ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Pupici, Boo, iti tin pumnii si ma voi ruga pentru tine. Bafta multa!!! Sunt cu okiu aici, pe voi!!!

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Offf...Boo, ce sa-ti zic acum???...Sa fiu trista din cauza vestii sau sa ma bucur ca in sfarsit ai gasit calea?...Sincer, nici nu stiu...Insa eu am mers intotdeauna pe principiul ca e mai bine sa stii ca sa poti actiona in consecinta, asa ca...iti tin pumnii si ma gandesc la tine!
Ioana, bafta mare pentru ziua de 10 septembrie! Sa ti se indeplineasca visul! Tu in ce stadiu mai esti?...Mi-e dor de voi, desi v-am vazut doar o singura data...Ralu ce mai face? Nici ea nu mai scrie ...
Crisis, foarte frumos gestul tau de a incerca sa traduci cartea, dar ma tem ca preturi mai mici nu vei obtine...Si in plus, desi are multe parti bune, mai ales partea de introducere, sunt acolo multe retete (majoritatea) care contin alimente care la noi nu prea se gasesc...Sau se gasesc destul de greu...Mai ales daca nu esti in Bucuresti...Asa ca poate o solutie mai buna ar fi sa se traduca doar partea introductiva, care descrie principiile dietei...La retete se mai pot descurca fetele si cu un dictionar, ceva...Zic si eu...
Despre mine ce sa va zic? Suntem bine amandoua, doar cam stresata (mami) si cam agitata (bebe)...sunt in plina renovare...Se apropie si concediul, se apropie si nasterea ...
Poze cu burtica tot n-am...adica am unele, dar am o rochita baby doll si nu se vede nimic...Ah, ia uite, tocmai va saluta si asta mica S-a trezit...cred ca-i e foame
Fug sa pap ceva, dar nu inainte de a va imbratisa pe toate!
Haideti, curaj! Se poate invinge boala asta! Fiecare dintre noi are un destin pe lumea asta! Trebuie doar sa gasim calea cea buna care sa ne duca spre el!

Pupici!

Ade, 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Boo eu iti tin pumnii stransi sa iasa din prima incercare Si unde o sa faci FIVul la Med-New Life?

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

La multi ani pt toate fetele cu numele Maria!
Multa sanatate, fericire si implinirea visului de a deveni mamica cat mai curand.
Boo sa te ajute Dumnezeu sa reusesti din prima si sa-ti tii cxat mai curand copilasul in brate. Asta le doresc la toate fetele.
Va pup si o zi cat mai frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare fetele
na ca scriu si eu
am si noutati desi n-a venit inca CM acum stiu cu siguranta ca e pe vine.
am fost la eco si s-a vazut ca am ovulat deja pe dreptul, iar stangul e plin de foliculasi mici intre 3-6mm, vreo 15 buc. arata ca un cirochine...dr mi-a zis sa nu ma sperii ca sunt foliculasii opriti in evolutie de tratamentul cu diphe. mi-a zis ca totul pare ok, ca endo nu a fost grava si ca nu a produs modificari si ca exista o anumita elasticitate o zonei...habar n-am ce a vrut sa spuna, care se pierde in caz de endo grava si nu e cazul. mi-a zis ca daca sotul e ok, am sanse natural, si sa ma pun pe treaba ca primul an e cel mai important.
o sg treaba m-a nelinisitit si anume ca pe ovarul pe care am avut ovulatia mi-a zis corp galben prezent cu aspect chisticm-am saturat de chisturi...eu sper sa se duca totusi dupa CM.
nasol e ca am senzatia ca imi va veni CM in zilele urmatoare si eu voi fi plecata din tara 2 saptamani deci s-ar putea sa pierd monitorizarea de luna asta...
cam astea vestile mele
Boo...imi pare rau de vestea cu FIV dar pana la urma e bine ca va puneti pe treaba, poate pana la sf anului vei fi gravidutza, iti tin pumnii
ioana bafta multa la admitere
adelamaria pupici multi pt mami si pentru fata. las-o mai moale cu stresul ca-i face rau lui bebe. ce se mai intampla cu cordonul? s-a desfacut?
liliana fi, alexia, turturica, ylari, gabitoni, cristy si toate fetele va pup si va doresc numai succese

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

boo, imi inchipui ca parerile noastre de rau nu te ajuta prea mult, eu zic ca daca asta este solutia, sa mergi inainte, cu fiecare pas facut te indrepti spre ceea ce iti doresti, tin pumnii
ralu, sa dea d-zeu sa ne dai o veste buna cat mai curand
despre mine, ce sa va zic, cred ca si eu calc pe urmele lui boo.
m-am trezit luna trecuta cand am fost in concediu cu un chist de 5 cm si ceva, ciclul mi-a venit ba la 13 zile, ba la 30, dureri numai zic, deci vesti bune nu am. saptamana viitoare ma duc la Tutu si vreau sa-i zic sa ma opereze din nou. printre altele m-am apucat de un trat. nat.: vitex, wildyam, evening primrose (endo), brusture, milktistle (ficat), si ceva pentru sist. imunitar.
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

fetelor, ma bucur ca e mai multa miscare pe topicul nostru, se vede ca se apropie toamna.
crisis, foarte frumos gestul tau, dar probabil ca n-o sa gasesti ceva foarte ieftin la tradus. Daca n-as fi incarcata pina peste cap la servici in perioada asta as incerca sa traduc eu cite ceva de pe acolo.
Apropo, cite zile au trecut de la inseminare? Cum te mai simti? Cind faci testul? Iti tin pumnii sa fie bine de data asta.

boo, imi pare rau de vestile primite, dar, vorba adelei, macar stii ce trebuie sa faci, tot e mai bine asa decit sa traiesti luna de luna in deceptie. Eu cred ca ai sanse mari la FIV. Probabil ca o sa iti calc pe urme, la noi e oricum problema si cu spermograma, asa ca probabil ca o sa ne indreptam spre FIV daca lucrurile nu merg bine.

ralu, ma bucur ca ai vesti bune. Cu spermograma sotului n-aveti probleme, asa ca sigur te vedem in curind la odisee. Doamne ajuta.
Tu in ce zi esti acuma de la ultima injectie? Eu sint la 5 saptamini de la ultima injectie si vad ca mi-au aparut niste pete maro, probabil urme de ce-ar fi trebuit sa fie ciclu. Asa ca ma gindesc ca peste vreo 4 saptamini mi-a veni si mie rindul. Sincera sa fiu, de abia astept. Nu de alta, dar libidoul meu e la limita marii, am niste cosuri cit China, vreau si eu o viata normala.
Chiar asa, sint singura careia i-a scazut libidoul in urma injectiilor? Eu n-am avut alte efecte secundare, dar acuma ma simt complet asexuata. Ma bate gindul sa iau niste maca in loc de vitex pina imi vine ciclul, ca nu se mai poate, m-o lasa barbatul daca tot fara chef mi-s.

adela, pupam graviduta stresata. Te-ai inscris la odisee pina la urma? Cit mai e pina la ziua X?

liliana, cum stai cu pregatirile de FIV? Ti-a venit ciclul sau inca nu?

cristy, cred ca e bine ca te-ai apucat de regim naturist, si eu am de gind sa fac asta, dar sint constienta ca am nevoie de o gramada de rabdare, stiu ca actioneaza in timp. Oricum, eu am citit lucruri foarte bune legat de tratamentul naturist si in special de vitex pentru endometrioza.

roxana, tu cum esti? Ai inceput cu plantutele? Cum te simti?

Restul fetelor ce mai faceti? lucia, sper ca tacerea ta e de bun augur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

turturica azi este o saptamana de la inseminare. Inca am niste dureri de burta in zona uterului. Ca inainte de ciclu, dar mult mai slabe. In rest....nici un semn. Beau in fiecare zi 750 ml de ceai din plante, iau acid folic, vitamina E si omega 3 si astept. Mai am aproape o saptamana de asteptat. Test de sange nu mai mai duc sa fac sa nu-mi iau teapa ca la prima IAS cand a iesit bHCG mai mare de 1 din cauza pregnylului.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

La Multi Ani! Mariilor
Pupici la toate fetele si in special lui Boo, Ralu, AdelaMaria, Lucialu, Liliana ......
Fug sa citesc din urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Boo acum am vazut.... Asta este macar sti cum sta treaba. Eu iti urez mult succes in cea ce ai de facut si sa fi atenta foarte tare la medicul pe care il alegi. Bafta multa!!!!!

Mergi la inceput