Rugaciune colectiva pentru a avea un copil
Raspunsuri - Pagina 18
criss_2081 spune:
suflet bine ai venit alaturi de noi.
o asteptam pe cleopatra sa vina din concediu sa te treaca si pe tine pe listuta si poate dai si tu pomelnicul nostru pe la biserica.
iti dorim multa liniste, sa va invredniceasca Bunul Dumnezeu sa tineti canonul dat de parinte si o veste buna dupa ce terminati 
cleopatra70 spune:
Dragele mele,am sosit din concediu vineri dimineata,ma bucur ca suntem din nou impreuna.Va multumesc pentru urarile de concediu!
Nu am putut sa intru zilele acestea ca am avut musafiri pana azi.
Va zic bine ati venit fetelor cele noi,v-am trecut pe listuta noastra.
M-am simtit excelent in concediu nu am incetat sa ma rog pentru mine si voi nici o clipa.
Multumesc tuturor fetelor care au dat acatiste,pomelnice la biserici si manastiri!
Acum,hai sa va dau vestea cea mare cred ca sunt insarcinata,mi-a intarziat ciclul 6 zile pana azi,vineri in a 4 zi am facut un test barza si a iesit pozitiv,nu mi-a venit sa cred este chiar o minune Dumnezeasca,dupa 1 an de la sarcina oprita din evolutie de anul trecut.
Am vorbit cu doctorul la telefon si maine trebuie sa fac testul din sange sa se convinga ca sunt insarcinata cu adevarat,am simtome ca sunt insarcinata.
Credeti cu adevarat in Dumnezeu si in toate puterile ceresti ca o sa vi se indeplineasca visul cat de curand,eu am crezut si cred ca mi s-a indeplinit,a fost singura sperata a mea bunul Dumnezeu,ma rog in continuare la fel ca si pana acum,sunt in al noulea cer de fericita nici nu va inchipuiti...
Va doresc si voua sa vi se indeplineasca frumosul vis,credeti cu toata fiinta voastra si veti fii rasplatite cu copilasi sanatosi!
Cand va scriu randurile astea am mari emotii de bucurie,poate mai fac si greseli dar trebuie sa ma intelegeti.
Ali,ai avut gura aurita cand ai zis ca poate venim trei.
Maine la prima ora ma duc sa fac analiza da sange si va anunt rezultatul imediat.
Dumnezeu sa va binecuvanteze cu o minune de copilas si sa va lumineze calea!
Doamne ajuta la toate fetele!

Alexela spune:
Cleo, felicitari!!! Dumnezeu a fost bun cu tine si te-a binecuvantat!!! Fii fericita si bucura-te de ceea ce ai primit!!!
cleopatra70 spune:
Alexela,multumesc pentru felicitarile tale si iti doresc sa ti se indeplineasca visul si tie cat mai repede posibil!
Dumnezeu sa fie cu tine si sa-ti auda rugaciunile!
Doamne ajuta!

Hera25 spune:
Doamne Cleopatra chiar e o minune!
Iti urez din suflet felicitari!Dumnezeu ti-a auzit rugaciunile.
Sa ai grija de tine si de bebele tau.
Doamne ajuta!
cleopatra70 spune:
Hera iti multumesc pentru felicitari,chiar ca e o minune.
Iti doresc multa sanatate si rabdare ca o sa fie bine!
Dumnezeu sa te lumineze, El stie cand e momentul potrivit pentru a avea un
!
Doamne ajuta!
aditi spune:
Felicitari Cleopatra!
Sa fie intr-un ceas bun!
Si eu am revenit ieri din concediu. Se pare ca si eu sunt
, desi nu cred. maine merg sa fac din nou analiza de urina (desi am mai facut inainte de apleca, acum 2 sapt si era pozitiv). am simptome de graviditate deci....doar minune de la Dumnezeu poate fi, caci medicam nu m-au ajutat si medicii mi-au spus ca nu am nici o sansa sa raman acum.
va anunt cand stiu mai multe.Sper sa fie bebe si sa fie ascultate si rugaciunile voastre cat mai repede.
Ma voi ruga pt voi in continuare.Doamne ajuta!

adela achim spune:
Cleopatra ce veste buna,Dumnezeu e Mare si face Minuni,asa ca fetelor rugati-va in continuare si minunea se va intampla...Doamne ajuta!
Iti tin pumnii maine sa fie o valoare mare si...felicitari sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si sa nasti
sanatos si mincacios...
Aditi felicitari si tie si numai bine iti doresc!
Daca ne luam de minuta vom trage cat mai multe fete dupa noi...Doamne ajuta!
ADELA
11+
criss_2081 spune:
Cleo si Aditi FELICITARI
Bunul Dumnezeu sa va daruiasca bebei sanatosi si mancaciosi.

nu imi vine sa cred ce minune mare s-a intamplat la noi, sunt super bucuroasa pentru voi.
cleopatra70 spune:
Aditi,multumesc pentru felicitari si ma bucur ca si tu ai reusit,felicitari si tie,numai Dumnezeu face minuni,imi piedusem toata speranta ca voi avea un
si uite ca nu m-a uitat.
Sa ne spui cum iese analiza de urina dar e mai sigura cea de sange.
Dumezeu sa fie cu tine!
Adela,iti multumesc pentru felicitari si iti doresc sarcina usoara,sa aiba grija Dumnezeu de tine!
Te-am trecut si pe tine in listuta noastra.
Va anunt imediat rezultatul analizei.
Cat ma bucur ca incep sa se indeplineasca visele noastre si Dumnezeu ne asculta rugaciunile.
Va doresc multa sanatate si sarcina usoara!
Dumnezeu sa ajute toate fetele!