa nu se potrivesc cu cele din targ
Ceva ciudat: astazi e a treia zi cu TB 37. Dar...nu aveam cum sa am ovulatie avand in vedere ca in ziua 13 aveam un chist de 2.5 - 3 cm, iar pe celalalt ovar o multime de foliculi mici. Asa ca, nu mai stiu ce sa cred despre TB asta. Dar o voi lua in continuare, ca ma distreaza sa fac grafice

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu incerc de 2 ani si am 2 sarcini pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Imi pare rau nushulica .
Sper ca la un moment dat toate cele care au probleme, vor fi si vor avea copilasii doriti.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput