Rugaciune colectiva pentru a avea un copil
Raspunsuri - Pagina 27
Kerstin spune:
Bine ai venit ainigriv!
si eu in acelasi mod ca si tine am dat peste grupul de aici, cu ajutorul rugaciunii si vorbelor bune venite din sufletul fetelor de pe forum mi-am gasit linistea sufleteasca....
Luna trecuta am fost in RM Valcea si am fost impresionata de numarul mare de manastiri din zona.
Numai bine, Doamne ajuta!
ainigriv spune:
Multumesc pentru primire, sufletelelor curate!!!Am sa ma rog si eu pentru voi si pentru noi, poate asa nu ma mai lenevesc si la ora 21 sunt cu voi, ca de la un timp, tare lenesa sunt!!!Intr-adevar sunt manastiri, ceva de vis, asa ca va astept la mine, dar pana atunci acolo unde voi ajunge eu voi da acatiste si pentru voi.
Am primit mult ajutor de la Dumnezeu si Maica Domnului, asa ca nu ne va lasa nici de data asta fara raspuns, dar ideea Cleopatrei a fost geniala, acolo unde cel putin 2 se roaga, acolo este Dumnezeu!!!
O sa va povestesc odata toate peripetiile mele, cert este ca nu am decat o trompa, dupa o extrauterina, asa ca cea mai mare speranta a mea de a avea un bebe, este in Dumnezeu.
Maica Domnului sa ne aiba in paza si sa mijloceasca pentru noi!!!Va pup pe toate si saptamana linistita!!!
Pisik06 spune:
Buna dimineata fetelor!
Va rog frumos treceti-ma si pe mine pe listuta, numele de botez este Ioana.
Vad ca mai sunt fete pe aici cu probleme ca ale noastre. Eu am amenoree cauzata de probleme hormonale (hipofiza dereglata) si mai nou, fara AC, am si ovare polichistice, iar sotul are oligoastenospermie severa.
Am facut o IA nereusita probabil (sapt asta fac testul, dar sunt aproape sigura ca e negativ) si dr ne tot impinge spre FIV.
Eu vreau insa sa mai astept, am incredere in Dumnezeu, am inceput sa tinem post lunea, miercuirea si vinerea amandoi, incerc sa citesc si rugaciuni, spunea cineva aici ca are mai degraba un dialog cu Dumnezeu, exact asa simt si eu, mai putin sa ma tin de chestiile "ca la carte" si mai mult sa ma ghidez dupa ceea ce simt.
Am mers si la parintele Iordache, sapt asta vom merge din nou, pt ca nu ne-a dat inca nimic, decat sa tinem post si nici acatist nu am dat.
Sa stiti ca si eu am observat ca se poarta cam prea direct sa spunem cu unii, dar cand am fost noi au fost 2 cazuri: unul de o tipa care venea de la vrajitoare si al doilea un baiat (erau in cuplu) care am inteles ca venise mai mult de gura sotiei si nu prea vroia sa tina nimic. Mi s-a parut ciudat totusi ca i-a repezit si apoi a zis problema lor in gura mare, la toata lumea. Am prins un pic de teama, dar cu noi s-a comportat ok, chiar nu stiu ce sa zic, sper ca miercuri sa fie bine.
Va pup si sa ne ajute Dumnezeu pe toate!
marryan spune:
Buna dimineata dragele mele!
Vreau sa va marturisesc ca am fost ieri la biserica "Schimbarea la fata" de la noi si am dat listuta noastra si am dat si luminari si am aprins si la iocoana Sf MARII facatoare de minuni luminare ca sa ne ajute Dumnezeu spre ralizarea marelui vis asteptat in viata noastra! Am vorbit si cu duhovnicul care m-a sfatuit sa ma linistesc spiritual ca bb vine atunci cind Dumnezeu vrea nu cind noi planificam, sa avem rabdare multa....
sper din suflet ca prin post si rugaciune sa ma linistesc si sa ma concentrez la viata, sa nu pierd clipele frumoase care Dumnezeu mi le da, si eu cu pb mea le las sa treaca pe linga mine!
Eu am inceput sa tin post lunea, miercurea, si vinerea si o sa fac rugaciunea cu 9 luminari care le voi aprinde la biserica dupa ce voi termina....
Multumesc lui Dumnezeu ca existati!
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
cleopatra70 spune:
Kerstin,iti multumim pentru rugaciunea trimisa!
Daca ai primit icoana Sf.Spiridon este un semn bun de la Dumnezeu si eu am primit de la sora mea icoana Fecioarei Maria si uite ca m-a ajutat sa-mi indeplinesc cel mai frumos vis din lume,ma rog la ea de mai multe ori nu numai seara la ora 21:00 de cate ori am ocazie si putin timp ma rog sa-mi tina bebele sanatos in pantec sa-l nasc cu bine la termen.
Ma bucur foarte mult ca ti-ai gasit linistea sufleteasa!
Dumnezeu sa te ajute!
Pisik06 spune:
Cleopatra, ma pui si pe mine pe listuta te rog?
Sa iti traiasca bebicul, sa fie sanatos
cleopatra70 spune:
Pisik,bine ai venit la noi in grupulet,te-am trecut in listuta noastra inainte sa-mi scri a doua oara cu gandul sa reusesti sa-ti indeplinesti marea dorinta.
Imi pare rau ca ai cateva probleme de sanatate dar sunt minore sa nu-ti faci griji ca totul o sa se termine cu bine,nu peste mult timp o sa ti se indeplineasca frumosul vis,o sa vezi,sa ai credinta mare in Dumnezeu si rabdare multa.
Sa nu-ti fie teama niciodata de nimeni si de nimic ca nu-ti face bine, se produc multe dezechilibre in corp, sa fii linistita si cu multa iubire in suflet, Dumnezeu ne-a invatat sa fim buni cu aproapele nostru.
Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii spre reusita!
Doamne ajuta!
cleopatra70 spune:
Marryan,iti multumim ca ai dat pomelnic cu listuta noastra si ai aprins lumanari la biserica,sa-ti gasesti echilibrul sufletesc si totul o sa fie perfect.
Ma bucur si eu ca existati in acest grup minunat!
Dumnezeu sa-ti indeplineasca dorinta foarte repede!
Doamne ajuta la toate fetele!
ainigriv spune:
Multumesc mult pt primire si pt listuta in care aparem toate,am mai scris un mesaj aseara, dar nu stiu de ce nu a aparut?!In fine, important este ca suntem impreuna si ideea Cleopatrei a fost geniala, acolo unde cel putin 2 se roaga, acolo este Dumnezeu!!!Mai vrea cineva sa intre in grupul nostru, se numeste Marinela, este tocmai in Japonia, plecata de cativa ani din Romania, este f. greu, singura printre straini, dar uite ca Dumnezeu nu ne lasa niciodata singuri, intotdeauna este cu noi, lucreaza prin oameni si ne salveaza din orice daca avem incredere in el!!!
Din seara asta am sa incep sa fiu si eu cu voi, ca si asa eram foarte lenesa la rugaciune, asa macar am ora stabilita, sa ne auda Dumnezeu si Maica Domnului, sa ne dea sanatate si ceea ce ne este de folos.
Intr-adevar, in Rm Valcea sunt multe manastiri superbe, asa ca va astept la mine si pana atunci, unde ajung eu am sa dau si pt voi acatiste.
Va povestesc odata si peripetiile mele, insa f pe scurt:nu am decat o trompa in urma unei extrauterine, deci toata nadejdea imi este in Dumnezeu!!!Sa ne ajute toti sfintii si maicuta Domnului sa ne apara un bebe, iar celor care deja au primit un sufletel curat sa le ajute sa-l nasca sanatos si voinic.Doamne ajuta si pupici!!!
gabrielarusu spune:
buna,
Ma alatur si eu in grupul vostru.
Si eu sunt in astepate de bebel de aproape 2ani.
Cleopatra poate ma treci si pe mine pe listuta ta? Numele meu de botez este Nicoleta Gabriela.
Sa i-ti tariasca bebelul si sa fie sanatos.
Va pup pe toate.