ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15
Raspunsuri - Pagina 6
Ariana1 spune:
Crisis si eu am aceleasi simptome, durerile acelea de ovare cand merg la toaleta; la mine sunt mai mari dimineata si le mai am si pe parcurs. Si mie imi este frica sa nu mi se fi refacut endometrioza dupa ce am terminat dipherelinul. Ideea e ca dupa laparo si pe parcursul injectiilor nu le-am mai avut. Fac de 3 luni tratament homeopat si nu imi dispar iar doctora imi tot da pentru dureri si degeaba.
Ariana1
Ariana1 spune:
Boo, despre ce carte era vorba? Eu nu am mai intrat de mult pe DC si nu stiu. Daca este vreun regim pt. endometrioza, poti sa mi-l trimiti si mie? nadiastirbu@yahoo.com.
Ariana1
roxanaiuliana spune:
salutare!
te inteleg foarte bine turturica! nici eu nu mai am rabdare, plus ca vara era anotimpul meu preferat, de vara asta insa nu m-am bucurat deloc. ma trezesc in fiecare dimineata gandindu-ma in a cata zi sunt si deabia astept sa-mi vina ciclul. dar trecem noi si peste asta!
lilianaFi spune:
Turturica il fac aici in it.datorita sotului care nu are concediu pina in decembrie,aici poate fii si gratis dar listele de asteptare sint asa de lungi...se asteapta cel putin un an pina sa iti vina rindul...asa ca eu in ian.am facut laparo,in feb.m-am trecut pe lista,dar intre timp,in martie-aprilie am facut la privat unde m-a dus cam 4000 euro cu tot cu analizele referente,acum voi face la acelasi centru privat,tot la cu plata,dar analizele sint inca valabile(am repetat doar hormonalele,care oricum erau indicate dupa un fiv nereusit)....acum astept sa imi vina CM....avem un punct in comun
...
...numai bine fetelor...
YLARI spune:
Buna seara fetelor!!!!
Miki Miki, mie mi-a facut o internare ambulatorie doamna doctor care ma trata atunci si intr-un program care exista atunci (2004) se facea tratamentul cu diphereline gratis in spital (eh, bineinteles ca am fost atenta cu doamna doctor...)
Va multumesc tuturor pentru incurajari!
Si eu ma gandesc mereu la voi si in fiecare zi va citesc... mai greu cu timpul si cu sefii... ca sunt mereu cu okiu' pe mine si nu ma pot misca asa de repede sa va si scriu.
Pupici la toate
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png
miki-miki spune:
Turturel
Liliana Fi
Mutumesc pt informatie dar nu suntem din Buc ca sa-l luam direct de la producator si pretul nu cred ca e cu mult mai mic. Am inteles ca e cam 475 roni la farmacie iar compensat a reusit sa-l ia cu 57 roni pt primele 3 luni de tratam. Doctorul care a ajutat-o prima data sa i-a diphe compensat i-a scris ceva de sarcina in luna a 6-a si o boala la care era compensat dipherelinul. Acum nu poate sa mai ia de la dr acela iar dr ei (cel care i-a pus diag de endometrioza )nu vrea sa-i dea reteta compensata. Am inteles ca e compensat numai in cazuri e cancer.
Ylari
din 2004 pana acum s-au schimbat multe. Nu te interneaza nici un dr iar acesta sa-ti scrie pe fisa ca ai cancer sau ca esti gravida dc nu e adevarat .
Si acum sa va povestesc. Colega mea s-a dus la ac dc pt investigatii in infertilitate. Ea stia ca sotul ei are oligospermie si la ea nu stia sa fie pb. I-am recomandat ac dc ca fiind cel mai bun (de fapt singurul)din orasul nostru in pb de infertilitate . Este singurul cab unde se poate face si inseminare artificiala , exact ce-i tb ei. La consult i-a spus ca ar tb sa faca histeroscopie pe care a facut-o (HSG avea facut). In urma histeroscopiei i-a dat ac dipherelin de 3,75 timp de 3 luni. Cica a vazut tesut endometrial . Eu i-am spus ca nu avea cum sa vada endometrioza la histeroscopie si ca ar fi bine sa nu faca dipherelinul si dc vrea sa se convinga ca are sau nu endometrioza sa faca laparoscopia. Ea a facut ce a zis dr , adica 3 luni de dipherelin si acum cand s-a dus din nou la dr i-a facut doar o ecografie care nu e decat 150 roni si i-a spus sa mai faca o luna de dipherelin ca cica endometrul in loc sa se ferse afara se varsa inauntru (asta mi-a spus ea dar nu stiu dc a inteles bine).
Dr are studii in Franta, a facut specializarea acolo la o clinica de fertilizare , aparatura e performanta dar eu nu am auzit pana acum sa se vada endometrioza la histeroscopie si nici in urma unui ecograf sa-si dae seama ca tb sa mai prelungeasca tratam. Ea a avut bufeuri toata perioada asta de 3 luni si a slabit f mult. Menstruatie nu a mai avut in ultimele 2 luni si s-a saturat sa schimbe doctorii. Dc reuseste sa faca rost iar de un dipherelin compensat il face ca sa nu zica ca nu a facut ce zice dr si sa dea peste cap tot tratam.
Va
si va multumesc pt raspunsuri.
Miki
roxanaiuliana spune:
salutare!
fetelor, stiti cand ar trebuii inceput tratamentul homeopat? ma refer la branca ursului, tinctura de mladite de zmeur si vitex. are ceva oare daca incep din ziua 40 de la ultima injectie? pupici!
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!!!
Ce mai faceti??? Mi-a fost dor de voi!!! Va trimit la fiecare cate un
si o 
LilianaFi multumesc pentru urari din suflet
si vreau sa-ti mai spun ca ma bucur ca te-ai hotarat sa mai faci un FIV. I-ti doresc multa bafta si-ti tin pumnii stransi ca acesta sa fie cel norocos!!
Boo i-mi pare rau ca nu a fost sa fie cu ochisori de data asta. Sa nu-ti pierzi speranta iubita, va veni intr-o buna zi!
Ralu_t concediu placut iubita!
Adelamaria ce mai face burtica noastra???
Alexia28 mi-e dor de tine iubita!
Ce mai face bebe mic??
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
alexia28 spune:
Ioana
si mie mi-e dor de tine ca nu am mai vorbit de ceva vreme
bebe face bine, creste, creste si burtica, astept eco morfologica peste 2 saptamani
Roxanaiuliana ce spui tu acolo nu este tratament homeopat, este naturist, la intrebare nu stiu sa-ti raspund ca eu nu am facut diph.
Ariana pai tu nu stiai de regimul pt endo? o sa ti-l trimit si eu pe mail, poate mai vb pe mess
Liliana bafta multa in noua incercare, si sa se lase cu 
Lucia, boo, ralu_t...toate fetele
Alexia si minunea mea
turturica spune:
miki,
interesanta povestea colegei tale. Din cite stiu eu, endometrioza nu se poate diagnostica decit in urma unei laparoscopii. Ecografele, oricit ar fi de performante, nu pot sa o detecteze. Insa ce mi se pare mai aiurea e faptul ca i s-a dat difereline, fara sa ii curete de fapt endometrioza. Adica diferelinul opreste intr-adevar menstruatia ca sa lase organismul sa se curete de focarele de endometrioza, dar asta doar dupa ce s-a facut laparoscopie si s-a curatat cit de cit pe acolo. Ori asta nu a fost cazul ei, ea inca mai are endometrioza necuratata. Cu diferelinul doar o sa evite sa se extinda, insa de curatat pe acolo nu s-a curatat. Asa ca mie nu mi se pare in regula ce i se intimpla ei, imi pare rau.
roxana, si eu as vrea sa incep cu tratament naturist de prin ziua 40, ma gindesc ca e in regula. In plus, plantele astea isi fac efectul in timp, nu e ca si cum il iei in ziua 40 si din ziua 41 deja se observa rezultatul. Insa ai grija cu branca ursului, eu am citit ca n-ar fi prea indicata in cazul nostru. Poti sa iei si suc de orz verde, ajuta la imunitatea organismului.
ioana, ce mai face studenta noastra ? Cind incepi scoala 
alexia, tu ai luat mastodynon sau vitex ?