Mamici aspirante din nou - cap. 26
Raspunsuri - Pagina 10
carminabulina spune:
Baby pai atunci personal inti trimit niste
si o
....
.
Diana pai o singura zi???????? Eu am am facut primul test in z11 si a iesit pozitiv si am tot facut pana in z16, si teste si
, iar in z16 a iesit negativ si am incetat orice activitate ca obosisem peste masura
si m-am pus pe asteptat. Si a fost sa fie cu ochi. Ca sa fiu sincera nici nu ma steptam sa nu fi ramas la cat prestasem si conform acelor teste. Daca nu as fi ramas insarcinata m-as fi gandit ca ori testele sunt kka ori e ceva in neregula cu fertilitatea unuia dintre noi. Asa ca treci la treaba nu te lasa pagubasa ca totusi sa faci un copil nu-i floare la ureche
. Cine spune ca e usor minte
.
Ioanatugs spune:
Buna din nou dragelor!
Mihaser multumesc frumos penru felicitari. Asa sper si eu sa am un pic de noroc si sa intru de anul asta. Oricum daca intri la buget si ai note mici pici la cu plata, anul urmator si invers. S-au schimbat multe de cand am terminat eu prima facultate si zic eu ca in bine. Referitor la intrebarea ta, da, la medicina generala am dat examen. Multumesc inca o data!
Azi am primit o veste buna si vreau s-o impartasesc cu voi: voi fi matusica peste 7 luni, cumnata mea asteapta un bebe, iar fratele meu mijlociu e in al noualea cer, ca si mine de altfel. Mama e la fel de fericita, ca-i vine in sfarsit un nepotel, iar nu ma asteptam sa fiu asa de emotionata. Ma simt de parca eu am ramas gravi, nu cumnata!
Ziceti si voi, sunt normala???![]()
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
alinaalex spune:
Ioana, bine ai revenit! oau, felicitari pt. admiterea la facultate!

Medicina generala??? ce tare esti, bravo! si mult, mult succes!!!
daa, s-au schimbat multe acum, si eu am terminat o faculta acum 7 ani (si nici macar nu lucrez in domeniu...), pe atunci parca era mai simplu, cand am dat eu admitere inca nu exista sistemul asta cu taxe, tin minte parca a doua facultate sa platea totusi? imi pare rau ca n-am facut-o si eu pe a doua, la un mom dat am vrut sa fac si ASE in paralel, dar...acum nu stiu daca mai am nervi sa ma apuc de inca o scoala...
inca o data, FELICITARI!!!!
Mihaser, bafta la prestat, da-i bice daca-i testul pozitiv!
Gina, felicitari pt. baietel!!! sarcina usoara in continuare!
Ioana, felicitari cumnatei tale si fratelui tau pt. bebe!
Mariana, sincere condoleante!!!
mai fetelor, si eu ar trebui sa incerc testele alea de ovulatie, cred ca mi-ar fi mai usor...![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Diana79 spune:
Carmina pai am incercat si eu 4 teste si ieri a iesit pozitiv. Pe ele scrie ca atunci cand un test iti iese pozitiv sa nu mai incerci altele. Asa ca eu am mai incercat unul azi si a fost negativ.
Oricum am avut eu simtome cum ca ieri sau azi s-a produs ovulatia.
Noi incercam in fiecare zi ca sa nu cumva sa ratam ziua, asa a fost si luna trecuta, si nu a fost sa fie. Mi s-a parut ciudat tzinand cont ca cu Nicole am ramas din prima luna.
Doamne ajuta sa fie luna asta cu noroc.
Multa bafta tuturor, si bun venit fetelor noi.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Diana79 spune:
Mihaser tu cand ai facut testele de ovulatie cum a fost?? Cand ti-a iesit primul test pozitiv ai mai incercat si a doua zi inca unul?? Si daca da ti-a iesit pozitiv sau negativ??
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
mihaser spune:
Salut!
Am vrut sa raspund cu quote si D-zeu stie ce am facut cu mesajul ca de aparut nu a aparut!
Ioana ar fi super sa treci de la inceputul anului pentru ca ai putea sa iei si bursa daca ai note mari in semestrul 2. Dar nici masura aia cu trecut in functie de note nu-i rea...in conditiile in care profi sunt corecti!
Diana si eu am facut mai multe teste...la mine ovulatia a inceput in 8 si s-a incheiat in 10...in 10 nu am mai prestat ca testul a fost negativ. Carmina e o norocoasa ca a avut atat de multe zile fertile...de aia ne-a si luat-o inainte
! dar lasa ca ajungem noi in odiseea de martie aprilie pe ultima suta...![]()
Alinaalex vii si tu cu noi?
simonacip bine ai venit printre noi si bb doi cat mai repejor...si eu vreau diferente mici de varsta!
Va pup! Spor la treaba!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Mihaser tu cand ai facut testele de ovulatie cum a fost?? Cand ti-a iesit primul test pozitiv ai mai incercat si a doua zi inca unul?? Si daca da ti-a iesit pozitiv sau negativ??
Salut!
Diana eu cred ca am facut 6 teste luna asta si decat pe 8 s-a pozitivat testul, iar in 9 era pozitiv clar..pe data de 10 a iesit negativ asa ca nu ne-am mai obosit
Eu stiam ca in 9 o sa am zi fertila pentru ca asa a fost si la Cristian...sper sa fi reusit ceva luna asta! Astept poze!
Alina am prestat mai...
Simona bine ai venit printre noi! Spor la bb 2...si pe mine ma dispera ca se mareste diferenta si nimic...
Ioana da...si eu am auzit de faza asta...dar ar fi super sa intri de la inceput la fara taxa si sa primesti si bursa in timpul anului! Bafta!
Va pupacim! Multe liniute la teste!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
simonacip spune:
Salutare la toata lumea!
Mihaser, multumesc de primire...sa speram ca nu vom astepta totusi prea mult nici una. Inca la tine diferenta este mult, mult mai mica, asa ca poti sa fi un pic mai relaxata in privinta asta
.
Din ce am citit mai sus am inteles ca la mijlocul perioadei (cam atunci cind este perioada fertila se fac teste de ovulatie si desigur se munceste
pana cind testul de ovulatie iese negativ...Am sa incerc si eu niste teste dintr-astea, macar sa fac tot ce pot cind stiu ca e momentul prielnic...Deocamdata astept sa vad ce se intimpla luna asta, mai am noua zile de duphaston si ar trebui sa-mi vina c...urmatoarea zi.
.......Deocamdata ma dor sinii ...nu stiu daca este sau nu un semn, m-am saturat sa ma hazardez, asa ca am sa astept.
Pupici tuturor
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alinaalex spune:
hello!
Mihaser, eu n-am folosit niciodata teste de ovulatie. Si ultimele 2 luni nici macar n-am prestat in fiecare zi (in presupusele zile fertile}...asa ca nush de ce mai am pretentii
si ma mir ca n-am ramas inca
ideea cu testele astea mie mi se pare tare buna, mai ales ca stii cand si ce ai de facut
eu azi is z6, asa ca mai este cale lunga ![]()
unde sa vin cu voi???![]()
Simona, bine ai venit, sedere cat mai scurta pe aici!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
clauclau spune:
Buna mamicute dragi, ce mai faceti?
In primul rand bun venit noilor mamici aspirante din nou, sedere scurta aici si apoi fuguta la odisee!
Ioana, bine ai revenit, chiar ti s-a simtit lipsa la acest subiect. Si felicitari pentru facultate, e super! Si de asemenea felicitari pentru bebele care o sa vina in familia voastra, e normal sa te bucuri asa , o sa fii o super matusica!
Mihaser, hai ca mai sunt locuri la odiseea de martie-aprilie. Va astept acolo in gasca mare, vreau sa veniti cat mai multe!
Irinel, imi pare rau sa aud ca ai oarece probleme cu Danut, sper ca intre timp sa fie deja rezolvate. Va pup pe amandoi si inca te atept la odisee, tare as vrea sa fim colege din nou!
Daiopri, vreun semn ceva? Cum stai, ne dai o veste buna luna asta? Da Doamne!
Gina, felicitari pentru baietel, imi dau seama ce fericiti sunteti toti!
Mariana, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat! Condoleante draga mea!
Baby, pupici si astept vesti bune si de la tine!
Despre mine ce sa va zic, maine facem 11 saptamani, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, parca ieri anuntam testul pozitiv si eram in transa de fericire! Am zile in care ma simt bine si zile mai putin bune cand mi-e tare rau, greata, ameteala...Somnolenta inca nu m-a lasat, nu stiu sincer de unde atata oboseala caci as dormi intr-una!
Va pup pe toate dragele mele si sa dea Dumnezeu sa curga aici cu teste pozitive si cu fericire...
CLAU
10+
vine bebe2!