Rugaciune colectiva pentru a avea un copil

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cleopatra felicitari sa ai o sarcian usoara si un bebik sanatos voinic si sanatos.
Intradevar Dumnezeu le rinduie pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Criss,iti multumesc pentru felicitari!
Sa dea Bunul Dumnezeu cat mai repede sa ne urmezi,sa ai rabdare si credinta mare ca iti vei indeplini dorinta!
Dumnezeu sa te binecuvanteze cat mai repede cu un copilas sanatos!
Doamne ajuta la toate fetele!

Mergi la inceput

Magduta,iti multumesc si tie pentru urari!
Dumnezeu sa-ti dea si tie un copilas cat mai repede,sa ai multa rabdare ca totul o sa fie bine sa nu iti pierzi speranta niciodata.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaviotita spune:

Buna fetelor!Ma primiti si pe mine pe listuta?
Am pierdut o sarcina acum 2 ani (la 10 saptamini)si de atunci nu s-a mai intimplat minunea.Vreau sa ma rog si eu alaturi de voi ca Bunul Dumnezeu si Sfinta Fecioara Maria sa ne implineasca la toate visul - acela de a deveni MAMICI !Doamne ajuta !
Numele meu de botez este Angela.

angishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

cleo mare lucuru ai facut cand ai deschis subiectul acesta, pentru mine una simt ca ca ne uneste o dorinta atat de frumoasa.
eu momentam trebuie sa astept pana in noiembrie cand o sa am sotul acasa si cand am iar o mare durere pentru ca se pare ca o sa fie post. problema e ca nu cred ca pot sa-l tin acasa mai mult de 3 luni si va trebuie sa plece iar.
nu stiu daca poate sa inteleaga cineva ce e in sufletul meu...
as fii in stare perioada asta cat sunt singur a sa fac orice, sa iau toate tratamentele posibile sa mananc cel mai traznite meniuri numai sa stiu ca o sa fie bine, cu toate ca stiu ca cel mai mult ar trebui sa lucrez la psihicul meu

Mergi la inceput

Gaviotita,bine ai venit in grupuletul nostru,te-am trecut pe listuta.
Imi pare rau pentru pierderea sarcinii,o sa vezi ca o sa fie bine,sa ai rabdare, multa credinta,sa te rogi si vei reusi sa-ti indeplinesti visul.
Iti doresc multa sanatate si Dumnezeu sa fie cu tine!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaviotita spune:

Cleopatra multumesc
toate fetele si va doresc tot binele din lume !
DOAMNE AJUTA !!

angishor

Mergi la inceput

Criss,sa nu fi dezamagita ca trece repede perioada aceasta pana in noiembrie sa vezi,poti sa mergi sa-ti mai faci investigatii medicale daca nu le-ai facut pe toate.
Gandeste pozitiv,sa faci numai fapte bune,sa nu fii frustrata ca iti faci rau,nu te stresa ca timpul le rezolva pe toate numai cu ajutorul lui Dumnezeu.
Poti sa-ti gasesti preocupari benefice pentru tine,sa mergi pe la biserica,sa ai tot timpul ceva de facut ca nici nu sti cand ti-a trecut ziua, sa te relaxezi.
Daca ai nevoie de o parere oricand te pot ajuata din experienta mea de viata,sunt la dispozitia voastra in limita timpului disponibil,sa nu te plictisesti niciodata.
Iti doresc multa sanatate ,multa rabdare sa nu uiti sa te si rogi cu toata fiinta ta!
Dumnezeu sa-ti lumineze calea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Cleopatra felicitari !!!
Aditi cu siguranta esti , felicitari!!!

Mergi la inceput

Ysa,iti multumesc pentru felicitari!
Iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat mai repede cu ajutorul Lui Dumnezeu!
Domnul sa fie cu tine si sa-ti auda rugaciunile!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput