Endometru, monitorizari, ovulatie, TB - cap.154
Raspunsuri - Pagina 2
felicia_ spune:
Ruxandra,
Doamne-ajuta ca acesta sa fie diagnosticul corect si tratamentul sa dea rezultate!
Liana, cu siguranta va trebui sa o repetati! Ai doua optiuni, dupa parerea mea: la IDS (dr Matei) sau la centrul medical Dacia (dr Cocei). Bafta!
poze
liana.berbec spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Si noi ne-am gandit la fel ca trebuie repetata. Ma gandeam sa mergem sambata la IDS cu conditia ca astazi sa avem contact ca pana sambata sa fie trei zile. Am vazut ca la IDS se poete face si sambata spermograma.
L5845 spune:
Cu multa placere felicia, Ruxandrada,elly
! Sa speram ca in acest nou capitol se vor inmulti anunturile cu fete fericite cu test II.
Despre mine, nimic nou, am incetat sa ma mai gandesc ca se intampla minunea de la "mama natura", in concluzie deja incepem sa stragem fonduri pentru septembrie-octombrie, pentru IA la Szeged. S-a mobilizat si sotul, asa ca treaba sper ca va merge ca pe roate.
Momentan, mai am ceva tratament cu Euthyrox, dupa care peste vreo 2 saptamani voi face analiza fT4 si ATPO, cu care voi merge la control la Parhon.
-ici multi la toate si numai vesti bune!
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
dana vio spune:
Ptr fetele ai caror soti au probleme cu spermograma: sa luati (impreuna) vit.E 3/zi. Este foarte important. Tratamentul se face 3luni dupa care repetati spermograma.
Succes!
dana vio
18+

felicia_ spune:
Dana,
si eu stiam de vit E, dar stiam ca se ia doar 10 zile/luna, ca mai multa strica... Noi asa o sa luam.
poze
danangie spune:
Buna la toate. Eu azi sunt in ziua a 11-a. Nu mai reusesc sa-mi dau seama cand ovulez, daca ovulez. In ziua a 7-a.....toata dimineata m-a intepat ovarul stang , acolo unde am trompa infundata , deci nu-i asa bine.....nu stiu daca am ovulat cu o. st.
Acum astept sa se intoarca din concediu doctorita asta noua.........si pe urma mai vedem.
POZELE MELE
arinaa spune:
Pana acum v-am citit cu placere....de acum incep sa va impartasesc din experienta mea.Acum mi-am facut un test de sarcina si e negativ
.De vreo 3 zile am o usoara sangerare ca si cum as fi pe ultima zi de ciclu...nici de tampon nu am nevoie...doar ma patez si atat.Mentionez ca trebuie sa-mi vine in jurul datei de 3 adica astazi si nu am mai patit niciodata asta...adica cand imi vine imi vine nu ma tine 3 zile cu picatura si dupa aia ma...buseste.Voi a=ti mai patit asa ceva?Si parca am si o stare de ....nod in gat de vreo 3 zile,dar poate nu e decat autosugestia,nu stiu ce sa zic...dar poate stiti voi
arinaa
danangie spune:
ARINAA eu zic sa astepti putin sa vezi ce si cum. Poate sa fie cu ochisori dupa scurgerile care spui ca le-ai avut. Faptul ca testul e negativ....s-a intamplat poate sa fie prea devreme facut. Sunt fete care au patit asa. Mie personal nu mi s-a intamplat asa ceva..........dar sper mult sa fie cu ochisori la tine! Ca listutza noastra a cam ramas in urma....
POZELE MELE
elly_me spune:
![]()
![]()
![]()
Salutare!!!
Sunt ff suparata - de 5 zile m-a palit o viroza de nu m-am ridicat din pat 3 zile.
Tocmai cand trebuia sa incep tratamentul pt VSH marit si Aslo m-am ales cu o raceala de toata frumusetea.
In viata mea nu am avut asa o raceala.
UFFFFFFFF
Dau dintr-una intr-alta.
Nu scap de una ca vine alta - toate pe capul meu.

Asta este - in rest Z19.
Nicio veste buna.
Liana - noi am facut spermograma la Cab.Marinescu (Dr.Cocei)- rezultatul pe loc in aprox. 30-40 min. (pret 100RON)

Elly
Idaira spune:
Si eu z15,cu test de ovulatie negativ...
.Nici nu stiu ce sa mai cred...adevarul e ca luna trecuta am avut CM la 25 zile,asa ca e posibil sa fi ovulat mai devreme sau nu...