Mamici aspirante din nou - cap. 26
Raspunsuri - Pagina 24
CamiM spune:
GinaM multumesc.
Hai fetelor cine mai urmeaza?Facem galerie pentru cat mai multe teste pozitive luna asta 

Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
mihaser spune:
Cami felcitariiiiiiiiiiiii! sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Mama ce super de cate ori intru mai apar cele 2 liniute la cineva!
Azi e zi cu ovulatie comform stickerului! Teste nu mai fac pentru ca iar imi fac iluzii...daca o fi bine daca nu iar bine!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
leeloo2004 spune:
Cami - felicitari!!!!!!!!!! Sarcina usoara si un bb sanatos!
Eu mai am de asteptat pina in weekendul viitor....Medicamente nu prea am luat - doar sirop de tuse (din cel de iedera) si echinaceea - in rest nimic (antibioticul l-am luat saptamina trecuta si l-am terminat inainte de z11, sper sa nu fie probleme!)
Va pup pe toate!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cornelia_laura spune:
CamiM, FELICITARI
SI SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!! Ma bucur mult pentru voi!
Ignatica, imi pare rau ca au venit de-a binelea dar lasa ca ne amintim noi cum se fac bebeii, toate la timpul lor!![]()
Eu sunt in ziua 28 dar deja ma doare burtica asa ca astept invazia. Mai rau e ca maine plecam la munte si asa nu-mi place cand sunt cu rusii dupa mine. Oricum m-au mancat palmele si mi-am facut ieri un test, clar negativ.
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
Ignatica spune:
CamiM felicitaaaaaaari
, ce ma bucur, pastreaza-mi un loc la puiutzi de iunie
.
cornelia
, hai ca poate iese luna viitoare.
mihaser spor la dragoste ca sa vina barza cat mai curand.
.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
printesa_roz spune:
Cami felicitari!!! ma bucur tare mult pt tine.
Fetelor, va rog mult de tot, voi care ati mai fost insarcinate, poate stiti din experienta, e posibil la sarcina de 4 saptamini sa te doara burta ca inainte de ciclu?
Multumesc mult pentru raspunsuri.
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by printesa_roz
Cami felicitari!!! ma bucur tare mult pt tine.
Fetelor, va rog mult de tot, voi care ati mai fost insarcinate, poate stiti din experienta, e posibil la sarcina de 4 saptamini sa te doara burta ca inainte de ciclu?
Multumesc mult pentru raspunsuri.
POZE
Printesa - sa inteleg ca esti insarcinata? Eu am avut astfel de dureri care au continuat si in saptaminile 5-6 - la ecografie la 7 sapt. mi s-a spus ca e un inceput de decolare de placenta si mi-a dat tratament dupa care nu m-a mai durut...Totusi parca imi amintesc ca nu era o durere chiar ca inainte de ciclu - era ceva mai surda si parca localizata mai jos...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
printesa_roz spune:
Nu sint fetelor insarcinata. Tocmai mi-a venit, brusc si abundent. Asa ca mai bine imi iau gindul de la bebe, ca ma tot amagesc in fiecare luna aiurea.
Va pup si bafta tuturor.
Daiopri spune:
Cami felicitari!!! Irinel tu cum mai esti?
La mine z25=z1, asa ca am terminat cu numaratul pe luna asta… Sunt tare dezamagita, satula, etc…
Numai bine tuturor
Ignatica spune:
Daiopri, printesa
maine o sa fie mai bine, la mine e ziua 2 si parca sunt mai optimista. Noi stim cel mai bine pentru ce luptam aici
.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David