Rugaciune colectiva pentru a avea un copil
Raspunsuri - Pagina 25
cleopatra70 spune:
Alinushca,imi pare rau cu nu a fost sa fie luna asta,o sa fie data viitoare,nu te lasa lupta pana la capat,sa ai rabdare.
Dumnezeu iti v-a asculata rugaciunile si te va rasplati,sa vezi.
Doamne ajuta!

cleopatra70 spune:
Marryan,bine ai venit alaturi de noi,ma bucur,te-am adaugat pe listuta noastra.
Iti multumesc pentru acatistele care o sa le dai la biserica si pentru cuvintele frumoase care mi le-ai adresat!
Dumnezeu v-a face si pentru tine cat de curand o minune si iti v-a indeplini cel mai frumos vis cat mai curand.
Dumnezeu sa-ti lumineze calea!
Doamne ajuta!
cleopatra70 spune:
Adela,ma bucur ca mai vii pe la noi prin grupulet,te-am trecut si pe tine in listuta la
.
Iti multumim ca vrei sa dai acatist la biserica pentru noi!
Eu sunt foarte fericita,au aparut simtomele gravidutelor dar nu sunt chiar grele,nu ma plang.
Ma bucur ca esti bine,te duci la biserica si te spovedesti,iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare la termen si o minune de bebic sanatos,frumos,bun si destept!
Multa sanatate!Dumnezeu sa fie cu tine!
Doamne ajuta!
cleopatra70 spune:
Fetelor,am fost azi si am facut din nou analiza de BetaHCG si mi-a spus doctorul ca este perfecta,vineri m-a programat sa ma duc la echo sa-mi vad bebicul meu drag pentru prima data,am mari emotii,deabia astept.
Am fost la biserica si mi-a facut preotul rugaciunea de multumire ca mi s-a indeplinit dorinta,eu am facut-o acasa dar asa se face si la preot,m-am rugat pentru voi toate,am aprins lumanari.
Va doresc la toate sanatate,rabdare si Dumnezeu sa faca o minune divina sa ramaneti toate insarcinate lunile urmatoare!Sunt curioasa cine urmeaza sa se bucure ca mine de indeplinirea frumosului vis.
Dumnezeu sa va lumineze toata fiinta voastra!
Doamne ajuta la toate fetele!

marryan spune:
cleopatraiti multumesc tare mult pu primire, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici tu, ca sunt in calea disperarii , dar azi citind acest capitol am inteles ca nu trebuie sa renunt la vis ci din contra sa lupt cu toate fortele mele....
sunt fericita ca tu ai deschis acest subiect si tot prima ai si ramas insarcinata, esti un exemplu pu noi, o adevarata luptatoare....imi dai curaj ceea ce faci. Bafta multa la echo sa vezi ingerasul si sa faceti cunostinta, iti tin pumnii strins si neaparat o sa astept noutati de la tine sa ne povestesti primele emotii pe care o sa le ai atunci cind il vei vedea la echo.
Dumnezeu sa te aiba in paza!
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
criss_2081 spune:
marryan eu cred ca citesc la aspirante optimiste de aproape 1 an, si sa stii ca tare mult mi-am dorit sa fie bine luna asta pentru tine pentru ca stiu ca ai facut stimulare nu?
dar lasa ca eu am o presimtire ca o sa ne dai o veste buna cat de curand
.
eu momentan sunt in pauza, sotul e plecat si o sa vina prin noiembrie, pana atunci ma rog, am grija la ce mananc si imi pun toata nadejdea in Bunul Dumnezeu sa ne daruiasca un bebe atunci cand o sa fie momentul potrivit sa devenim si noi parinti.
cleopatra70 spune:
Marryan,ma bucur ca ti-am dat curaj si incredere sa mergi mai departe,sa devii o luptatoare.
Multumesc ca ma incurajezi la echo,o sa va povestesc chiar tot cum a fost.
Dumnezeu sa-ti lumineze calea si sa te binecuvanteze cu un copilas minunat!
Doamne ajuta!
cleopatra70 spune:
Criss,draga mea o sa reusesti si tu in decembrie sa vezi daca sotul vine in noiembrie,sa te rogi in continuare cu toata dragostea ta si o sa fie chiar cum iti doresti,sa nu fii nici o clipa suparata.
Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii spre lumina!
Doamne ajuta!
marryan spune:
buna dimineata!
sunt cea mai matinala astazi.
Criss da ai dreptate ca am facut stimulare, si cu doi foliculi mari, nu am ramas insarcinat....iti multumesc din suflet ca ai fost si esti alaturi de mine si ma sustii, chiar daca nu ai scris acolo, puterea incurajarii se simte fr mult!
Iti doresc din suflet ca Dumnezeu sa ti daruiasca un cadou frumos cind se va intoarce sotul tau, e fr bine ca ai grija ce maninci si te rogi incontinuare, ma rog si eu pu tine, si pu toate fetele din listuta noastra.
Cleopatra sunt fr fericita ca am inceput sa citesc subiectul asta...nustiu de ce dar pina ieri nu l-am vazut, sau este mina lui Dumnezeu ca eu eram fr descurajata, si plingeam citeva zile intruna, nici cu sotul nu mai puteam sa vorbesc....deci ma simteam tare rau, de ieri ma simt altfel, parca sufletul meu e mai usor, si prinde aripi, tare as vrea de ziua mea sa primesc cel mai frumos cadou din viata mea!
Eu aseara asa cum am promis am inceput rugaciunea la 21:00 am aprins o luminare si am mers in baie, ca nu puteam in alta parte erau parintii care fosneau de colo colo, si sotul ocupat cu designul la calculator, asa ca ma gasit un loc bun incare nimeni nu ma deranjat, am inceput rugaciunea si deodata am inceput sa plinng, parca nu eram eu, si spunea niste cuvinte.....nustiu a fost o experienta pu mine si am inteles ca puterea rugaciunii noastre este fr mare.....apoi am citit acatistul sf Spiridon, si marturiile preotului din biserica SF Spridon , si stiti fetelor, mi a dat un imbold sa lupt mai departe, cu toata forta mea, si mintea mea.
As vrea sa rog pe cineva care se duce la biserica aceasta sa puna o luminare la icoana SF Spirodon, si sami pomeneasca numele, ca are putere mare icoana si rugaciunea spusa in fata icoanei. Va multumeesc din suflet pu ceea ce veti face pu mine!
Eu miine merg la biserica si o sa interb pe preotul nostru daca la noi in tara se afla asa icoana cu asa putere mare, si o sa dau pomelnicul cu numele noastre si o sa aprind luminari pu fiecare.
Sa ne ajute Dumnezeu in toate!
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
cleopatra70 spune:
Marryan,ma bucur foarte mult pentru tine ca ti-ai revenit sufleteste,ai simtit puterea lui Dumnezeu si a rugaciunii noastre care este foarte mare,ai dreptate,chiar ca ti-ai curatat sufletul de toata incarcatura negativa care o simteai.
Ce bine ca ai primit un imbold sa mergi mai departe cu toata increderea.
Iti multumim ca o sa dai pomelnic la biserica si sa aprinzi lumanari pentru noi!
Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii mai departe spre reusita!
Doamene ajuta la toate fetele!