ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsurile voastre. Pana la urma este ciclu nu mai e nici o indoiala, poate nu va fi mult. Voi astepta sa vad ce urmeaza. Dar cred ca asa o fi normal.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Hera cel mai important este sa ai incredere in doctorul tau. Daca se mai repeta evenimentul, abia atunci poti spune ca D nu-si face efectul la tine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

O buna dimineata intirziata,as spune buna ziua ...se pare ca am schimbat noaptea cu ziua...am insomnii...acum am citit in fuga ce s-a scris si fug la piata ...astept balonata CM (dereglatul asta post fiv)
Gabita ce frumos e ca scri din nou...se incepe ziua bine cu asa urari de dimineata...
ylari spermatozoizii se dezvolta in 3 zile...dr.rec.rapoarte mirate la 3 zile cind se incearca pt o sarcina...multa bafta...

Turturica...sau fetelor...care e denumirea latina a cretisoarei ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

liliana, cretisoara = Alchemilla vulgaris = Lady's mantle (engl)
Daca vrei, ti-l zic si-n germana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Liliana esti o draguta. Dar tu sti asta...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Turturica multumesc

Gabitu

LUCIA ZENOBIA va astept la o "cafea" la bar:GABITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Hera sper sa fie bine in cele din urma.
Turturica sper k perioada de asteptare sa nu fie mare si sa-i dai drumul la treaba.
Vacanta a fost super, prea scurta, dar relaxanta.
Acum astept sa-mi vina uratii si sa ma programez pt monitorizare. Vreau sa vorbesc cu dr dak in cazul meu cu endo e indicat sa fac IA, ma bate gandul sa incerc peste o luna. Sa vad ce zice dansul.
Va pup dulce pe toate si va doresc mult succes in tot ce va propuneti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Buna seara, fetelor!!! Gabitoni, mai mult ca sigur ca luni-marti pot sa ajung la tanti doktora sa vedem care e treaba pe la mine prin burtik!!! Poate o sa fie cu surprize... Hi, hi, hi, l-am sedus in seara asta pe iuby, mi-a zis ca "profit de el", hi, hi, hi!!!! In rest, toate bune si frumoase, ceea ce va urez si voua!

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

buna!

ai vreun simptom?
asteptem vesti de la tine!!!! sa fie cu noroc...
Sa spargi gheata ....demult nu am mai vazut un bb pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ysa iti multumesc ca te gandesti la mine. Sunt bine acum. Am inteles ca acest CM care l-am avut pana ieri a fost "amorteala" despre care vb dr T.si probabil ca a fost si ultimul ciclu. Saptamana viitoare voi face si a 2 a injectie si sper sa trec repede de efectele pe care le va avea injectia asupra mea.
Tu cum te mai simtit? Mai tii regim? Ai mai slabit?
Eu am inceput sa mananc branza si cate putina paine si sambata am mancat un ou si 2 cubulete de ciocolata si chiar si inghetata. Si cam atat. Am inteles ca trebuie sa ma hranesc bine pt a face fata bine la efectele injectiilor, iar dupa ce voi face a 3a injectie voi incepe iarasi regimul. Oricum eu ma simteam tare slabita si de aceea am inceput sa mananc cate ceva.
te pup.
Si fetele va doresc o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

neata fetelor, ce mai faceti?
azi am o zi mai linistita, asa ca iau si eu o pauza si va scriu
turturica, scuze ca-ti raspund asa tarziu. da, stiu ca tratamentul naturist isi face efectul in timp, si eu am auzit numai lucruri bune despre VITEX, pararea mea este ca ar trbui sa incepi deja tratamentul, o sa inceapa sa-si faca efectul taman cand o sa-ti vina uratii, sa nu mai pierzi timpul. eu ma simt ceva mai bine de cand am inceput tratamentul, ma refer in mod special la sindromul PM, dar iau vitex de 2 luni si jumatate. iti tin pumnii sa fie cu ochisori cat mai curand.
hera, eu zic ca nu tre sa-ti faci probleme. eu am facut injectia in ziua a 2-a si am avut hemoragii de intensitate diversa timp de 20 de zile. si eu m-am speriat, dar se pare ca a fost o reactie de rezistenta a organismului la medicament. dupa asta s-a optit si mi-a venit la 70 si ceva de zile la ultima injectie. iti urez un tratament cat mai usor.
liliana, sa dea d-zeu ca de data asta sa iasa bine. suntem alaturi de tine.
boo, tu ce mai faci, cum te mai simti?
lucia, nu am mai auzit de mult vesti de la tine, sper ca totul este bine. ne este dor de tine
eu dupa cum va spuneam, ma tin serios de tratamentul naturist, incerc sa tin si regim cat de cat. saptamana asta ma duc la monitorizari si vreau sa vb. cu Tutu sa ma opereze din nou.
cele care beti ceai de napraznic, v-a dat stari nasoale (ma refer la dureri de cap, ceva indispozitie la stomac), sunt sigura ca este de la el, pentru ca atunci cand nu mai beau, ma simt bine. oare am baut prea mult (2-3 cani pe zi)?

va pup pe toate, fara exceptie

Mergi la inceput