ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ylari iti urez din tot sufletul felicitari!
Si sa ai grija de tine si de bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ylari, esti gravi, ce atatea dubii, FELICITARI!!!!!!!, cand faci analizele de sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Multumesc, fetelor, Doamne, ce optimiste sunteti. Mie parca, parca... as astepta inca o zi doua, sa repet testul... Mi-e frica sa ma bucur. V-am spus ca oricum am patit cam la fel cu testul de ovulatie, primul a fost asa si asa iar al doilea a iesit clar pozitiv.
Sa stiti ca eu mai facusem un test si vineri, pe 24.08, care test a iesit curat negativ, o singura liniuta. Ma incurajeaza si fetele care spun ca testele negative facute de ele au iesit clar doar cu o liniutza, nici urma de a doua. Hai ca eu zic ca mi-e frica sa sper si eu ma entuziasmez ca nebuna. Dar cat am tras cu nenorocita asta de endometrioza, si cu un singur ovar, mi-era si frica sa sper.....

Va iubesc mult ca ma incurajati!!!!!!

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

ylari felicitari!!!! daca se vede cat de cat a doua linie si nu ai facut pregnyl eu zic ca e bebe.

cristy nu stiu sigur daca era asa din cauza endometriozei, de asta sunt si eu curioasa sa vad cum o fi cand oi ovula.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaiuliana

ylari felicitari!!!! daca se vede cat de cat a doua linie si nu ai facut pregnyl eu zic ca e bebe.

cristy nu stiu sigur daca era asa din cauza endometriozei, de asta sunt si eu curioasa sa vad cum o fi cand oi ovula.

roxana

Nu am facut pregnyl, nu am luat decat Acid folic si Ulei de Peste. Sper ca astea nu influenteaza

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ylari iubita...stiam eu de ce te scriu in verde(culoarea vietii,fotosintezei...)...eu scriu in verde doar gravidutele...eram convinsa ca esti gravi....a doua liniuta poate fii asa la inceput de sarcina,important e ca este...asa ca felicitari din tot sufletul...asa de mult ma bucur cind una din noi(cu endo) ramine gravi,pt noi lupta e mai grea,dar o invingem ...sarcina usoara si asteptam de-acum poze cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ylari, felicitari, sigur esti graviduta, nu conteaza ca a doua liniuta se vede mai slab, principalul e ca e acolo. O sarcina usoara iti doresc si-un bebic sanatos, destept si frumos
liliana, ce alte forumuri citesti legat de fiv? Banuiesc ca sint forumuri straine, asa ca nu cred ca se considera concurenta daca dai ceva linkuri. Sint si eu interesata de treaba asta. Cit te costa fiv-ul la cei in austria?
boo, bafta multa, vad ca demarezi lucrurile. Cam pe cind programezi fiv-ul?
hera, trece timpul repede, esti la jumatea drumului daca ai luat deja a doua injectie. Si e bine ca n-ai avut parte de efecte secundare, iti tin pumnii sa ramina tot asa situatia.
cristy, chiar daca au dimensiuni mari, e totusi bine ca se sparg foliculii tai, nu? Tutu ce parere are? Ca mie mi se pare bun faptul ca se sparg, inseamna ca nu-ti ramin chisturi pe acolo. Iar daca au dimensiuni mari nu inseamna neaparat ca nu se pot fecunda, cred.
roxana, noi numaram impreuna, tu cum mai esti? Eu nu mai am rabdare, as vrea sa treaca zilele astea mai repede o data ca sa ma apuc sa fac copii. Noroc ca plec in vacanta o saptamina si acolo o sa ma detasez de numaratoare si asteptat.
Desi sper sa mai am parte de vacanta, ca planuiesc sa merg la greci si pe-acolo vad ca e neagra situatia cu toate incendiile astea. Inca nu stiu daca insula pe care merg e afectata sau nu, deocamdata cotrobaiesc pe la toate agentiile de stiri ca sa aflu mai multe.

Mergi la inceput

Doamne ajuta, liliana, iti multumesc pentru cuvintele frumoase, si tie si tuturor fetelor. Am o colega graviduta si mi-a zis si ea ca e de bine. Dar sa repet peste doua zile testul....

O invingem noi pe endo, pana la urma!!!! Toate!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna78 spune:

cristy, mersi de sfat.
Si eu m-am gandit sa cer parerea unui alt medic. Eu sunt din Cluj, asa ca nu prea stiu cum as putea ajunge la doctor Tutunaru(asa am inteles ca este din Bucuresti).
Ieri am fost la eco si am un chist de 5cm/3cm pe ovarul stang. I-am spus la medic ca nu vrea sa fac tratament cu zoladex si i-am sugerat ca poate ar fi mai bine o operatie laparoscopica si dupa aceea sa vedem ce se intampla.
In orice caz eu mai consult un medic, de fapt am sa ma duc la doctorita care m-a operat si care mi-a spus ca pana in decembrie sa incerc sa raman natural si daca nu iese nimic sa incepem tratamentul.
Voi ce credati daca am endometrioza pot sa raman graviduta fara niciun tratament, se pot intampla minuni de genul asta?
Este cineva dintre voi care a facut tratamente naturiste pt endometrioza, este cumva un regim alimentar care trebuie urmat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Turturica pe aici citesc: forum cerco un bimbo - medici & centri esteri...in austria cu tot,tot cam 6000 euro,dar o sa vezi si tu...

Gabita pai ce facem....ai deschis barul si l-ai inchis.......vreau la tine la ceai - cafea....

Numai bine tuturor...cam multe absente pe aici,pe la noi pe forum...ce mai faceti fetelor ???......

Mergi la inceput