Rugaciune colectiva pentru a avea un copil
Raspunsuri - Pagina 22
cleopatra70 spune:
Criss,multumim pentru pomelnicele date la biserici si iti doresc sa te bucuri si tu ca mine de indeplinirea visului!
Mergem mai departe cu multa credinta si o sa reusim,nu ne lasam invinse!
Dumnezeu sa ne auda rugaciunile!
Doamne ajuta!
cleopatra70 spune:
Ysa,multumim ca si tu te duci sa pui pomelnic pentru noi!
Dumnezeu sa te binecuvanteze cu un copilas cat mai repede!
Doamne ajuta!
GABRIELUTA spune:
buna fetelor!
ma primiti si pe mine?
felicitari cleopatra, sa fiti sanatosi in primul rand .
Ma treceti si pe mine pe listuta? va rog.Am listat rugaciunea .Am incredere in Dumnezeu .Sa va spun ceva.Eu cred ca Dumnezeu are un plan pentru fiecare pe lumea asta, venim cu o menire .Cateodata a nu se intampla ceea ce dorim , nu este un ghinion , ci poate un noroc.Reflectati la asta!Poate nu e momentul potrivit pentru anumite lucruri.Totul se aranjeaza in timp .
AAA, era sa uit numele mele de botez sunt Mihaela Gabriela.
Va multumesc!
criss_2081 spune:
bine ai venit GABRIELUTA !
sa dea Domnul sa fie bine pentru toate si bebe sa vina atunci cand considera Doamne Doamne ca suntem pregatite sa fim mamici.
daca ajungi la vreo biserica sa dai si pomelnicul nostru.
te pup.
ce faci cleo cum te simti? au aparut simptomele?
cleopatra70 spune:
GABRIELUTA,bine ai venit la noi in grupulet,te-am adaugat in listuta noastra cu convingerea ca o sa reusesti cat mai repede sa-ti indeplinesti visul.
Iti multumesc pentru felicitarile adresate!
Ma bucur ca esti credincioasa si ai dreptate,Dumnezeu stie sa randuiasca lucrurile atunci cand e momentul cel mai bun pentru noi.
Iti doresc sa te bucuri cat mai repede de indeplinirea celei mai frumoase dorinte.
Dumnezeu sa ne lumineze calea.
Doamne ajuta!
GABRIELUTA spune:
Buna seara fetele!
multumesc pentru ca m-ati primit si pe mine aici la voi.
Am inceput sa fac si eu rugaciunea Acoperamantului Maicii Domnului din aceasta seara.Cu liniste in suflet si cu ajutorul Domnului se fac toate.Va spun asta din proriile intamplari prin care am trecut.Sunt convinsa ca si voi aveti dovezi ale existentei divinitatii.Stiti cum se spune: daca am avea credinta cat un sambure am muta muntii din loc.Cateodata cadem si ne e greu sa ne ridicam, dar daca am crede orbeste in visurile noastre ar fi bine.
Va urez o noapte linistita si va multumesc.
cleopatra70 spune:
Criss,o sa apara bebele si la voi cat de repede,sa aveti rabdare,ca totul e pregatit pentru fiecare la momentul potrivit.
Eu ma simt foarte bine psihic dar fizic au aparut simptomele gravidutelor pe la mine dar nu sunt insuportabile le trec cu usurinta,merita suferinta pentru un final fericit.
Va doresc multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa ma anuntati cat mai multe fete ca vi s-a indeplinit visul mult asteptat!
Dumnezeu sa ne lumineze calea!
Doamne ajuta la toate fetele!
cleopatra70 spune:
GABRIELUTA,te-am primit cu multa placere la noi in grupulet.
Ma bucur ca ai inceput sa faci rugaciunea din aceasta seara!
Putera credintei in divinitate ne va ajuta sa trecem cu bine peste toate greutatile vietii,trebuie sa fim puternice si sa nu ne indoim niciodata de existenta lui Dumnezeu ca El exista pentru noi.
Doamne ajuta!

GABRIELUTA spune:
Cleopatra tu ai avut probleme mari de sanatate ?la ce medic mergi?bineinteles daca poti sa imi spui.Eu am ceva probleme, dar sper ca Dumnezeu sa ma ajute, sa imi indrepte pasii spre medicul care ma poate ajuta.Multumesc.