Mamici aspirante din nou - cap. 26
Raspunsuri - Pagina 11
simonacip spune:
Neata fetelor.
Astazi ma gasesc intr-o buna stare de spirit, sunt optimista, cind vad alte fete care intra aici, fost aspirante, actuale burtici
nu mi se mai pare asa de indepartat scopul nostru...Parca ma apuca greturile si pe mine si parca intuiesc si o miscare acolo in burtica....Bine, asta e din cauza ca e dorinta de a ramine insarcinata prea mare...dar asta-i un lucru bun, asa ca...va urez tuturor o zi buna si muuulta speranta. Doamne ajuta!
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Eu azi sunt in z20 - deci mai am vreo 5-6 zile de asteptat...chiar nu stiu ce sa zic, nu mai caut nici semne de da sau nu, de teama sa nu imi fac sperante desarte...dar cred ca simbata am sa-mi fac deja un test (il am oricum acasa, ma asteapta...
).
Ioana - felicitari pentru intrarea la facultate! Dar stiu ca esti curajoasa, nu gluma! Felicitari si pentru viitorul nepotel/nepotica! Stiu ce simti pentru ca si sora mea e insarcinata si o sa-mi faca o nepotica in luna septembrie - deja i-am luat la lucruletze de nu mai am pe unde sa le pun
...
Irinel - cum mai e Danut? Sper ca e bine...
clau - foarte frumoase urarile tale! Sarcina usoara iti doresc!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
baby_r7 spune:

.........la toate fetele!!!!!!!!
am intrat sa va salut un pic............
si sa le spun fetelor la testare ca le tin pumnii sa vada dublu........
clau sarcina usoara in continuare..........si un
mare la burtica.........eu spun ca va fii fetita...........
eu azi sunt z23 din 28.si asteptam cu drag si spor............![]()
![]()
![]()
![]()
sa vina ziua...............
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
Daiopri spune:
Eu ma prezint cu z30=z1:(
Ce sa mai zic, ca indata imi piere orice chef. Vreau si eu un bb:(((( Grea treaba! Sunt cu moralul praf, si imi vine sa renunt sa mai incerc. Tocmai ce am auzit de o cunostiinta ce a ramas la 40 de ani. Parca vad ca asa ma prinde si pe mine, numai ca eu nu am nervii necesari pentru asta...
Oricum o sa merg in z3 sa imi iau sange, macar sa am impresia ca fac ceva util. Nu stiu cum sa procedez. Sa incep investigatii, sa incerc sa ma relaxez (asta e cel mai greu). Toate sperantele mele erau peste vara, ca o sa se intample la fel ca la motanul mic, dar iaca nu se arata….Of,of. Si mie frica sa iau stimulatoare sa nu ma trezesc cu gemeni ceva.
Va urez voua multa bafta si spor la lucru.
A, si bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta.
Clau ce bine ca ne mai sustii si pe noi:) Multumim mult si sarcina usoara in continuare burticutelor dragi.
Numai bine tuturor
baby_r7 spune:
Daiopri imi pare rau ca au venit uratii...off........
luna viitoare voi mai pe faza sa le dau in cap inainte sa ajunga la tine........
fata sa nu mai fie trista........
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
cornelia_laura spune:
Daiopri, offf ce rau imi pare de Z1....dar NU AI VOIE SA RENUNTI LA VISUL TAU! Fruntea sus, bebe vrea sa vina la o mamica optimista si increzatoare
!
clauclau, ma bucur ca mai treci pe la noi si la cat mai multe saptamani! Ce repede trece timpul.
Irinel, cum e Daniel?
baby, tin pumnii stransi
!!
Sim, Roandre, pe unde sunteti? Dati-ne un semn de viata!
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita!
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
marimar spune:
Daiopri, daca ati putea merge intr-o vacanta citeva zile te-ai relaxa. Si sa nu-ti mai fie frica de gemeni ca si mie mi-a fost cind aveam numai unul (nu vroiam sa ma trezesc cu 3 peste noapte.)..insa....acum ca am 2 il vreau pe al 3-lea !!! Si, culmea, gindul ca daca ar fi gemeni nu ma mai sperie ca inainte... ![]()
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
mihaser spune:
Salut fetele!
Alina cum unde?? la odiseea de martie-aprilie 2008!
Daiopri imi pare tare rau ptr ziua 1! e tare urata...iti ucide toate visele!
leeloo dar cu slabitul ai rezolvat? si eu vreau sa ajung de la 62 la 58 inainte de sarcina...dar e foarte greu!
Va pup! Sa auzim de multe perechi de 2 liniute!
PS Sorry ptr mesajele aproape identice de duminica, insa nu stiu ce am facut...am deschis posturi in 2 ferestre...habar nu am!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
mihaser spune:
Clau sarcina usoara! 
Nici pe mine nu ma sperie gandul de gemeni...insa ala de tripleti da!![]()
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
leeloo2004 spune:
E, am rezolvat cu slabitul! Nici gind...Dar tin un regim controlat si in acelasi timp incerc sa ramin
...Am o presimtire ca va fi un "proiect" de durata, asa ca poate pina atunci ajung sa mai slabesc ceva...![]()
Daiopri - tare rau imi pare ca ti-au venit uritii...totusi nu dispera, o sa vezi ca o sa se intimple!
Eu in asteptarea weekendului - dar zau daca de data asta nu am hotarit sa nu ma mai stresez deloc...ce o fi o fi!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.