Mamici aspirante din nou - cap. 26
Raspunsuri - Pagina 9
baby_r7 spune:
Mariana condoleante pentru pierderea suferita.......te asteptam aici cand vei putea intra sa te incurajam cu niste ganduri bune.............suntem alaturi de tine..........
Ioana 
fata...ca a revenit la noi........cu ce va mai laudati?
si noua ne-a fost dor de tine..........
Irinel imi pare rau sa aud ca ai probleme iar cu Danut..........multa sanatate si tie iti urez sa ai putere sa treci prin toate aceste incercari............

fetele gravidute...mai intrati si pe la noi sa ne mai inveseliti cu vesti bune din cand in cand...........sarcina usoara la toate in continuare !!!!!!!!!!!!!!!!
pup toate fetele........

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
Daiopri spune:
Mariana, sincere condoleante. Si te mai asteptam pe la noi.
Irinel, Victoria e pe Vancouver Island. E tare tare frumos. Cum e mai Danut? Pupicei multi.
Eu sunt z27 si desi nu am mari sperante am mari emotii. Oi pati si eu ca si Clau cu bb dintr-o "lovitura":)))Interesant e ca tot trec dintr-o stare in alta, de la bucurie la teama. De simptome nu zic nimic, caci de cand "lucram" tot mereu am impresia ca am simptome si niciodata nu s-au adeverit. Asa ca pana nu vaz liniute in fata ochilor nu mai cred nimic.
Fetele harnicute ce mai fac? "Lucrati", lucrati?
Noi wk asta iar plecam asa ca o mai aparea sapt urmatoare cu vesti de un fel sau altul.
Ioana, ce bine ca mai vii si pe la noi. Cum mai esti?
Numai bine tuturor si spor la lucruri serioase:)
Gina M spune:
Fetelor, va multumesc pentru felicitari si pentru toate gandurile bune!
Am trecut prin tare grele incercari pierzand cele 2-a sarcini insa, toata pierderea/suferinta ne este acum incununata cu multa bucurie si s-a meritat toata asteptarea, din plin.
Astazi incheiem saptamana 20
si sunt tare fericita.
Sa nu descurajati. BB va veni ca si la noi, atunci cand va veti astepta mai putin.Capul sus.![]()
Galeria continua.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
carminabulina spune:
Multumesc frumos pentru ca m-ati scos de la aspirante si m-ati trecut la gravidutze. Nu stiu cine se ocupa de listuta asa ca multumesc in general
. Sper sa fie cu noroc.
carminabulina spune:
Mariana, sincere condoleante!
Diana, ai inceput testele de ovulatie? Cum stai luna asta
?
Ioanatugs spune:
Buna din nou dragele mele!
Am lipsit asa de mult pentru ca mi-am luat inima in dinti si am facut ceva ce voiam de foarte mult timp sa fac. Sa mai fac o facultate si una nu chiar usoara, dar care e foarte frumoasa si ma pasioneaza foarte mult. Am zis ca, daca tot nu am inca un sufletel care sa ma astepte acasa, macar sa fac ceva ce-mi place si-mi da satisfactii. (Asta bineinteles ca nu inseamna ca am renuntat la dorinta mea cea mare
.) Asa ca m-am apucat sa invat intensiv o luna si ceva(la biologie si fizica) si am dat la Medicina, sa vad cum e. Iar surpriza a fost ca am obtinut o medie cu care pot intra la "cu plata", nu la buget, insa ma bucur ca am reusit. Am depus azi cererea pentru anul I si in ordinea mediilor se vor ocupa locurile libere la plata, asa ca sper si eu sa fac parte printre "bobocii din toamna", doar ca eu voi fi ceva mai mare decat ei.
In 10 septembrie ne vor anunta rezultatele si oricum, indiferent de rezultat, eu voi invata in continuare si sper la anul sa fiu deja la buget, pentru ca am vazut ca se poate, daca vrei. Eh...cam asta am facut, nu am prea dormit, ca am avut foarte mult de invatat, insa m-am simtit mult mai relaxata, nu m-am mai gandit la nimic in mod special, decat la examenul de admitere si mi-a fost mult mai bine. M-am gandit la voi mereu, insa am pretuit fiecare clipa libera ca sa absorb cat mai multa materie de examen si cand dormeam putin mai mult, eram suparata pe mine, ca am pierdut timpul aiurea prin somn, in loc sa citesc ceva.
Voi ce-ati mai facut???
Cornelia_Laura mamica draga si eu ma bucur de revedere!
Ce mai fac copilasii???
Asi iubita, multumesc de telefon, a fost o surpriza tare placuta! 
Leeloo2007, Daiopri, Baby_r7 sunt bucuroasa de revederea cu voi toate!

baby_r7 spune:
Ioana felicitarii pentru curaj si multa bafta la facultate.......

eu dupa cum se vede am picat din pat...........
si nu acum.ci pe la 3 noaptea..............am fost la toaleta si pe urma nu am mai putut dormi, desi m-am tot fatait in pat nu m-a mai luat somnul prea bine.......
pe la 6 m-am sculat ca muream de foame...si cat am mancat am intrat un pic pe forum.........
vad ca nu prea e animat zilele astea........lumea muncaste...sper ca la bebe...![]()
![]()
![]()
noi suntem z21 si mai avem 7 zile de asteptat............as ca saptamana viitoare ori vin vesela.......ori trista, dar cu sperante mari de viitor..................
carambulina momentan ma ocup eu..ca am deschis noul capitol..si am incercat sa il mai actualizez un pic...........
sarcina usoara in continuare..si sa ne tii la curent cu evolutia lui bebe......
Daiopri, Irinel 

apropo daca vede vre-o fata ceva in neregula, sau daca vrea sa schimbam ceva in lista...astept PM......

toate fetele fara exceptie....acum fug in pat...........ca imi e somn......intru mai incolo......
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
mihaser spune:
Salut!
Fetele va multumesc din suflet pentru urari...peste vreo 10 zile o sa incep sa ma agit...am cumparat ieri si testul ca sa il am in casa ![]()
Ioana felicitari din toata inima...poti intra la fara taxa daca se retrag multi...eu am trecut la fara plata pentru ca intrasem a doua la cu plata...Ai dat la medicina generala? Spor la invatat si la facut
!
baby_r cum ai cazut din pat?
Am vazut poze de cand ati nasit si esti super frumoasa! Finii presteaza(ptr
) si ei sau mai asteapta?
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
simonacip spune:
Buna fetele, sunt Simona si aspir si eu la un bb 2 (cit mai curind sper). Incercarile au inceput de acum 8 luni, deja regret ca nu m-am apucat mai devreme de bb2. David, baietelul meu are deja 2 ani si noua luni si nu-mi place ca se distanteaza asa mult ...Macar sa reusesc in 2-3 luni. Am urmat un tratament cu duphaston 3 luni de zile (pentru ca am un ciclu foarte neregulat). Acum ar fi trebuit sa merg iar la dr, dar pentru ca n-am reusit luna asta continui cu duphastonul...Nu am facut in viata mea test de ovulatie, poate ma ajutati voi cu informatii.
Pupici tuturor si sper sa ne indeplinim cit mai curind dorintele si sa avem bb sanatosi in primul rind si apoi frumosi , cuminti, etc..
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Diana79 spune:
Carmina am facut teste de ovulatie ieri a iesit pozitiv, sunt bucuroasa. Acum astept sf lunii sa vedem daca a dat si roade.
mariana condoleantze. Imi pare rau.
Mihaser o sa pun poze sigur. Bafta multa.
Nu prea pot sa scriu ca bebe sta calare pe mine aici.
Numai bine tuturor si weekend placut.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)