PATRIARHUL TEOCTIST A INCETAT DIN VIATA!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Interesante parerile celor ce nu pot spune un crestinesc "Dumnezeu sa il ierte!". Interesanta si vehementa cu care il acuza de una si alta pe Patriarh, de parca ar fi fost martori directi ai miseliei acestuia. Si chiar daca ar fi fost martori...lasati-l pe Dumnezeu sa il judece.
Daca nu puteti posta un gind pios, asa cum se face in cazul decesului oricarui crestin, mai bine deschideti un topic unde sa va exprimati toate nemultumirile vis-a vis de persoana Patriarhului Teoctist.

Poate va aude cineva...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Unele dintre voi sunteti jalnice si .... total lipsite de bun simt (ca sa ma exprim frumos). Nu lasati omul in pace nici mort, tot ati mai rascoli nitel tzarana pentru a face doar praf...nimic mai mult.
Daca a gresit Teoctist in viata asta sau oricare dintre noi, exista un Dumnezeu pt toti care sa ne judece. Nu sunteti mai presus de babele care stau la colt de biserica sa faca o barfa, precum hienele sariti.

Din respect pentru cei care ii plang disparitia, abtineti-va.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Natasa
dar eu daca indraznesc sa intreb ce facea preafericitul cind Ceausescu darima bisericuta din sec XVII in care am fost eu botezata,

dar tu ce faceai in momentul ala?sau parintii tai?aveai coloana, aveai credinta?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Irina, am un bunic care a facut-o (iti dau si detalii daca vrei), desi nu era in postura de cap al bisericii ortodoxe. CIt despre ce faceam eu la 10 ani, uite nu m-am gindit ca ar fi trebuit sa dovedesc cuiva ca am coloana. Si oricum, chiar daca as fi avut 30 de ani atunci cind se darimau biserici si nu as fi facut nimic, asta tot nu scuza lipsa de reactii a celui care se presupune ca trebuia sa apere biserica pe care o conducea.
Saphir, lipsita de bun simt esti tu. Eu nu te-am jignit, nu te-am facut nici cucuvea, nici hiena, mi-am dat cu parerea despre activitatea unui om care mie nu mi se pare ca a reprezentat cu cinste biserica ortodoxa. E doar o parere, n-am sarit la gitul nimanui, dar ca de obicei, daca nu urmezi turma trebuie sa fii pus la zid de pioasele forumului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Natasa, eu nu sunt deloc pioasa si nici nu fac parte din categoria habotnicelor , asa cum le-ai catalogat pe fetele care au postat aici...dar nici nu mi-as permite sa judec un om mort, indiferent cine ar fi acela.
Macar ai bunul simt si lasa-l sa fie plans de cine doreste si deschide subiect separat in care sa iti expui punctul de vedere despre ce a facut sau ce nu a facut Teoctist.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

uite adevaratul motiv de ce e conchita/natasa suparata

"Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis în sedinta de marti sa trimita o recomandare posturilor de televiziune si de radio ca in ziua inmormantarii Patriarhului Teoctist, ce va fi declarata zi de doliu national, sa nu difuzeze emisiuni de divertisment." mediafax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Subiectul asta a fost deschis asa:
http://www.ziare.ro/1185805500-Patriarhul_Teoctist_a_incetat_din_viata

nu am observat sa cheme cineva la priveghi si la osanale. Poate ar trebui deschis un subiect separat pentru asa ceva pentru cei care nu suporta alte pareri decit cele personale!
Nu am catalogat toate fetele care au postat ca fiind haobotnice (si oricum nu e cuvint urit, asta asa, ca fapt divers), am zis, cum au mai zis si altii ca nu mi se pare ca a fost o figura reprezentativa pentru biserica ortodoxa. Nu m-am asezat in fata celor care vor sa-l plinga, fiecare cu sentimentele si cu opiniile lui. Dar tu iti permiti sa apari si sa-mi spui ca sint hiena si lipsita de bun simt (nu ca tine, presupun :)) pentru ca mi-am exprimat o opinie. CIt despre judecat un mort, asta face istoria in fiecare zi, dar probabil ca tu-i vorbesti numai de bine pe toti, de la Hitler la Torquemada si de la Stalin la Ceausescu! Atita ipocrizie imi face sila si cred ca e cazul sa ma retrag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Natasa
asta tot nu scuza lipsa de reactii a celui care se presupune ca trebuia sa apere biserica pe care o conducea.
a aparat-o cum a crezut mai bine, nu cred ca suntem noi in masura sa judecamIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Am deschis acest subiect ca urmare a faptului ca un CRESTIN, un cap al Bisericii Ortodoxe a incetat din viata!
Asa cum avem compasiune pentru cei ce nu mai sunt-indiferent de culoare politica, alta religie, sau alte orientari, asa ar trebui sa fim si fata de Teoctist!
e o pierdere pentru multi dintre noi...macar un gind pios sa avem.
spunea cineva..nu e cazul sa "dam cu pietre" acum.Multi poate chiar l-au cunoscut, poate au fost cununati sau botezati de el.

Nu vreau sa par "desteapta", si bunicul meu a fost preot, stiu poate mai bine ca voi ce a insemnat sa fii preot in regimul comunist...sa incerci sa iti ascunzi credintza, sa faci tot posibilul sa iti piezi urma prin lume, sa incerci sa iti protejezi copii.
Nu judec pe mine si...in primul rind NU VREAU ca acest subiect sa degenereze si sa ne trezim la ZZ.

O zi buna tuturor si..."DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!"

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

http://tt.lilypie.com/pYDdp3.png
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput