ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15
Raspunsuri - Pagina 7
crisis81 spune:
scuze ca raspund tarziu dar am avut ceva probleme si pe aici n-am mai intrat.
turturica IAS le fac cu doctora Cezara Bucur la Dacia Medical Center.
roxanaiuliana,Ariana1 Tot ea m-a operat si de endo in ianuarie si tot ea m-a linistit miercuri la IAS in legatura cu durerile acelea.
Aveam un folicul enorm pe ovarul cel operat
. Nu mi-a venit sa cred ca a inceput si el sa functioneze la parametrii normali.

Cristina
Ioanatugs spune:
Buna din nou!
Alexia28 ma bucur ca am vorbit azi si abia astept sa ne revedem!
Am vorbit azi si cu Amely, care spunea ca lui bebe ai merge foarte bine la aer si ca ai este dor de noi toate!!
Salutari lui bebe mic!
si asteptam mereu vesti noi de la voi!
Turturica multumesc de intrebare iubita! Astept acum ziua de 10 septembrie cand voi afla daca sunt deja in anul I. Eu am intrat deocamdata doar teoretic la "cu plata" cu media obtinuta, insa acum se va calcula nota de la examen cu media de la bacalaureat si in functie de mediile obtinute si de cati vor depune cerere din cei picati cu medii peste 5, se vor ocupa cele 600 locuri libere, asa ca sper si eu sa fiu printre ei. 
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
roxanaiuliana spune:
salutate!
ma bucurcrisis ca durerea ta prevestea ceva bun! tu ai facut tratamentul cu diphe?
turturica nu am stiut ca branca ursului nu e indicata pentru noi. pana aflu mai multe despre ea nu am sa o iau. si eu ma gandeam sa incep tot prin ziua 40, am inceput sa iau omega 3 deocamdata si calciu pentru ca am avut ceva probleme din cauza lipsei de calciu.
va pup pe toate!
crisis81 spune:
roxanaiuliana nu am facut tratament decat cu carpicon dupa operatie. Eu am avut endo numai pe ovar si de atunci pana acum nici o alta urma, Slava Domnului. Singurele pastile recomandate sunt Acid Folic si Vitamina E forte.

Cristina
gabitoni spune:
Buna, fetelor
nu am mai scris de foarte multa vreme. Am fost in concediu, am incercat sa uit de problema, sa fac tratamente naturiste si sa ma rog...
in schimb,v-am tot citit...
Zilele trecute, stotul meu a facut spermograma: rezultat: Normospermi cu usoara astenospermie...
ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii? pe net nu prea gasesc...
multumesc
va pup si 
roxanaiuliana spune:
crisis ai fost mai norocoasa! bine ca ai descoperit-o la timp, acum sper sa ne dai vesti bune, poate ne mai creste si noua moralul.
gabitoni din cate stiu eu nu e un rezultat foarte rau, ci doar ca unii
sunt mai lenesi, cred ca se rezolva cu tratament naturist.
pupici!
cristy1977 spune:
miki, vin si eu hop sa intaresc ce ti-au spus deja fetele.
endometrioza nu poate fi diagnosticata decat prin laparoscopie.
in cazul in care totusi stii cu siguranta ca ai endometrioza, dar nu ai fost curatata chirurgical, tratametul cu diphelerine sau alte analoage este "apa de ploaie, si ar trebui sa stai toata viata in menopauza pentru ca implanturile de endometrioza sa dispara". astea au fost vorbele lui Tutu. asa ca, parerea mea este ca acel doctor nu prea stie de capu lui si este pacat de sanatatea si timpul prietenie tale.
va pup pe toate.
crisis81 spune:
Hai sa va povestesc ce am facut!!!
Am primit cartea cu retete pentru endo de la Boo. Si este in engleza. Eu stiu engleza, dar m-am gandit ca ar fi mai bine sa fie in romana. Si am trimis-o la o firma de traduceri zicandu-le sa-mi trimita o oferta de pret. Ma gandeam ca va fac o surpriza si v-o trimit gata tradusa in romana la toate
.
Dar ...n-a fost sa fie! Azi am primit oferta si era sa cad de pe scaun. 2556 RON adica douazeci si cinci milioane lei
. Cam atata ma ajunge sa-mi traduca acea carte.
Am trimis oferte la mai multe firme si sper sa-mi trmita cineva un pret rezonabil.

pentru
si viitoare 
Cristina
YLARI spune:
Buna, fetelor!!!
Am intrat ca sa va pup pe toate, sa stiti ca ma gandesc la voi si va citesc mereu... Eu dupa cum v-am spus, m-am apucat si eu serios de treaba si sper sa va dau vesti bune. Maine sper sa ajung si eu la doamna doctor, trebuie sa sun sa vad daca este la cabinet, sa nu fie in concediu... Sunt putin ingrijorata ca deocamdata nu am niciun test de ovulatie pozitiv... Incerc sa imi pastrez optimismul, mereu ma gandesc si la voi si sunteti exemplu pentru mine. Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!!!
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png
Boo spune:
Salutare fetele !
Nu am mai scris demult pentru ca nu mai aveam noutati. Dar acum am. Am fost la dr Ron-El la clinica Med New Life si dupa ce m-a consultat mi-a spus ca in cazul meu cam singura varianta este FIV-ul (Ioana stiu ce o sa spui !!). Ideea este ca toti dr la care am fost mi-au spus in mare acelasi lucru, asa ca nu mai pot sa ma indoiesc de asta. Nu mai vreau sa pierd timpul aiurea din moment ce chisturile mi s-au refacut, deci e clar ca boala a revenit.
Asa ca voi incepe tratamentul in octombrie si FIV-ul il fac in noiembrie. Am intrebat de inseminare si mi-a spus ca nu sunt sanse nici asa. Iar de o noua operatie de scoatere a chisturilor nici nu se pune problema, mi-a spus ca am facut destule.
Tot ieri am vorbit cu o dr din Canada, romanca plecata de mult timp, acum e mai in varsta dar se pare ca a fost foarte cunoscuta acolo. Ea, fara sa stie ce mi-a spus Ron-el, mi-a spus ca trebuie neaparat sa fac urgent un FIV pentru ca asta e singura varianta in cazul meu. Normal nu sunt sanse si nici nu are rost sa pierd vremea pentru ca se vor reface chisturile.
Amandoi mi-au spus ca dupa o prima sarcina prin FIV existe foarte mari sanse sa ramai gravida si natural daca mai vrei. In timpul sarcinii se pot rezolva multe probleme, chisturile pot chiar sa se rezoarba.
In mare cam asta e ! Asa ca ma pregatesc de FIV... Nu stiu ce sa va mai spun. Se poate ca in cazul meu boala sa fie destul de avansata, mi-a spus ca am gradul III (si cand m-am operat tot asta mi s-a spus). Se pare ca la gradele I si II sansele sunt mai mari de a avea o sarcina natural, dar dupa gradul III deja se recomanda FIV.
astea sunt noutatile de la mine. tineti-mi pumnii sa imi iasa din prima !!!
va pupacesc si sunt aici chiar daca nu scriu des.