ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15
Raspunsuri - Pagina 24
georgia_c spune:
buna fetele
citesc de ceva vreme acest topic , insa nu m-am inregistrat pana azi ; si eu ca fffff multe fete de pe aici se pare ca am endo; la mine mi s-a pus doar "teoretic" diagnosticul deoarece nu am facut laparo ... so rugamintea mea :daca se poate sa-mi postati si mie un tratament naturist pentru endo , saun un link , pentru ca am capiat cautand de colo colo...
uta_ciun spune:
Buna tuturor,
desi nu am scris nimic, v-am urmarit si m-am bucurat alaturi de voi pt ylari...e o veste buna care da speranta
m--am hotarat acum sa scriu pt ca e oficial....AM ENDOMETRIOZA
sau poate inca nu e oficial, ca fac laparoscopie abia vineri, 7 sept
in orice caz chisturile mele de 4 si 5 cm observate la eco transvaginal nu au cedat nici macar un pic dupa 2 luni de AC, asa ca doctorul care banuia de acum 2 luni ca sunt edometrioame, acum e aproape sigur
stiu ca s-a mai discutat de laparoscopie...am citit tot ce se poate, nu sunt ingrijorata de operatia in sine, mai ales ca aici mi s-a spus ca voi pleca in aceeasi zi, dupa citeva ore dupa ce imi revin din anestezie...sunt mai ingrijorata de ce vor gasi
pt toate fetele cu endometrioza: am cumparat cartea cu retete de pe site-ul ala endo-resolved...e in engleza si in format pdf, daca vreti scrieti-mi un PM si v-o trimit si voua ca atasament
sper sa auzim numai de bine,
uta
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
crisis81 spune:
Uta_ciun frumos gestul tau dar sa sti ca inainte sa o cumperi trebuia se ne intrebi de ea. Suntem foarte multe care o avem si ti-am fi trmis-o cu cea mai mare placere fara sa mai dai banii pe ea.
Nici eu nu am mai postat de mult pe aici
.
Vineri am programare la Szeged sa discutam despre FIV. Imi pun toate sperantele!
Va pup pe toate! 

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
uta_ciun spune:
georgia_c uite aici un site , in engleza care ofera multe raspunsuri la intrebarile legate de
endometrioza http://www.endo-resolved.com/
ai sa vezi la un moment dat acolo, ca poti sa cumperi o carte cu retete...s-a constatat ca endo se poate tine sub control prin dieta...daca o vrei scrie-mi mesaj si iti trimit cartea ca atasament ( e pdf)
crisis81 multumesc....cind am dat insa de site-ul ala am descarcat imediat cartea...sunt sigura ca imi intelegi disperarea ...de fapt nici nu m-am gindit sa intreb daca are cineva
zenobia si ana-alexia am trimis e-mailuri cu cartea, dati-mi va rog un semn ca o puteti descarca si deshide
sa auzim de bine,
uta
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
aerlilian spune:
Fetele mele dragi,nu v-am uitat dar am fost in concediu si in afara de asta,nu am nici o veste buna.Nu s-a intamplat nimic,sunt din ce in ce mai deprimata.Ma bucur mult sa constat ca se inmultesc gravidutele.Ylari,felicitari!!!Este extraordinara treaba cu ceaiul de napraznic.Cum ai procedat,cum l-ai preparat si in ce cantitate ai baut?
Ioanatugs spune:
Buna fete dragi!

Ylari FELICITARI IUBITA!!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS I-TI DORESC!!
Asta da, veste buna!!! Felicitari!!!
Alexia28 felicitari pentru printesa ta roz!!! 
Aerlilian bine ai revenit si nu fi trista iubita, va iesi soarele si pe la tine candva, sa nu uiti asta!!!
Boo, Ralu_t, Gabitu, LilianaFi, Lucialu, Uta_ciun, Adelamaria, Monica9,.....va pupic dulce pe toate si ma scuzati ca nu dau mai des pe forum!

A...si era sa uit....azi se implinesc doi ani de cand sunt pe forum, asa ca va invit la un pahar de 
aerlilian spune:
Ioana,de-ai stii ce dor imi era de tine...Ce faci,cum iti este,ce-ai mai facut de cand nu am mai vorbit?Ce idei ti-au mai venit pentru revolutionarea medicinei?
lilianaFi spune:
Ioana chiar ma intrebam ce mai faci ?...deci ce mai faci,mai concret ??? Bine ai revenit pe baricade !

Boo cam in ce stadiu esti,ai facut analizele,cum stai ? aiemotii ?...ma gindesc la tine 
...tuturor...ce mai faceti fetelor ???...sa auzim numai de bine...
....
Kia spune:
Buna fetele,
Sunt veche pe forumul asta, dar nu am mai scris demult pe aici. V-am mai citit din cand in cand. Si eu am endometrioza, m-am operat ultima oara in 2005 si nu am reusit sa raman de atunci cu toate ca la eco nu se mai vede nimic endo, dar eu sunt convinsa ca tot ea este cauza sterilitatii mele.
In august am fost la sovata pentru tratament (nu musai sa tratez endo caci oricum nu se trateaza), ci mai mult pentru trompe (sa le mai ingros un pic ca sunt subtiri). La consultatia medicala am aflat ca exista o analiza care se poate face (din sange) care indica gradul endometriozei din organism. Se numeste CA125 (este un marker am inteles) si se face in Romania numai la Medicover sau in Cluj (nu mai stiu clinica din Cluj). Markerul asta indica doar daca mai exista endo in corp, nu si unde exista (stiti ca poate fi pe vezica, ficat etc, nu musai pe ovare), deci practic nu este o analiza care sa ne ajute 100% deoarece mi s*a spus ca nu exista nici un aparat care sa scaneze corpul si sa zic colo si colo ai endo.
De asemenea mi-am cumparat de la farmacia din sovata un ceai special pentru endo (parerea mea e ca nu vindeca, poate doar amelioreaza). Ceaiul este preparat de un farmacist renumit de acolo (care a tratat 2 cazuri de cancer neoperabil). Daca doriti cumva, va pot ajuta cu un nr de tel de acolo, primiti ceaiul prin posta.
Eu am inceput sa beau acest ceai de ieri (foarte neplacut la gust deoarece este f concentrat).
Am vrut sa va impartasesc si voua aceste informatii, poate va intereseaza.
Analiza CA125 inca nu am facut-o, dar as vrea sa o fac, daca iese pozitiva macar sa stiu sa nu ma mai lupt cu aceasta boala si sa trec la adoptie.
Pupici la toate fetele si bafta la bebici
georgia_c spune:
buna fetele
uta ciun.. multumesc mult de link , il aveam si eu insa te rog trimite-mi si mie cartea cu retete..sar-na in avans 

adresa este m_e@k.ro
o sa ma interesez si io de analiza asta ca doar am abonament la medicover , si va spun mai multe functie de ce aflu ...
sar'na kia ..foarte pretioasa inf