Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit
Raspunsuri - Pagina 18
dara_d spune:
Eu zic sa mai ai un pic de rabadare ,nu e prea devreme? Dar daca nu mai poti astepta ce sa zic decat sa incerci sa faci un rest dar macar fa miine dimineata cu prima urina ca se zice ca e mai bine asa .
Lika spune:
Buna fetelor!
Eu tac si nu fac ... nimic, caci incep stimularea abia peste o luna. Asa ca asteptati-ma atunci sa va povestesc, dar asa...:((( mai am de asteptat. Citesc doar ce mai scrieti voi si atit, hai laudati-va cu rezultate pozitive, ca sa sper mai mult si eu.
pe toate!
dara_d spune:
Buna Lika lasa ca mai aun pic si trece si perioada de asteptare,te asteptam alaturi de noi.
PUPICI
RalMar spune:
Am stat si m-am gandit si am ajuns la concluzia ca ar trebui sa mai astept cu testul de sarcina. E muuuuuult prea devreme. Pana pe 10 cand vine CM sa mai am macar speranta. Va intreb ceva poate stiti voi, ca eu nu ma pricep la asta. De cand face sotul sotul tratamentul pentru oligospermie, i-a scazut cantitatea de sperma. Ati mai auzit asa ceva? E oare normal? Eu spe sa fi scazut cantitatea si sa fi crescut calitatea vorba aia' decat multi si prosti mai bine putine da' buni
vrmoana spune:
Buna fetele!
Dara scuze ca nu ti-am raspuns la intrebari. In Bucuresti am mers la Giulesti la dr Niculescu. Apoi, pt ca toata vara am fost la Pitesti am mers la dr Ionescu care are o clinica particulara. Dr Niculescu nu mi-a zis niciodata sa fac monitorizare si nici nu mi-a dat nimic pt stimulare.
In rest eu sunt Z26. Azi pe la 5 m-am apucat sa fac un test care a iesit negativ. Dar nu-mi pierd speranta. Azi ar fi a 10 zi de la ovulatie.
Va pup si va doresc o seara frumoasa.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
RalMar spune:
Daca tie ti-a iesit negativ testul in Z10 dupa ovulatie, inseamna ca eu ar trebui sa nu ma grabesc prea tare cu testele, ca sunt abia in Z8 de la ovulatie. Tre' sa am rabdare. Bafta multa si asteptam II
vrmoana spune:
Mersic RalMar. Trebuie sa mai astepti un pic. Si eu m-am grabit.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
RalMar spune:
Mda, stiu ca trebiue sa am rabdare, dar , dupa un an si ceva, rabdarea nu mai este punctul meu forte.
dara_d spune:
Buna fetelor ,mi-a venit ciclul si sunt in prima zi si luna asta fac iar stimulare cu ova-mit 1 pe zi din ziua 5 pana in ziua 9.
Deci astept sa scrieti cine mai este cu mine luna asta????
Pupici tuturor.
http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png
RalMar spune:
As mai fi eu, dar la mine CM vine pe 10, asa ca mai dureaza putin pana incep stimularea.