PATRIARHUL TEOCTIST A INCETAT DIN VIATA!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Hmmm .... discutabila treaba asta. Dar inca nu e momentul ...

subscriu

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dumnezeu sa-l ierte si sa-i daruiasca odihna!

Pentru mine nu este nici o pierdere, oricum nu mai mare decat pierderea oricarui ocupant al planetei.
Mi se pare mult mai importanta drama lui Florian Pittis. Atunci cand va muri, voi resimti acest lucru ca pe o pierdere.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by DARAEL

Pentru Toti vine o vreme cand Adevarul nu mai poate fi ascuns.
A sosit Vremea, da, Acuma este, cand Teoctist ii vede pe TOTI asa cum Sunt.

Chiar si pe cei care, mici fiind in Sufletul lor, ii pupau mana si in gand ii numarau zilele.....

Ma uit in zare si vad ca sunt deja multi care il judeca. L-au judecat si in Viata fiind, nimic nou sub Soare.

Dar pe Voi, bunilor si dreptilor, cine va Judeca ?
Ah, Voi sunteti fara pata, of course !

Credeti ca e mai usor sa judeci decat sa Iubesti si sa Ierti.
Aceasta e o iluzie pentru ca nu cunoasteti Iubirea. Dar poate chiar aceasta e judecata si pedeapsa voastra; sa aveti o viata asa cum o aveti.

Stiti care e Adevarul ?
Teoctist a aflat Mantuirea – Adevarat va spun, chiar daca multi nici nu intelegeti macar despre ce va vorbesc, preocupati sa mai luati o piatra sa aruncati, o mana de noroi sa manjiti.

Fiecare e liber sa faca ce vrea. Dar pentru fiecare ca veni Vremea Adevarului; ce chestie, nu-i asa ?

Multi spun in aceste zile “Dormi in pace !”, dar eu Indraznesc sa Strig:

“Teoctiste, Deschide-ti Aripile si Zbori spre Lumina !!!”

Pace tuturor !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Adevarat, nu sutem fara pata. Asta inseamna ca n-avem voie sa spunem ce gandim? Si de unde esti tu asa de sigur de care parte a 'baricadei' se afla el acum ?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Dumnezeu sa-l ierte si sa-i daruiasca odihna!

Pentru mine nu este nici o pierdere, oricum nu mai mare decat pierderea oricarui ocupant al planetei.
Mi se pare mult mai importanta drama lui Florian Pittis. Atunci cand va muri, voi resimti acest lucru ca pe o pierdere.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Asa gandesc si eu.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
Suntem mai saraci fara el...blandetea din vocea lui avea ceva Dumnezeiesc..ascultand-ul simteam un tremur de emotie si cucernicie in suflet!

Doamne ajuta!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mirela si bebelusa din burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

V-ajunge o cariera de piatra?

Dumnezeu sa te ierte,Prea Fericite Parinte Patriarh si sa-ti faca odihna vesnica! iar pe noi sa ne vada si sa ne judece!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu zic ca doua-trei habotnice sa ne puna la colt si sa ne blesteme un pic pe noi astia de indraznim sa ne luam de Teoctist. Deci in afara de rugi si lacrimi mai mult sau mai putin prefacute, la subiectul asta nu se permite nimic. Deja unii l-au sanctificat, altii spun ca e o mare pierdere pentru toti ortodocsii, dar eu daca indraznesc sa intreb ce facea preafericitul cind Ceausescu darima bisericuta din sec XVII in care am fost eu botezata, sint buna de pus la zid! Daca avea coloana si credinta nu se pupa cu doi criminali pentru a-si mentine preafericita functie. Daca se aseza in fata buldozerelor (asa cum multi oameni simpli au facut-o) atunci cind se darimau biserici, acum plecam si eu capul in fata lui. Tariceanu a tinut un discurs in care ne spunea cum "Teoctist a pus intotdeauna inainte interesele tarii si ale bisericii" si ipocrizia asta imi face greata. Hai sa le uitam pe toate, il facem sfint si gata, sa nu cumva sa suparam pe cineva ca avem memorie, ca gindim si ca nu plingem in cor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Bunul Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Patriarhul Teoctist! AVea ceva angelic in voce si in privire, nu te puteai plicitisi de sfaturile si de predica lui! Este o mare pierdere! EU sunt inca soacata, chiar daca avea 92 de ani, speram sa ne mai bucure cu prezenta lui inca 10 ani de acum!!! avem nevoie de astfel de oameni printre noi, curati si blanzi! Sunt convinsa ca e fericit acolo unde este acum, in RAI!!! sper sa se roage in continuare pentru noi, sa devenim mai buni.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput