ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

salutare!

andreyuta, hera, cristy multumesc pentru gandurile bune!

hera sunt in ziua 56 de la ultima injectie si de vreo doua zile am secretie de ovulatie.

cristy nu cred ca durerea este de la utrogestan, dar ai putea sa-l suni pe dr T. deci putem sa asteptam si de la tine o veste buna daca ai ovulat!

ylari eu zic sa nu pui la suflet, la ei treburile functioneaza altfel, da-i timp sa se obisnuiasca cu ideea.

sa auzim de bine fetelor! pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

roxana, nu indraznesc sa sper, cat despre sunat, parca nu-mi vine sa-l deranjez doar pentru atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...eu sint putin dezamagita deoarece mi-au facut programare pe 8 noiembrie la clinica Krumpendorf,iar in decembrie vor fii in concediu si ca atare ar trebui sa incep ciclul fiv in ianuarie...asa ca las programarea programare si intre timp dacadestinul a vrut asa voi mai face o noua tentativa la aceeasi clinica italieneasca(Demetra) si voi incepe din z 21 protocolul lung,adica din 10 septembrie...cama atit,acum astept 10 septembrie...cine stie si cu destinul asta...poate va fii fiv-ul norocos linga casa (clinica e la 2 pasi de locuinta mea...

Numai bine tuturor... ...si sa o tinem tot asa:in fiecare luna cel putin o noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara, frumoasele mele!!! Am intrat si eu sa va salut, sa va spun ca sunt cu gandul la voi si cu okii pe monitor toata ziua, sa vad ce mai faceti... Mie imi este un somn teribil... asa ca o sa mai stau putin pe aici si dupa aceea tzop in pat, langa strumful meu. Pupici la fete!!!!

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Ylari te rog spune-mi si mie, pe scurt, povestea ta. Din cate am inteles si tu esti cu endometrioza si parca cu un singur ovar, nu?
Ai facut laparoscopie, tratamente, ceva?
Nu de alta dar poate imi dai si mie mai multe sperante de a ramane gravi.
Merci mult si sper sa nu te superi pe mine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreyutza

Ylari te rog spune-mi si mie, pe scurt, povestea ta. Din cate am inteles si tu esti cu endometrioza si parca cu un singur ovar, nu?
Ai facut laparoscopie, tratamente, ceva?
Nu de alta dar poate imi dai si mie mai multe sperante de a ramane gravi.
Merci mult si sper sa nu te superi pe mine.

Buna seara, frumoasele mele!!!! Azi nu am putut intra absolut deloc pe forum...... Munca multa, inchidere de luna...... GROAZNIC!!!
Andreyutza, iubita mea, nu ma supar pe tine absolut deloc. Eu am mai povestit si doar imi cer scuze fata de cele care au mai citit povestea mea, cu spreanta ca nu le plictisesc repetand-o. Iti voi raspunde cu cea mai mare placere:
Cred ca ma iubeste Dumnezeu... La sfarsitul lui 2004 am ajuns de pe picioarele mele direct la spital. Eram la menstruatie si avusesem in cursul zilei niste dureri groaznice... Am ajuns acasa, am stat un pic cu ai mei, ne-am uitat la emisiunea "Cei mai frumosi ani" - imi placea foarte foarte mult, am mancat o friptura, si m-am bagat in pat, ca era seara. La 4.13 minute noaptea am deschis ochii. Nu aveam nimic, nu simteam nimic. M-am dus la toaleta... si acolo mi s-a facut rau. Aveam niste dureri pe care nu credeam ca le pot suporta. Imi vemea sa ma arunc pe geam, sa scap de chinurile alea groaznice. Am chemat salvarea, care a venit peste trei ore, si pe care am gonit-o cu tot cu asistentii care venisera, ptr ca dupa trei apeluri la salvare fara niciun rezultat am chemat o ambulanta privata, cu un medic pe ea caruia cred eu ca ii datorez viata. M-a dus de urgenta la spital, unde intr-o ora jumate cred eram deja operata. Diagnosticul a fost: Endometrioza cu chist endometriozic eclozat de 8/6cm, anezectomie stanga. Nu mai povestesc aici umilintele traite in spital ca nu are rost, ar face oricum scopul unui alt topic... Dupa operatie mi-au prescris 3 folii AC Marvelon fara pauza, dupa care am facut 3 Diphereline care nu mi-au oprit CM nici macar O ZI!!!! Doctoritza mi-a zis ca la mine pur si simplu nu au avut efect. Pentru ca din pacate eram doar la inceputul relatiei cu iubitul meu, nu era momentul pentru un bebe atunci, asa ca am trecut pe Logest. Fara intrerupere din 2005, pana in aprilie 2006 pentru o perioada de 2 luni, in iunie 2006 le-am reluat pentru ca deja mi se formase un chist. De atunci si pana la mijlocul lui iulie 2007 am luat iar AC. Si iata ca in prima luna, am reusit. Cateodata scot testele si ma uit la ele. Luni merg si la doctor. Abia astept. Va voi povesti totul, in amanunt, promit!!!! Nu am facut nimic deosebit luna asta. Am inceput sa iau acid folic dupa ce am renuntat la AC si Ulei de Peste. Si am baut ceai de napraznic. Nici macar nu am prestat mai des decat inainte. Aaaaa, si am facut teste de ovulatie, iar love am facut cu precadere in zilele alea. Atat, nimic deosebit. Asta e povestea mea. Te pup si pe tine si pe toate fetele care lupta pentru un bebe sa invinga endometrioza.

YLARI

Mergi la inceput

WOW!!!! Cat am scris!!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Ylari, multumesc mult!!!!
Povestea mea este asemanatoare cu a ta doar ca la mine nu se sparsese chistul. L-am descoperit inainte sa faca bum. Si eu sunt in prima luna dupa intreruperea AC dar am semne clare ca trebuie sa vina uratii. Asa ca, eu nu am fost la fel de norocoasa ca tine. AAA, si eu iau acid folic de vreo trei luni. Sper ca in curand sa va dau vesti bune.
Felicitari inca o data si sarcina usoara fara probleme!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

salutare!

ylari ai fost o norocoasa! sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare moment!

cristy te inteleg cat se poate de bine, nici eu nu indraznesc sa sper dar incerc sa gandesc pozitiv, si poate daca nu e luna asta va fi in curand. pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna fetelor, ce mai faceti?
azi mi-am luat rezultatul partial la analizele hormonale si cum credeti ca mi-au iesit:
LH ziua 5 - 5,01;
LH ziua 15 - 2,84.
nu este asa ca valoarea din ziua 15 este foarte mica? tinind cont ca am incadrat ziua 15 la faza ovulatorie valorile trebuiau sa fie intre 14 si 95. voi ce ziceti?
roxana, eu presimt ca toamna asta o sa vina cu multi bebei.
va pup

Mergi la inceput