Rugaciune colectiva pentru a avea un copil
Raspunsuri - Pagina 20
alinushca spune:
Aditi si Cleo, ma bucur foarte foarte mult pentr voi. FELICITARI !!! 

Sa va dea Dumnezeu sarcini usoare, sa le purtati cu liniste sufleteasca si sa aveti parte de "prunci buni"!
De asemenea sunt convinsa ca in curand vom auzi vesti la fel de bune si despre toate celelalte fete de aici!
Si eu astept saptamana asta sa vad daca s-a prins ceva. Pana la sfarsitul saptamanii voi sti daca am reusit sau nu. Sa ne rugam in continuare pentru fiecare dintre fetele care mai asteapta.
Cleo si Aidit, mergeti la Odiseea de Mai-Iunie 2008, ca e cam pustiu pe acolo. Sa se mai ingroase randurile. Felicitari!!! Va 

:) Sanatate!
cleopatra70 spune:
Alinushca,multumesc pentru urarile tale frumoase ,iti doresc sa reusesti si tu la sfarsitul saptamanii
Deabia astept sa mai aud vesti miraculoase din partea tuturor fetelor din grupulet.
Eu o sa ma rog in continuare pentru voi sunt sigura ca veti reusi cu ajutorul lui Dumnezeu.Nu va parasesc raman in continuare alaturi de voi,o sa scriu o lista cu fetele care raman gravidute cu ajutorul lui Dumnezeu si a tuturor puterilor ceresti.
Dumnezeu sa va lumineze calea spre reusita!
Doamne ajuta!
Gaviotita spune:
Cleopatra FELICITARI MAMICO !!!

Iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos !!!
angishor
cleopatra70 spune:
Gaviotita,iti multumesc pentru urari, iti doresc sa ma urmezi si tu cat de curand,sa-ti ajute Dumnezeu!
Dumnezeu sa fie cu tine!
Doamne ajuta!
cleopatra70 spune:
Buna dragutele mele,am facut BetaHCG si s-a confirmat ca sunt insarcinata,il mai repet joi asa mi-a zis doctorul si vinerea viitoare ma duc la echo sa fac cunostinta cu minunea mea de
,sunt asa de fericita,parca sunt in al noulea cer.
Va doresc si voua din suflet,sa vi se indeplineasca minunea
!
Dumnezeu sa va binecuvanteze cu
sanatosi si frumosi!
Sunt curioasa cine urmeaza...
Credeti cu adevarat in rugaciune si veti vedea ca totul o sa fie bine.
Doamne ajuta!

mmc_nd spune:
cleopatra70, aditi, FELICITARI, Dumnezeu v-a auzit rugaciunea! Sa va dea sarcina usoara si BBei sanatosi!
Eu m-am intors dintr-o mica vacanta si uite ce vesti extraordinare primesc.
Doamne, ajuta!
cleopatra70 spune:
mmc_nd,multumesc pentru urarile tale frumoase!
Iti doresc ca sa ne urmezi cat de curand!
Dumnezeu sa fie cu tine si sa ne lumineze calea!
IreneCAM spune:
Buna fetelor!
Cleopatra, m-a impresionat initiativa ta. Felicitari pt sarcina, ma bucur foarte mult!
O sa incerc si eu sa ma rog in fiecare seara, pt mine si pt voi, pentru minunea la care speram. Eu citeam in timpul sarcinii Paraclisul Maicii Domnului, l-am citit in fiecare zi in momentele grele. Din pacate, deznodamantul nu a fost unul fericit, dar nu imi pierd speranta...Mi-e greu acum sa merg la biserica, dar o voi face, si ca sa am un motiv sa merg mai des, o sa dau un pomelnic cu numele noastre in fiecare saptamana. Cleopatra, te rog sa ma treci si pe mine pe listuta, numele meu de botez este Andra Maria.
Numai bine tuturor!
Spiridusha:))
cleopatra70 spune:
IreneCAM,bine ai venit in grupuletul nostru te-am adaugat pe listuta noastra!
Iti multumesc pentru felicitarile adresate si iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta foarte repede,sa ne urmezi pe mine si Aditi.
Ar fi bine sa nu-ti pierzi speranta in Dumnezeu si sa mergi la biserica cat de des poti sa te rogi cu toata fiinta ta si rezultatul o sa apara cat mai repede.
Imi pare rau de sarcina pierduta,o sa fie bine data viitoare care se apropie.
Iti multumim ca o sa dai pomelnic la biserica pentru noi!
Dumnezeu sa-ti lumineze calea spre reusita!
Doamne ajuta!