Rugaciune colectiva pentru a avea un copil
Raspunsuri - Pagina 24
Kerstin spune:
Cleopatra, cele mai sincere felicitari pentru reusita ta! Sa-ti dea DD cel mai bun copil din lume si sanatos, ca stiu ce inseamna asteptarea!!!! Iti multumim ca ai creat acest grup, iar pentru noi esti cel mai bun exemplu.. DD sa aiba grija de fiinta ce se dezvolta in tine, sa fii sanatoasa si sa duci o sarcina usoara ... este f. dimineata si tre sa plec la serv dar simteam nevoia sa te felicit.... Pupici!
Rugaciunile ne vor insoti intotdeauna, iar de acum vom avea grija sa ne rugam pt tine si bebelul tau!
Numai bine si mii de pupici!
Kerstin spune:
crisis81 te inteleg prin ce treci si eu mi-am pierdut fratele si o parte dintre prieteni intr-un accident...
Iti inteleg supararea, eu ma gandesc ca Dumnezeu ii ia la el pe cei pe care ii iubeste si ii vrea alaturi!
Sa ai grija de tine si nu-ti pierde speranta!
Te pupic si mai vorbim!
GABRIELUTA spune:
Buna dimineata , fetele!
Cleopatramultumim pentru rugaciuni si pentru incurajari.
Cred ca ai dreptate in ceea ce priveste aceasta lupta pe care trebuie sa o dam fiecare pentru a ne implini visul.Stiu ca e fundamental sa fim impacati cu noi insine si cu cei din jurul nostru.
Fetelor, zilele trecute am primit la firma un apel de ajutor material de la Manastirea Sf. Pantelimon din Silistea Gumesti -Jud. Teleorman.M-am hotarat sa trimit si eu cate ceva acolo si niste pomelnice .O sa va trec si pe voi pe listuta, i-am scis staretului de acolo despre nevoile noastre si l-am rugat sa ne pomeneasca in rugaciuni.
Va multumesc pentru ca sunteti aici !

marryan spune:
buna fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine pe lista(numele de botez Mariana sau Maria)si eu lupt incontinuare sa am un bb desi am facut multe pina acum si nimik nu sa intimplat, acum incerc sa ma concetrezi asupra starii mele de spirit, ma rog in fiecare seara, poate nu destul o fac....acum cind am citit la cest subiect am primit o caldura in suflet si mintea mea sa luminat....avind in vedere cite rugaciuni ati postat si cite lucruri noi am aflat. si eu duminica o sa merg si o sa ma rog si o sa dau acatiste, sper ca DD sa ma ajute si de ziua mea sa primesc cel mai frumos cadou....nu am probleme de sanatate dar de 2.8 luni tot astept si nu se intimpla!
Cleopatra Dumnezeu sa te Binecuvinteze pu subiectul care l-ai deschis si ai atras dupa tine atitea fete disperate....printre care ma numar si eu....ma rog pu tine si copilasul tau din burtika sa fie sanatos si sa duci sarcina pina la capat, apoi sa va vedeti si sa va admirati din priviri...nimik nu e mai frumos pe lumea aceasta decit sa simti cum in noi creste un sufletel, un ingeras!
Multumesc!
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
criss_2081 spune:
buna Marryan, bine ai venit alaturi de noi.
te stiu de la aspirante optimiste si imi esti draga tare.ideea e ca pe pomelnic se trece exact numele de botez, cu ce nume ai fost botezata, adica care din ele e numele tau de botez Maria sau Mariana sau amandoua?
poate reusesti sa copiezi listuta noastra si sa dai si tu pomelnicul nostru.
marryan spune:
criss_2081 multumesc de primire, ma bucur tare mult ca o sa fiu si eu pe listuta asta poate face DD o minune si toate devenim mamici luna asta...imi doresc fr mult. Numele de botez este Mariana dar stiu ca tati imi spunea si Maria ma scris la biserica, dar eu ca sa nu gresesc ma inscriu Maria si Mariana, se poate numai Mariana.
Da asa o sa si fac o sa iau lsituta si o sa o dau la rugaciuni si la acatiste!
Tu in ce perioada esti?
Multumesc!
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
adela achim spune:
Bun venit noilor fete,sa va ajute Dumnezeu sa vi se implineasca cat mai repede visul...Doamne ajuta!
Crisis imi pare rau pentru sora ta,dar gandeste-te ca Dumnezeu a vrut-o linga el,iar acolo unde e ea acum e bine...
Cleo ce mai faci,cum te simti?
Eu sint mai bine acum....maine vreau sa merg la spovedit si impartasit,sa ma ajute Dumnezeu,de acum va trebui sa o fac mai des pentru ca sintem doi....Multumiri fetelor care au dus listuta la biserica,maine vreau sa duc si eu....
VA
pe toate si nu incetai sa va rugati
ADELA
12+
cleopatra70 spune:
Kerstin,iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale frumoase,Dumnezeu o sa-ti auda rugaciunile si ne vei anunta cat de curand posibil ca esti
,o sa vezi.
Imi pare nespus de rau ce s-a intamplat cu fratele tau si cu prietenii,asta e viata cu bune si rele.
Sa te binecuvanteze Dumnezeu cu o minune de copilas!
Doamne ajuta!
cleopatra70 spune:
GABRIELUTA,cu multa dragoste si placere fac ceea ce fac.
Iti multumim pentru pomelnicele date la manastire.
Sa dea Dumnezeu o minune pentru tine, sa ti se indeplineasca visul mult asteptat!
Doamne ajuta la toate fetele!