Rugaciune colectiva pentru a avea un copil
Raspunsuri - Pagina 21
mmc_nd spune:
Dragele mele, asa cum scriam si la tutunarese, azi am o stare deosebita: ieri a nascut nasha noastra de cununie, exact in ziua in care am implinit 2 ani de casnicie. Nici nu stiti ce bucuroasa am fost, stateam cu grija pentru ea - sarcina a obtinut-o foarte greu, prin FIV, avea deja 42 de saptamani.
Sa ne auda Dumnezeu rugaciunea si noua! 
sunshine4ever spune:
Cleopatra ma bucur ca t-i s-a confirmat in final ca e sarcian , sa ai un bebik frumos si sanatos, ininte de astea o sarcina cit se poate de linistita .
Eu aseara m-am intors acasa de la Szeged si totul e ok, prl mi- ascazut cu mastodynon, si o pot lu ain continuare chiar daca iau stimulare sintetica, confirmat de dr-ta. In 05.09 incep cu decapeptyl si cam in zece zile imi cin ecm , duap dr-ta si ma prezint la unguri pt fiv.Abia astept.
Va pup pe toate.
in asteptarea unui ingeras
Aldolina spune:
Cleopatra, FELICITARI !!!!! 

Sarcina usoara si la termen si sa-ti dea Dumnezeu un copilas sanatos, norocos si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti! 

Sa ne tragi si pe noi dupa tine....
cleopatra70 spune:
mmc_nd,ma bucur foarte mult pentru nasa ta de cununie,o sa reusesti si tu cat de curand sa nu-ti mai faci probleme.
Dumnezeu sa-ti auda rugaciunile si sa te ajute!
Magduta,iti multumesc pentru urarile tale frumoase ce bine ca ti-a scazut prolactina si eu am avut probleme cu ea.Sa-ti ajute Dumnezeu sa reusesti cu fif-ul,deabia astept sa ne dai vestea cea mare.
Dumnezeu sa fie cu tine!
Aldolina,iti multumesc pentru feliciarile tale deosebite si iti doresc sa te bucuri cat de curand ca ti s-a indeplinit dorinta!
O sa va trag pe toate dupa mine nu va las pe niciuna dintre voi, pe fiecare luna o sa mai avem cateva vesti frumoase,o sa vedeti,nu va pierdeti credinta,rabdarea si speranta ca totul o sa fie bine.
Dumnezeu sa ne lumineze calea spre reusita!

Doamne ajuta!
ali spune:
N-am reusit sa mai intru de cateva zile pe aici si ia uite ce de surpize.Felicitari fetelor, multa sanatate si o sarcina usoara.Sa aveti parte de de bebici sanatosi si frumosi.
Cleo, ma bucur ca am avut gura aurita.Te pup dulce si mai ales te felicit inca o data pentru initiativa pe care ai avut-o cu acest subiect.
Dumnezeu sa ne ajute la toate si sa ni se implineasca rugaciunea.
ali
alinushca spune:
Cleo, nu te-ai mutat inca la Odisee ?
??
Fetele de pe-acolo sunt asa de putine si sunt sigura ca ar avea nevoie de tine si de buna ta dispozitie! Desigur, sa nu ne parasesti nici pe noi!
Ma tot gandesc la tine! Ma bucur ca este bine si sigur o sa fie bine pana la capat. Sper sincer sa ma alatur la Odisee cu tine ca sa ne tinem companie urmatoarele luni. Poate randuieste Dumnezeu.

:) Sanatate!
cleopatra70 spune:
Ali,iti multumesc pentru vorbele tale frumoase!
Eu,iti doresc sa te binecuvanteze Dumnezeu cu un copilas cat mai repede!
Dumnezeu sa fie cu tine!
Sa va lumineze Dumnezeu calea spre reusita!
Doamne ajuta!

cleopatra70 spune:
Alinushca,nu m-am mutat pana acum la odisee,mai astept putin sa ne mutam cat mai multe fete.
Pe voi nu o sa va parasesc, trebuie sa va sustin in continuare pana va indepliniti visul,nu renunt la voi asa repede.Si eu ma tot gandesc la voi sa reusiti ca mine si Aditi,credinta trebuie sa fie puternica si gandirea tot timpul pozitiva,nu trebuie sa ganditi negativ sa fiti bune la suflet si veti fi rasplatite sigur de Dumnezeu.
Sa dea Dumnezeu sa mergi cu mine la odisee cat mai repede posibil.
Dumnezeu chiar ca le randuieste pe toate atunci cand crede ca e bine.
Sa va lumineze Domnul calea!
Asa sa ne ajute Dumnezeu si toate puterile ceresti!

cleopatra70 spune:
Aditi,ce mai faci nu ne mai dai nici o veste,e totul in regula?
M-as bucura sa ne scri ce ai facut la analiza!
Dumnezeu sa fie cu tine!
Astept sa ne scri.
Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos si frumos!
criss_2081 spune:
dragele mele, mi-am reactualizat si eu listuta mea cu fetele si azi am ajuns pe la doua biserici si am lasat pomelnicul nostru.
maine vreau sa ajung la bise si sa dau pomelnicul nostru cu o prescura.
cleo esti modelul nostru si iti multumim ca ne dai putere sa mergem mai departe