Mamici aspirante din nou - cap. 26

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

GinaM multumesc.

Hai fetelor cine mai urmeaza?Facem galerie pentru cat mai multe teste pozitive luna asta

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cami felcitariiiiiiiiiiiii! sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!

Mama ce super de cate ori intru mai apar cele 2 liniute la cineva!

Azi e zi cu ovulatie comform stickerului! Teste nu mai fac pentru ca iar imi fac iluzii...daca o fi bine daca nu iar bine!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cami - felicitari!!!!!!!!!! Sarcina usoara si un bb sanatos!

Eu mai am de asteptat pina in weekendul viitor....Medicamente nu prea am luat - doar sirop de tuse (din cel de iedera) si echinaceea - in rest nimic (antibioticul l-am luat saptamina trecuta si l-am terminat inainte de z11, sper sa nu fie probleme!)

Va pup pe toate!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

CamiM, FELICITARI SI SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!! Ma bucur mult pentru voi!
Ignatica, imi pare rau ca au venit de-a binelea dar lasa ca ne amintim noi cum se fac bebeii, toate la timpul lor!

Eu sunt in ziua 28 dar deja ma doare burtica asa ca astept invazia. Mai rau e ca maine plecam la munte si asa nu-mi place cand sunt cu rusii dupa mine. Oricum m-au mancat palmele si mi-am facut ieri un test, clar negativ.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

CamiM felicitaaaaaaari , ce ma bucur, pastreaza-mi un loc la puiutzi de iunie .

cornelia , hai ca poate iese luna viitoare.

mihaser spor la dragoste ca sa vina barza cat mai curand. .

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Cami felicitari!!! ma bucur tare mult pt tine.

Fetelor, va rog mult de tot, voi care ati mai fost insarcinate, poate stiti din experienta, e posibil la sarcina de 4 saptamini sa te doara burta ca inainte de ciclu?
Multumesc mult pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by printesa_roz

Cami felicitari!!! ma bucur tare mult pt tine.

Fetelor, va rog mult de tot, voi care ati mai fost insarcinate, poate stiti din experienta, e posibil la sarcina de 4 saptamini sa te doara burta ca inainte de ciclu?
Multumesc mult pentru raspunsuri.

POZE

Printesa - sa inteleg ca esti insarcinata? Eu am avut astfel de dureri care au continuat si in saptaminile 5-6 - la ecografie la 7 sapt. mi s-a spus ca e un inceput de decolare de placenta si mi-a dat tratament dupa care nu m-a mai durut...Totusi parca imi amintesc ca nu era o durere chiar ca inainte de ciclu - era ceva mai surda si parca localizata mai jos...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Nu sint fetelor insarcinata. Tocmai mi-a venit, brusc si abundent. Asa ca mai bine imi iau gindul de la bebe, ca ma tot amagesc in fiecare luna aiurea.
Va pup si bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Cami felicitari!!! Irinel tu cum mai esti?
La mine z25=z1, asa ca am terminat cu numaratul pe luna asta… Sunt tare dezamagita, satula, etc…

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Daiopri, printesa maine o sa fie mai bine, la mine e ziua 2 si parca sunt mai optimista. Noi stim cel mai bine pentru ce luptam aici .

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput