Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.154

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ELLY imi pare rau de raceala. Asa e. Dam din una in alta! Ai grija de tine si sa auzim vesti bune.

IDAIRA si eu sunt ziua a 12-a. Nici eu nu stiu daca am ovulat, dat fiind ca in ziua a 7-a dimineata am avut dureri puternice de ovare, adica intepaturile tipice. Si da......daca CM e de 25 zile e posibil sa ovulezi mai devreme. Eu habar nu am daca am ovulat, daca voi ovula..........si eu simt ca explodez!!!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Elly sa te faci bine!!!! Fa-ti sucuri naturale de portocale,ca stii ca e o sursa importanta de vit C,si acum cu caladurile astea vin numai bine.
Dana,poate ar trebui sa-ti urmaresti ovulatia cu teste de ov.asa ii dai de capat.
La mine,cel putin,s-a dereglat tare de tot...sint din ce in ce mai tentata sa cred ca cu cit te strofoci mai mult cu atit nu-ti iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

quote:
Originally posted by iepurila

ce cautati voi fete frumoase pe pagina 4?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Buna draga iepurila, vezi ca ti-am pus mesajul la noul capitol, care l-am deschis nu chiar demult.Poti sa continui sa postezi aici, capitolul unde ai postat tu, il gasesti ca link pe prima pagina a noului capitol, adica asta, cel vechi trebuia sa fie inchis, dar nu eu fac asta, ci moderatorii, cred.

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor va rog spuneti-mi si mie la ce e buna vit E? mie mi-a dat hematologul 10 zile pe luna vit E da nu stiu la ce foloseste si eram curioasa. multumesc mult.

Mergi la inceput

irina daca ai cumva probleme cu anemia, asta e motivul pentru care ti-a recomandat hematologul sa iei Vitamina E, uite asta am gasit eu : "...tratamentul anemiilor,in stari de infertilitate masculina si feminina, avort spontan, tulburari la menopauza si boli ale tesutului conjunctiv...". si sanatate maxima.

Poze nunta Timisoara

Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

pai am doar avortu ca anemie nu am. poate deasta ca oricum hematologul nu s-a uitat pe analizele mele. s-a uitat doar pe analizele pt safl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna fetelor,

Si eu sunt candidata la statutul de mamica (voi face FIV in noiembrie) asa ca m-am gandit sa facem schimb de informatii.

Am vazut postari referitoare la vit. E : e foarte periculos sa fie luata dupa ureche de catre barbati. Administrata incorect, poate da oligospermie sau chiar azoospermie. Adica NO spermatozoizi ...
La femei, nu e nici un risc.

Intorcandu-ne la femei, am cautat alte metode care sa sporeasca fertilitatea si am gasit asa:
- fara cafea, tigari, alcool (nici cantitati mici), indulcitori artificiali
- mese mai bogate in grasimi, fara carbohidrati
- aport de vit. E, Zinc si chiar Fier (atentie, fierul cu vit.E se exclud, trebuie luate cu interval de minim 8 ore intre ele)
Evident, sunt o multime de alte detalii care pot ajuta: sport, relaxare, constitutie supla, etc

Acum sa va intreb eu, poate ma puteti ajuta : stie cineva sa-mi spuna exact cand se face testul de ovulatie ? Si ce indica el : faptul ca ai ovulat sau ca vei ovula ?
Multumesc

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

salutare
se pare ca "viroza" nu este viroza ci este PNAEUMONIE

dupa ce mi-au dat tratament - initial pt raceala (ospen)- dupa aceea pt viroza (augmentin) - acum ma "tratez" pt pneumonie
de abia respir - nu pot sa ma ridic din pat
sunt dezastru

nu stiu ce sa mai fac de durere- azi noapte m-a dus sotul la urgenta si mi-au facut morfina intravenos
mi-a mai trecut - dar acum ma apuca iar durerile

uffffffffff
s-a ales praful de planurile mele de bb
trebuie sa scap de pneumonie- apoi sa rezolv cu aslo marit, vsh marit, fibrinogen marit

probabil voi ajunge si la problema mea initiala BB

in rest sunt ff rau- de o sapt in concediu medical si mai urmeaza inca 2

Elly

Mergi la inceput

elly draga, multa multa sanatate ! Ma si iti doresc sa te faci bine cat mai repede, sa poti reveni la "munca" la "proiectul" .
pisix multa bafta la FIV, sa dea DD sa fie o reusita din prima si sa ne anunti bucuroasa vestea cea mare.In legatura cu testele de ovulatie, se fac in functie de cat de lung e CM, de fapt distanta intre 2 sangerari. Cam la jumatatea distantei, chiar cu 2-3 zile inainte de ziua care reprezinta jumatatea perioadei intre sangerari, se fac testele de ovulatie,iar daca ambele liniute au aceeasi intensitate, inseamna ca in maxim 24-36 de ore va avea loc ovulatia, deci e momentul propice pentru .Multa bafta si te asteptam cu vesti bune.
irinabobe cu siguranta ca pentru avortul suferit, ti-a dat sa iei Vit.E, una peste asta, e bine ca iei.

Poze nunta Timisoara

Lau-Meli si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetelor, spuneti-mi si mie ce se intimpla daca faci spermograma fara abstinenta? Adica daca se "presteaza" in seara dinaintea analizei? Dar daca o faci dupa abstinenta mai mare de 5 zile? Ce rezultate pot aparea?

Elly, iti doresc multa sanatate, nu te da batuta.

Feli, , ce mai faci, draguta? Esti optimista? Sper ca da. Hai ca totul o sa fie bine, pina la urma. Nu ma indoiesc, meriti tot binele din lume.

Dana, , mi-era dor de tine si am intrat sa vad ce mai faci. Am vazut ca esti in Z12 si ca esti tare derutata. Fa testele de ovulatie, mi se pare ca se fac din Z9, parca asa imi amintesc...Dar cred ca poti face si acum, nu are nimic, daca ai ovulat deja pierzi citeva teste, nu e mare paguba. Poate ai insa noroc si inca n-ai ovulat, iar testele astea or sa-ti arate exact momentul.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput