PATRIARHUL TEOCTIST A INCETAT DIN VIATA!
Raspunsuri - Pagina 3
Oana C spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
92 de ani e o varsta ok pt a pleca din lume. De-ar trai si bunica-mea atat as fi super fericita.
92 de ani nu sint de ajuns pentru oamenii buni ... Pacat ca pleaca dintre noi asemenea oameni ...
Dumnezeu sa il odihneasca si sa il primeasca in Gradina celor buni!
lilidana spune:
Sibylle a scris:
"Hmmm .... discutabila treaba asta. Dar inca nu e momentul ...".
Si eu zic la fel...
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 4 luni
www.sonia.as.ro/" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
conchita spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Dumnezeu sa-l odihneasca intre dreptii sai! Este o pierdere grea pentru noi, ortodocsii.
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
pentru mine nu e. daramator de biserici, colaborator al securitatii si al comunistilor, invrajbitor si protector al coruptilor din BOR, sustinator al criminalului de Iliescu - da, intr-adevar, pentru astea si multe altele chiar are nevoie de iertare de la Dumnezeu.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
DARAEL spune:
Pentru Toti vine o vreme cand Adevarul nu mai poate fi ascuns.
A sosit Vremea, da, Acuma este, cand Teoctist ii vede pe TOTI asa cum Sunt.
Chiar si pe cei care, mici fiind in Sufletul lor, ii pupau mana si in gand ii numarau zilele.....
Ma uit in zare si vad ca sunt deja multi care il judeca. L-au judecat si in Viata fiind, nimic nou sub Soare.
Dar pe Voi, bunilor si dreptilor, cine va Judeca ?
Ah, Voi sunteti fara pata, of course !
Credeti ca e mai usor sa judeci decat sa Iubesti si sa Ierti.
Aceasta e o iluzie pentru ca nu cunoasteti Iubirea. Dar poate chiar aceasta e judecata si pedeapsa voastra; sa aveti o viata asa cum o aveti.
Stiti care e Adevarul ?
Teoctist a aflat Mantuirea – Adevarat va spun, chiar daca multi nici nu intelegeti macar despre ce va vorbesc, preocupati sa mai luati o piatra sa aruncati, o mana de noroi sa manjiti.
Fiecare e liber sa faca ce vrea. Dar pentru fiecare ca veni Vremea Adevarului; ce chestie, nu-i asa ?
Multi spun in aceste zile “Dormi in pace !”, dar eu Indraznesc sa Strig:
“Teoctiste, Deschide-ti Aripile si Zbori spre Lumina !!!”
Pace tuturor !
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by conchita
pentru mine nu e. daramator de biserici, colaborator al securitatii si al comunistilor, invrajbitor si protector al coruptilor din BOR, sustinator al criminalului de Iliescu - da, intr-adevar, pentru astea si multe altele chiar are nevoie de iertare de la Dumnezeu.
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Nu cred ca e momentul sa faci asemenea afirmatii.Cred ca e Dumnezeu acolo sus sa judece oamenii,pentru bunele sau relele care le-au facut.Urat din partea ta sa vorbesti asa,chiar daca e parerea ta.Puteai sa vorbesti mai frumos,totusi e vorba de un om care a murit.Si pana la urma conteaza ceea ce spun preotii,nu ceea ce fac.
Poate nu i-ai ascultat niciodata slujba la biserica si nu stii ce frumos vorbea...pe nimeni nu am auzit sa vorbeasca asa frumos...pacat...Totusi urat din partea ta...Dar e parerea ta...Cu riscul de a-mi ridica multa lume in cap,eu iti spun.Asta e..E pacat ca si la acest subiect se isca certuri.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel26+ Beatrice Alessia
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Pentru Toti vine o vreme cand Adevarul nu mai poate fi ascuns.
A sosit Vremea, da, Acuma este, cand Teoctist ii vede pe TOTI asa cum Sunt.
Chiar si pe cei care, mici fiind in Sufletul lor, ii pupau mana si in gand ii numarau zilele.....
Ma uit in zare si vad ca sunt deja multi care il judeca. L-au judecat si in Viata fiind, nimic nou sub Soare.
Dar pe Voi, bunilor si dreptilor, cine va Judeca ?
Ah, Voi sunteti fara pata, of course !
Credeti ca e mai usor sa judeci decat sa Iubesti si sa Ierti.
Aceasta e o iluzie pentru ca nu cunoasteti Iubirea. Dar poate chiar aceasta e judecata si pedeapsa voastra; sa aveti o viata asa cum o aveti.
Stiti care e Adevarul ?
Teoctist a aflat Mantuirea – Adevarat va spun, chiar daca multi nici nu intelegeti macar despre ce va vorbesc, preocupati sa mai luati o piatra sa aruncati, o mana de noroi sa manjiti.
Fiecare e liber sa faca ce vrea. Dar pentru fiecare ca veni Vremea Adevarului; ce chestie, nu-i asa ?
Multi spun in aceste zile “Dormi in pace !”, dar eu Indraznesc sa Strig:
“Teoctiste, Deschide-ti Aripile si Zbori spre Lumina !!!”
Pace tuturor !
DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
Frumoase cuvinte!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
conchita spune:
Ramonella, draga, daca ti-e teama de certuri, atunci nu le isca. Marilena a vorbit in numele tuturor ortodocsilor, eu sunt ortodocsa, deci pot vorbi in nume personal chiar si atunci cand gandesc diferit de majoritatea. Titlul topicului nu interzice discutiile si nu limiteaza mesajele doar la "Dumnezeu sa-l ierte", dovada chiar mesajul Marilenei care afirma ceva in numele altora, idem mesajul lui Darael care ar fi off topic cap-coada si la care voi raspunde deasemenea, la Generale fiind noi.
Darael, "adevarat va spun" poate sa spuna numai Dumnezeu. or nu realizezi ca tocmai ai comis o blasfemie, or trebuie sa te felicit pentru legatura directa cu adevarurile supreme, inclusiv ala ca s-a mantuit Teoctist - desi sta scris ca NIMENI nu stie cine se mantuieste. plus ca Teoctist nu este Dumnezeu sa se uite in sufletele noastre. " multi nu intelegeti ce vorbesc" - despre asta scrie in Biblie la capitolul pacatul vanitatii.