ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Ylari felicitari, ce veste buna, sa ai sarcina usoara, fara probleme si bebe sanatos. Ma bucur tare pt tine.

Eu azi am fost la eco de 12 saptamani, bebele e foarte bine, creste, e mai mare cu o saptamana, dupa eco arata ca si cum ar fi deja 13 saptamani. Se tot misca, punea manuta in gura, e tare dragut. Deci cu bebe e totul ok deocamdata, dar inca mai e sange in uter de la hematoma aia. Si din cauza asta mai am mici sangerari, a zis medicul ca o sa mai dureze vreo saptamana pana se elimina sangele ala vechi din uter. Sper sa fie asa si sa nu il afecteze pe bebe, abia astept sa scap de problema asta si sa pot sta mai linistita putin.

la toate, fiti optimiste!

Monica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

monica sanatate multa!

turturica eu cred ca am inceput sa ovulez, am mucus cervical de ovulatie si imi simt ovarul stang. acum ma duc la dentist sa imi rezolv toate problemele cu dintii si poate ne ajuta si pe noi Dumnez. nu vreau sa incep cu teste de ovulatie si alte alea, totusi cum imi prind sotul cum il . tu esti cu cateva zile in urma mea deci s-ar putea sa-si faca aparitia ovulatia si pe la tine, asa ca mult mult [xinpat.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ylari felicitari, sigur esti, sarcina usoara si la termen, felicitari inca o data ca ai invins endometrioza

pupici tuturor fetelor de aici

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Multumesc, monica si alexia, si tuturor care m-au felicitat... Mi-am mai luat un test. Nu stiu ce sa fac, sa il fac maine??? Sa mai astept pana poimaine??? Nu stiu ce sa fac.
Si iuby al meu nu stiu ce are, e asa de ingandurat... Stiu ca si-l doreste pe bebe, ca doar nu am prestat singura, dar cred ca l-a cuprins un pic teama, deh, acum va trebui sa fie si mai responsabil. Sunt un pic dezamagita. Macar acum in prima zi as fi vrut sa il vad mai "euforic"... Ce Dumnezeu, aveat timp alta data sa inceapa sa isi faca griji... Uf, uf, uf!!!!

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ylari felicitari !!!
S-a mai animat atmosfera pe aici.
Turturica iti doresc un concediu placut!
Liliana
Iar nu se mai gaseste mastodynon la farmacii, stiti dak pastilele acelea Vitex au aceleasi recomandari? Le gasesc si la plafar sau numai sa fac comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Ylari FELICITARI!!!! Sa ai o sarcina usoara, fara complicatii!! Stai linistita, sunt convinsa ca si sotul tau e super fericit dar poate ca se manifesta altfel decat tine. Tu il cunosti mai bine dar sunt sigura ca e in culmea fericirii!!!
Monica multa sanatate si sa ai grija de bebe. Sarcina usoara !!!!
Roxanaiuliana spor la treaba si sa prestati corespunzator, sa ne dai vesti bune!
Fetelor, poate imi spuneti si mie ce regim tineti voi si ce tratamente naturiste faceti sau ati facut (cele )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Roxanaiuliana a cata zi de la ultima injectie esti? Poate se prinde luna asta si nu-ti va mai veni CM.
Sa ne anunti cat mai repede ca esti .
Va pup fetele si o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata, fetelor!!! Incep dubiile sa se risipeasca, am facut azi al doilea test, si a doua liniuta e mult mai pronuntata decat ieri!!!!
Al meu tot in butoiul cu melancolie este. Plus ca ne-am ciondanit un pic din cauza unui imprumut pe care l-am facut eu mai demult!!!

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ylari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ana, nu este o regula, poti ramane mai greu cu endo sau poti ramane imediat dupa intreruperea anticonceptionalelor (vezi ylari). cred ca ar fi bine pentru inceput sa faci niste monitorizari cateva luni sa vezi daca ovulezi. poate cine stie: ai noroc si nu mai e nevoie de nici un tratament. eu am fost op. laparoscopic in feb, anul asta. strategia lui Tutu este urmatoarea: 3 luni monitorizari sa vedem daca ovulez, si abia dupa op. din nou in functie de rezultat. regimul de urmat il gasesti pe http://www.endo-resolved.com/diet.html. referitor la tratament naturist eu l-am gasit ceva mai detaliat pe http://www.mothernature.com/Library/Bookshelf/Books/15/60.cfm.
monica si ylai, ma bucur tare mult pentru voi. aveti grija
roxanaiuliana, tinem pumnii sa se lase cu bebei

cat despre mine, ce sa va spun: sunt in ziua 17, dar am o problema:
in ziua 12 am ovulat, Tutu mi-a rec. CS in ziua 13 iar din ziua 14 utrogestan intravaginal 2/zi, timp de 10 zile. toate bune, numai ca de ieri (adica dupa 2 zile de administrare) am inceput sa am niste dureri nasoale rau la urinat. iar infectie urinara nu e. eu asa zic. cred ca este de la utrogestan. asa ca aseara am luat 1 singur ovul pe cale orala. voi ce spuneti? am facut bine?daca ati experimentat si voi asa ceva sau ati auzit, va rog sa-mi spuneti si mie.

va pup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput