Rugaciune colectiva pentru a avea un copil

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna ziua, fetelor. Sunt nou pe acest forum dar am observat ca avem anumite lucruri in comun: dorinta nemarginita de a avea un copil. Stiam de acest forum mai de mult. Mai citisem diferite lucruri care ma interesau dar aseara am inceput sa caut despre Sfantul Spiridon Vechi si asa am dat din nou de forum.
Eu am aflat de aceasta biserica prin august. Am citit articolul din revista As si m-am hotarat pe loc ca la sfarsitul concediului sa ma duc la aceasta biserica. Zis si facut. Am fost miercurea asta dar preotul nu era acolo asa ca am lasat un acatist, m-am rugat la Sf Spiridon si am hotarat ca voi aparea vineri. Am fost aseara la biserica pentru ca imi doream sa vorbesc cu el. Am asteptat sa se termine slujba si m-am asezat si eu la coada care se formase pentru discutiile cu el.
Eu ma chinui de 4 ani si ceva sa am un copil. Povestea mea este la fel ca cea a Gabrielutei. Parca este trasa la xerox. Am 30 ani, ovare polichistice, el are putini spermatozoizi si lenesi pe deasupra. Medicul ne-a spus ca nu putem concepe natural si ca trebuie sa facem inseminare artificiala si mai tarziu ne putem gandi chiar la vitro.
Acum sa continui cu ce s-a intamplat aseara. Era necesara explicatia aceasta pentru a intelege totul. De fiecare data cand ma duc la biserica ma apuca plansul. Pe perioade destul de lungi pot tine sub control focul care imi arde in inima si anume sa am un copil dar cand ajung la biserica si mai ales in fata unui preot ma apuca plansul. Nu ma pot controla si nici nu mai pot sa mai vorbesc.
I-am spus preotului Ioan ca am citit in revista As despre aceasta biserica si el mi-a zis "da, ma rog.." Despre nateri miraculoase. La care el m-a contrazis si mi-a spus ca nu scrie asa in articol, ca scrie ceva de genul nasteriprin puterea lui Dumnezeu sau ceva de genul asta si m-a trimis acasa sa mai citesc o data articolul. Eu i-am spus din nou ca asa scrie si el m-a contrazis din nou. (Am verificat si am avut dreptate) Apoi m-a intrebat daca port cruce la gat. I-am spus ca nu. El a zis ca sa ma duc sa-mi port crucea si apoi sa vin la el. sa vin sa ma rog la cele 2 icoane facatoare de minuni si sa nu vin la biserica numai cand am nevoie. Eu i-am raspuns "da, bine" iar el m-a inganat si striga dupa mine ca vin la biserica numai cand am nevoie. Eu oricum aveam lacrimi in ochi in momentul in care m-am dus sa vorbesc cu el dar aceasta este singurul preot care m-a enervat vreodata si care m-a facut sa ma gandesc sa trec la catolicism. Eu cred ca el era obosit si satul de toata lumea care sare pe el dar nu ii inteleg pozitia. Este acolo ca sa ne apropie de Dumnezeu sa ca sa ne departeze? Ca pe mine m-a indepartat. Aseara am avut o criza de plans de cand am plecat de la biserica pana m-am culcat. daca este un preot cu har nu si-a dat seama ca venisem acolo cu sufletul curat si nu ca sa aflu in treaba? Uitasem, asta fusese alta chestie pe care mi=a strigat-o, ceva ca nu vin cu sufletul curat. Nu mai tin minte orea bine si nici nu vreau sa-mi mai amintesc aceasta seara. Daca era obosit putea sa spuna ca nu are chef sa stea de vorba cu mine dar nu sa ma trateze in felul aceasta. Am fost foarte dezamagita de acest preot. Mi-am pus multa speranta in aceasta biserica. Oricum am citit ce le-a dat de facut unorta dintre voi si am de gand sa citesc acatistele respective, sa tin post luni, miercuri si vineri. Am sa ma duc sa ma rog la icoane dar numai cand el nu este acolo.
Inaintea mea a fost o doamna tanara cu aceeasi problema si i-a spus sa tina post 3 zile pe saptamana, sa se spovedeasca si sa vina cu sotul. A intrebat-o si ce spune doctorul.Iar mie? Mai ca nu-mi spunea ce cauti pe aici. Singura deosebire intre mine si ea a fostca avea capul acoperit.Chiar nu stiu ce a avut cu mine. Oricum raman pe principiul ca preot ca parintele Gherontie de la Palanca(Manastirea Caraiman) nu exista nicaieri in lume. Este intruchiparea lui Dumnezeu pe pamant.
Am vazut ca se mai luase si de altii ca stau de vorba ca la piata in curtea bisericii, altul ca era incaltat ca cu papuci ca la plaja... Ceea ce el nu stie este ca eu sunt credincioasa si ma duc cu o anumita limita la biserica. e drept ca eram noua la aceasta biserica. Nu stiu. Nu cred ca am sa inteleg vreodata. Dar pana la urma omul se duce acolo pentru icoane si nu pentru preot.
As dori sa va rog sa-mi spuneti daca acest preot s-a mai comportat asa si cu altcineva. Eu m-am dus singura. Probabil ca daca m-as fi dus cu sotul poate ar fi vorbit altfel cu mine si nu ca cu ultimul om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

dankutza imi pare nespus de rau de experienta ta cu preotul si sentimentele pe care le porti dupa aceasta discutie cu el, dar....nu te dezamagi in Dumnezeu, in oameni te poti indoi..... si preotii sunt oameni paminteni care pacatuiesc dar spre deosebire de noi, ei se roaga zi de zi pu iertare de pacate si se abtin cu pot ei mai bine de la multe....nu te descuraja, mergi in alta zi si cereti iertare de la el, si spunei cu ce gind ai venit, eu o sa ma rog pu tine ca tu sa fii tare si sa mergi inainte cu post si rugaciune.

Maria

http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png

imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

Buna seara fetele!am inceprut sa fiu mai optimista...nu stiu de unde mi se trage, dar mi-am propus sa fiu linistita in primul rand.
Cleopatra multumesc pentru sfaturi.Toti avem nevoie in primul rand de liniste sufleteasca.Eu cred ca atunci cand se stabileste echilibrul cu noi insine si cu cei din jur se intampla si minunea de a veni bebe.Eu vreau sa raman optimista si vreau sa va stiu si pe voi la fel.
Dankutzabine ai venit la noi.Te rog sa nu fii dezamagita.Pana la urma si preotii sunt oameni.Cred ca se impart in doua categorii:cei care vad preotia ca pe o meserie oarecare si cei care au vocatie si care indeplinesc misiunea Domnului:de a face legatura intre oameni si Dumnezeu.Nu fii suparata.Mergi si te roaga la biserica chiar daca nu este preot acolo.Stabileste legatura cu Dumnezeu in casa sa.El stie totul si ne stie gandurile si intentiile.EL ne stie dorintele cele mai ascunse.
Va pup pe toate.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dankutza,imi pare foarte rau ce ti s-a intamplat la biserica cu preotul,parerea mea este ca s-a comportat ca un om,nu ca un preot cred ca era obosit si nu i-a placut ca l-ai contrazis,ar fi bine sa-l ierti ca se mai intampla sa mai greseasca unii preoti care e adevarat ca sunt oameni, numai ca Dumnezeu i-a inzestrat cu un har.
E bine sa fim mai toleranti unii cu altii si sa ne iertam,sa ne toleram cat de cat,eu asa sunt,unii oameni nu au control asupra lor si fac lucruri suparatoare se lasa prada impulsurilor animalice,noi spre deosebire de animale avem un creier dezvoltat suntem cerebrali gandim suntem persoane, cine e mai diplomat in viata castiga multi prieteni nu dusmani.
Tot timpul trebuie sa avem un control asupra noastra sa fim inteligenti emotinal,sa ne controlam emotiile negative.
Ar fii bine sa te rogi la Dumnezeu,sa mergi la biserica,sa fii buna cu toti oamenii ,o sa reusesti sa-ti echilibrezi starea emotionala si o sa vezi ca ti se va indeplini visul cel mai frumos din lume.
Stiu ca asteptarea e grea si eu am asteptat 3 ani sa mi se indeplineasca frumosul vis,dar nu am renuntat m-am rugat la Dumnezeu cu toata credinta si iata ca am ramas insarcinata la 37 de ani.
Iti doresc multa sanatate,rabdare si credinta in Dumnezeu!
Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii spre lumina si reusita!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

GABRIELUTA,ma bucur ca ai inceput sa fi mai optimista si ca ti-ai gasit echilibrul,Dumnezeu te-a auzit si a inceput sa te ajute,tot asa sa fii in continuare.
Dumezeu o sa-ti indeplineasca visul cat de curand,o sa vezi.
Doamne ajuta la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetelor.
Am fost si eu de dimineata la Sf Liturghiem la Biserica Sf Spiridon si i-am dat parintelui Ioan Iordache acatistul cu numele voastre, o lumanare si o prescura, asa cum v-am promis.
A fost f frumoasa slujba si mi s-a parut ceva deosebit. Si m-am simitit f bine si linistita sufleteste.
Doamne ajuta sa fie cat mai multe fete care ne vor bucura cu vestea ca sunt gravidute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Mare minune sa dau peste voi!!!De fapt, cautam informatii despre biserica Sf. Spiridon din Bucuresti, auzisem multe minuni ale sfantului si asa v-am gasit pe voi!!!Cum lucreaza Dumnezeu!!!
Acum as vrea sa va rog sa-mi dati si mie lista completa cu numele voastre ca am vazut ca s-au tot adaugat, inclusiv viitoare mamici,carora le spun felicitari si ne vom ruga si pentru ele in continuare!!!Ma adaug si eu pe aceasta lista-Virginia Adriana si daca sunteti tot la ora 21 la rugaciune, ne vom intalni atunci, vorba Cleopatrei.
Chiar, voiam sa te intreb, Cleopatra,moliftele Sf.Vasile se fac oricand de catre preot sau ti le-a citit doar intr-o anumita perioada a anului???Aceeasi rugaciune citiit in fiecare seara sau altenativ cu acatistul Sf. Spiridon si al Sf. parinti Ioachim si Ana???
Va multumesc deocamdata si dumnezeu sa ne ajute in rugaciune, sa ne dea sanatate si ceea ce ne este de folos, ca poate asa vom primi si un bebe.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Buna,Hera!
Ma bucur ca te-ai simtit bine la biserica!
Iti multumim pentru acatistul care l-ai dat pentru noi!
Sa-ti dea Dumnezeu un copilas cat de curand,sa te bucuri asa cum ma bucur si eu de aceasta minune divina!
Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii spre reusita!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ainigriv,bine ai venit in grupuletul nostru!
Te-am adaugat in listuta noastra,lista cu toate fetele e pe prima pagina poti sa o notezi de acolo.
Cred ca Dumnezeu te-a indrumat spre grupuletul nostru.
Iti multumim pentru felicitarile adresate viitoarelor mamici si voi o sa urmati toate sa fiti fericite ca noi,cele trei .
Pe fiecare seara la ora 21:00,o sa ne intalnim impreuna cu tine pe calea rugaciunii,sa vezi ce bine o sa te simti.
Molitfele Sf.Vasile poti sa le faci cand vrei,nu se fac intr-o perioada a anului,ajuta foarte mult sa sti,pe mine m-au ajutat asa am simtit eu.
Rugaciunile poti sa le faci daca vrei in ordinea care a zis-o preotul de la biserica Sf.Spiridon daca tot vrei sa mergi acolo,asa am inteles.
Dumnezeu sa te binecuvanteze cat mai repede cu un copilas sanatos si frumos!
Doamne ajuta la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Azi am fost la catedrala si am primit de la o persoana draga icoana Sf. Spiridon, am mai gasit si acatistul Sf. Stelian pe care il copiez mai jos, Sf. Stelian: se #355;ine pentru facerea, cre#351;terea #351;i s#259;n#259;tatea copiilor;

Cuvioase Parinte Stelian, sprijinitorul si calauzitorul in rugaciunile noastre, patimile trupesti biruind si impreuna cu ingerii locuind, privesti neincetat marirea cea gatita Sfintilor, de lumina cereasca umplandu-te. Acum, in marirea cereasca vietuind si inaintea Imparatului Hristos stand, nu uita pe credinciosii care cu indrazneala inalta rugaciuni si cer sprijinul tau. Cel ce de la sanul maicii tale ai fost Sfintit, si vas ales al Duhului Sfant te-ai aratat, luand sub ocrotirea ta pe mame si pe copii, ferindu-i de intristare si de boala, arata-te grabnic vindecator al suferintelor si al bolilor sufletesti si trupesti ale celor ce te lauda pe tine. Cel ce din pustiul Paflagoniei ai facut loc de preamarire a Sfintei Treimi, fa si din pustiul inimilor noastre tarina bine-placuta a harului dumnezeiesc, in care sa infloreasca crinii cei mantuitori ai credintei si sa se inmulteasca roadele sfintitoare ale faptelor bune; ocroteste cu rugaciunile tale familiile si pe copiii nostri, cerand de la Milostivul Dumnezeu iertare de pacate, sanatate si mantuire, ca prin tine si impreuna cu tine sa laudam Numele cel Sfant al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin CUVIOSULUI PARINTELUI NOSTRU STELIAN CUVIOSULUI PARINTELUI NOSTRU STELIAN CUVIOSULUI PARINTELUI NOSTRU STELIANCUVIOSULUI PARINTELUI NOSTRU STELIAN CUVIOSULUI PARINTELUI NOSTRU STELIAN CUVIOSULUI PARINTELUI NOSTRU STELIAN
26 noiembrie: Sf. Stelian: se #355;ine pentru facerea, cre#351;terea #351;i s#259;n#259;tatea copiilor;

Doamne ajuta!

Mergi la inceput