Mamici aspirante din nou - cap. 26

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Felicitari Diana si CamiM!!! Sarcina usoara!

Si eu raportez z1
ata ete, de fapt nici nu mai vreau sa-mi bat capul, cand va vrea sa vina bb2 va veni. Ma bucur ca totusi nu mi-a mai intarziat CM!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Daiopri nu fii dezamagita, ia pune mina si citeste "The Secret" . Fara ginduri negative si pesimisim si o sa vezi ca vine bebe !!

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Mihaser multumesc si spor la prestat si peste doua saptamani sa auzim vesti bune!!

Leeloo multumesc Sper sa vii saptamana viitoare si tu la odisee..

Cornelia multumesc frumos!! Distractie placuta la munte si cum zicea cineva mai devreme pana nu vin uratii nu te resemna!!

Ignatica merci si am pus rezervare pe cateva locuri pentru voi la odisee..hai fuguta!!

Printesa multumesc si tie si lasa nu te supara, stiu cat e de greu, dar luna viitoare vine randul tau, sa vezi!!

Daiopri merci , imi pare tare rau ca nu a fost sa fie luna asta, poate ai bebel de iunie..

Alinaalex multumesc tare mult si tie..

Cami 4+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor, eu ziua 8. Nu apuc deloc sa mai intru decat daca o fac la ore din astea imposibile. Eu m-am lasat de monitorizat, incerc sa fiu calma si sa ma bucur de Danut, dar bineinteles ca tot astept sa se intample minunea.

Daiopri, ti-am spus ca mergem impreuna la mamici, nu? Hai nu fi trista, o sa vezi ca o sa se intample. Sa stii ca eu cred ca oboseala si stresul sunt principalele motive ca nu ramai graviduta. Cred ca s si la mine la prima sarcina a fost la fel, apoi am avut o perioada mai relaxata si mai cu odihna, plus ca am luat vitamine, si am ramas. Acum sa vedem daca functioneaza iar relaxarea :-) Pupici si fruntea sus.

Ignatica, Ina,Mihaela tinem pumnii pentru luna asta.

CAmiM uite ca mi-ai facut o surpriza, placuta bineinteles. Nu ma asteptam sa ne dai chiar asa de repede vestea buna. Ce frumos ca vei fi din nou cu Diana! Cine stie, poate ma grabesc si eu putin :-))Sarcina usoara si bebelus sanatos! Felicitari din suflet!

Rosa, bine ai revenit! Am vazut de cateva ori intamplator poze cu tine si familia ta (stii cum apar acum pozele aleator in partea stanga a paginii) si ma gandeam ce familie frumoasa si ce mult m-as bucura sa fie iar bine si sa vii din nou la discutii cu noi. Doamne ajuta sa vina bebe in ciuda problemelor.

Cornelia, vad ca si tu esti in urmarirea testului pozitiv din nou. Tare ma bucur. Pupici si Doamne ajuta!

Stie cineva ce mai face Ioana? Dar Mariana? Dar Sim? Dar Delia? Dar Sorina? :-)

Baby ce mai faci?

Pupici la toate si numai teste pozitive...

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Irinel multumesc din suflet!! Ar fi minunat sa fim din nou colege la odisee.. dupa cum am mai zis vezi ca eu tin locuri rezervate!!

Cami 4+ & Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna! Nu v-am mai scris demult,am mai facut, am tot incercat si nu am avut rezultate decat negative.Acum am facut ultimul transfer cu embrioni congelati si e pozitiv.Beta HCg 437 ziua 14 de la embriotransfer. Va pupic dulce si sa va dea Dumnezeu cati copii va doriti si cat mai repede!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Denisa - eu nu ma pricep, dar ce spui tu acolo e de bine, nu? Inseamna ca de data asta s-au prins si esti insarcinata, nu? Ca daca-i pe asa, felicitari din suflet si sarcina usoara iti doresc!

Fetele eu in curind intru in weekend si ma duc sa bolesc acasa...azi am vazut pe siropul de tuse ca ar contine carbocisteina - nu-mi dau seama daca e de rau sau de bine ca pe el scrie ca nu s-au observat efecte teratogene...oricum parca am o presimtire ca nici luna asta nu va fi luna "mea"....
Va pup si ne auzim lunea viitoare!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Denisa felicitari!!!! O sarcina usoara, frumoasa, sa te poti bucura de ea si un bebelus sanatos!

Gabriela, sanatate multa, ufffff!

Pupici la toate

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Denisa felicitari!
Multumesc de incurajari. Marimar, sa stii ca ma chinui de mult sa vad filmul "The secret" caci mi-l recomandase seful meu:) Cred ca m-a dibuit ca stau cam prost cu gandirea pozitiva. Ai cumva cartea electronic?:))Cand plecati in vacanta?
O sa imi revin eu, numai ca acuma s-au cam adunat, caci luni pleaca sora mea, si in plus tocmai ce am aflat ca mama are cancer:(
Ea avea o galma ceva pe coaste asa, si a tot crescut, si nu vroia sa mearga la dr. Inainte sa vina sora mea, au fost la dr, care i-a zis ca trebuie sa se opereze si cica i-au facut biopsie si e canceroasa. Numai ca mie sora mea mi-a zis doar ca au fost la dr, si ca trebuie operat. Abia acum 2 zile imi zice si ca mama nu vrea sa faca chimo, iar eu zic pai daca nu e canceroasa poate nu trebuie. Ca abia at sa imi zica de biopsie. Si m-am suparat ca ele nu mi-au zis nimic, si mie mi se pare inconstienta sa nu fi mers de atunci, si sora mea sa nu mai fi venit aici. Dar stiu eu ca mama a vrut tare mult sa vina si sora-mea, ca ea nu a mai fost mai pe nicaieri in ultimul timp:( Asa ca m-a daramat cu totul, dar ce sa mai zic. Sper sa fie bine totul pana la urma, sa nu stau cu indoiala ca mai bine nu mai venea sora mea.
Apoi chestia cu copilul eu incerc sa nu ma stresez dar nu pot. Ma tot enervez ca m-am ferit atatia ani degeaba. Poate ar fi fost timp castigat, si s-ar fi intamplat o minunica. Oricum, desi la inceput imi dadusem doar un an, acuma nici nu ma pot gandi ca as putea zice gata, nu mai incercam. Chit ca o sa am 50 de ani si bb mic:)
Irinel, tare bine mi-ar pare sa mergem impreuna, da iaca ce greu se fac bb-eii:)
Si eu ma stradui sa ma bucur cat pot de baiat, dar tot ma mai apuca nervii pe neputinta noastra.
Oricum el nu intreaba nimic de sora/frate, cred ca habar nu are. A fost asa comic intr-o seara cand ne uitam la poze cu noi inainte de el si cele din sarcina, si el intreaba unde este el. Dar eu zic uite acolo si arat burtica, iar el unde, in buzunar? Apoi dupa ce s-a dumirit incepe sa imi ridice tricoul ca sa se bage inapoi in burta:)
Hai va doresc spor la treaba si la liniute.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Denisa felicitari si te asteptam la mamici de mai-iunie 2008!!

Daiopri imi pare sincer rau ca treci prin asa momente dificile, multa sanatate mami tale..sper ca in curand sa primeasca verdictul cancer-free.

Cami 4+ & Sofia

Mergi la inceput