ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara, fetelor!!! Gabitoni, mai mult ca sigur ca luni-marti pot sa ajung la tanti doktora sa vedem care e treaba pe la mine prin burtik!!! Poate o sa fie cu surprize... Hi, hi, hi, l-am sedus in seara asta pe iuby, mi-a zis ca "profit de el", hi, hi, hi!!!! In rest, toate bune si frumoase, ceea ce va urez si voua!

YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Liliana

http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Fetelor va invit la ceai . Buna dimineata si sa aveti o zi minunata.
Ylari bafta multa la tanti doktorita si sa vi cu o veste buna de la ea.
Boo, Liliana, Adelamaria, Lucialu, Zenobia, Ioanatugs cate o si un
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna dimineata si de la noi! Cafea nu bem, dar papam un iaurtel ...Azi mergem la dr. ca mami cea agitata vrea sa se asigure ca e totul ok...la cat de alergat si stresat e bebe... O sa revin cu vesti...
Pupici si o zi buna, mai ales ca e vineri!

Ade, 25s+

Mergi la inceput

Adela sa te intorci de la echo cu cele mai bune vesti, bebe sanatos si care creste mare.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dimineata fetelor,
pt fetele care au facut injectiile cu Diphereline am si eu o intrebare: sunt in a 18 a zi de la prima injectie iara mie mi-a venit ciclu. Am avut aseara niste pete maronii pe chilot, azi dimieata m-am trezit cu o durere de burta, o durere pelvina nu de ovare cum era de obicei si in curand cred ca se concretizeaza CM.
Ce parere aveti fetelor?Voua vi s-a intamplat asa ceva?Eu CM-ul il aveam inainte la 28-35 zile cam asa. Sa se fi intamplat ceva nasol acolo inauntru?Caci am intrat in panica rau de tot si parca iarasi ma apuca o star e de deznadejde. Offfff, Doamne.
Va rog fetelor raspundeti-mi si mie la intrebare.
Va pup. si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

hera, ai luat injectia in prima zi de ciclu ? Asta pentru ca eu de exemplu am luat prima injectie la o saptamina dupa laparoscopie, deci la dupa 21 zile de la ciclul anterior. Iar in ziua 28 (deci ziua 7 dupa injectie) mi-a venit ciclul. Dar asta pentru ca era normal, ovarele mele lucrasera inainte de injectie, doctorul imi explicase ca asta o sa se intimple, asa ca nu m-am alarmat.
Eu am avut si ceva singerari usoare dupa a doua injectie, n-a fost ciclu, insa ceva pe acolo s-a scurs. Doctorul meu a zis ca e normal. Dar am mai scotocit eu un pic pe net si-am dat de alte fete pe forumuri straine care au avut si ele ceva singerari usoare si m-am linistit. Se pare ca asta ar fi posibil in cazuri rare. Insa cit timp nu e ciclu adevarat eu zic sa nu te alarmezi, probabil ca sint ceva urme care se mai scurg acuma.
gabitu, esti simpatica cu ceaiul. Eu sint neascultatoare si beau cafea in continuare, insa doar una micuta dimineata. Nu de alta, dar am tensiunea mica si fara o cafeluta pe zi ma doare capul. Dar am citit si se pare ca 1.5 cafele pe zi sint totusi ok. Tu ce faci, cum mai stai cu pregatirile ? Ai de gind sa faci un nou FIV ?
liliana, sint ziua 39 de la ultima injectie, mai am de asteptat, dar nu-i bai, ca am rabdare. Ma apuc de naturiste, ca stiu ca ele isi fac efectul in timp, asa ca nu-s grabita. Daca te pregatesti de FIV sa bei neaparat ceai de cretisoara, am citit ca e foarte bun pentru sustinerea sarcinii.
ysa, sa-ti fie vacanta de bine, e bine ca te-ai relaxat un pic
ylari, spor la lucru, vad ca esti bizi. Sper sa te auzim cu vesti bune in curind, la fel ca si pe crisis
adela, te asteptam cu vesti bune de la doctor
monica, mersi de incurajari, dar sotul meu si-a facut spermograma de doua ori si rezultatele au fost la fel, asa ca stim cu ce ne luptam. Insa eu ramin optimista, sint convinsa ca anul asta o sa se intimple. Tu cum te simti? Ai mai fost pe la doctor?
boo, multa bafta iti doresc, e bine ca te-ai hotarit si vad ca mergi pe miini bune.
un week-end frumos va doresc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Turturica am facut injectia in a 2 a zi de ciclu, deci acum sunt a 19 zi de cand mi-a venit ultima data si a 18 a zi de cand mi-am facut injectia. Iar acum e clar arata ca un CM, dar fara dureri de ovare, fara nimik. Sa sper ca nu va fi prea mult sau nu stiu ce ar trebui sa sper de fapt. Am sa caut si eu pe net sa vad dc mai sunt cazuri asemanatoare mie ca sa ma linistesc.
De fapt doctorul mi-a zis ca voi avea dupa prima injectie o ameteala de ciclu, dar nu ciclu adevarat si dupa aia gata nu va mai veni. Dar totusi eu sunt in Z19 de CM. Si de aceea m-am alarmat.
In fine sper sa fie bine.
Te pup.

Mergi la inceput

Tututica . Eu ce sa fac...o mastoza dupa primul FIV si acum tre sa ne tratam . Dupa voi incerca pentru ca este singura sansa sa avenm un bebe. Ata ete .
Hera eu am patit ca Tuturica. Am facut D prin ziua 17 asa ca mie mi-a venit la timp, dar a fost ultimul. NU stiu ce sa iti spun, este bine sau nu... Daca doctorul ti-a spus ca este OK si ai incredere in el, asa este.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

hera, mai asteapta pina esti sigura daca e ciclu sau doar ceva singerari usoare si suna-ti doctorul. Eu am asteptat pina am vazut ca petele maronii se transforma in ceva singe si l-am sunat sa-l intreb care-i treaba.
Ce-i drept mi-a zis prin telefon ca e ok, as fi preferat sa ma cheme la cabinet pt consult, dar in elvetia nu pot sa am pretentii din astea.

Mergi la inceput