ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ylari ...stai linistita, creste micutul...sa auzim de bine...asteptam in continuare vesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

neata fetele,

ylari, cat ma bucur sa aud vesti bune de la tine, stai linistita ca bebe e in regula si bucura-te din plin de minunea ta
liliana si crisis, va tinem pumnii, haideti fetelor, s-o luam cat mai multe din loc
eu sunt in ziua 2,au venit uratii si desi am luat utrogestan oral, in loc sa intarzie, au venit mai repede cu 2 zile,deci cum va spuneam sunt total pe dos. in fine, asteptam o noua luna cu multe sperante in suflet

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Pupici la fete, multumesc de incurajari... Incerc sa ma tot gandesc mai mult la alte kestii... pana or trece 2 saptamani sa merg iar la doctor...
cristy, merci si tie ptr bucuria pe care o simti pentru mine, si intr-adevar, ma rog si eu la Doamne Doamne sa vad cat mai multe dintre fete ca ne dau vestea cea mare, HAIDETI, FETELOR!!!
Ieri n-am mai putut intra, a cazut netul de la ploi...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara scumpelor!
Hai sa va povestesc. Azi la ora 13 aveam programare la Zadori. Am asteptat ceva (3 ore) dar zis eu ca a meritat. Foarte profesionist doctorul si intreg personalul. Mi-a facut eco, am vorbit de endo, de laparaspopie si a zis ca dupa 3 IAS nereusite si cu endo el recomanda FIV. De fapt a zis ca cu fie care IAS sansele scad.
Asa ca astept sa-mi vina uratii, iau o luna AC dupa care plec inapoi la Szeged si incepem stimularea si imediat FIV. O sa numar si minutele pana atunci. Cam asta e in mare. Nu pot sa scriu prea mult ca sunt in masina.
Va pup pe toate

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

salutare fetelor!

nici la mine nu cred ca s-a prins ceva, mi s-au umflat sanii si ma dor ceea ce la mine e semn de ciclu. asta e, poate luna viitoare.

crisis, iliana tinem pumnii sa se lase cu bebei!

cristy noi am fost dezamagite luna asta dar sa nu ne pierdem speranta.

tuturica poate vii tu din concediu cu vesti mai bune.

pupici

Mergi la inceput

Cristy Roxanaiuliana multu.....si de la voi asteptam vesti bune...si nu numai...

Boo in ce stadiu esti ? Sint cu gindul la tine

Crisis Boo...bafta multa pe strada fiv-ului ! Sa ne iasa totul bine ().......

........si bineinteles tuturor ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Liliana azi am fost si mi-am facut analizele de sange, alea uzuale. Dar mi-am refacut si toxo, cmv, clamydia, ureaplasma si mycoplasma. Chiar daca dr a zis ca nu mai e nevoie, erau totusi facute cam acum jumate de an - un an, asa ca am zis eu mai bine sa le refac.
Astept rezultatele peste o saptamana.
Ma gandeam sa incep sa iau niste multivitamine si acid folic, dar as vrea totusi sa vad analizele intai si pe urma sa incep.
Tu cum esti ? cand te duci la dr ?

Crisis81 hai ca ne luam de mana toate 3 si facem FIV, macar sa fim impreuna si sa mai schimbam pareri. Tin pumnii sa fie bine. Eu iau deja AC de luna asta, Microgynon.

Gabita ai disparut ?? Un ceai? .. ceva .. orice ..

pupici la toate fetele !!

Mergi la inceput

Boo ma bucur ca ti-ai facut analizele...un pas inainte ...fetele de la fiv iau elevit (vit.care contin si acidul folic)...eu azi (z.21)incep protocolul lung:inhibarea...in citeva minute imi voi face prima injectiuta...! ...,apoi ies la librarie sa imi cumpar o carte de engleza...trebuie sa imi reamintesc engleza pe care o stiam o data ......in prezent doar italiana am in cap......bafta ! ...

...si ...numai bine tuturor...hei fetelor unde sinteti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Liliana tu ai luat AC inainte ? Ca eu am inteles ca se recomanda in luna dinainte ..

Mergi la inceput

Boo nu am luat AC.nu toti doctorii recomanda....si mai e si in functie de antecedente personale...eu nu ovulez oricum...asa ca pt ce sa mai imi dea AC...deja mi se pare mult ca fac protocolul lung...daca ovarele mele nu muncesc de fel...la tine e nevoie pt.ca ovarele tale muncesc...

Mergi la inceput