Rugaciune colectiva pentru a avea un copil

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

adela bine ai venit alaturi de noi! iti dorim o sarcina usoara si un bebe sanatos!
poate ne povestesti si noua un pic de reusita ta: ce tratamente ai facut, ce canon ai primit de la duhovnicul tau si sa stii ca orice informatie pentru noi este extrem de pretioasa.
te imbratisam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Adela, pentru noi esti exemplu ... sa nu ne pierdem speranta in DD ... sa ai parte de sarcina usoara si bebe sanatos si asteptam cate ceva din sfaturile tale ....
Cleo, concediu placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dory_iancu74 spune:

buna sunt dory si sunt noua pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dory_iancu74 spune:

am o problema vreau sa fac un copil dar am fost la doctor si am un chist de 4 cm pe un ovar ,eu m am dus 4ani la o doctora dar de 6,7 luni nu imi venea menstruatie regulat si a zis ca am o dereglare de anticonceptionale peste 2 luni m am dus inapio mia zis la fel si mia dat orgametril am luat 3luni si saptamana trecuta am fost la alt doctor si mi a descoperit chistu

Mergi la inceput

buna Dory si bine ai venit printre noi!
noi suntem un grup de viitoare mamicice ne-am mobilizat sa facem o listuta cu numele noastre de botez si de fiecare data cand avem ocazia sa ajungem la o biserica sa dam un pomelnic pentru noi, eu deja am in genata tot timpul listuta noastra.
si de asemenea, incercam ca in fiecare seara sa facem o rugaciune pentru ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa ne vedem si noi visul indeplinit.
Cleopatra ne e dor de tine, iti simtim lipsa enorm, poate ne aduci o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Numai ganduri bune fetelor din grupul nostru! De cand sunt alaturi de voi ma simt mai bine, mai increzatoare, plina de sperante si mai linistita.... semn ca puterea rugaciunii are efect asupra mea.... Va doresc numai bine si sa stiti ca gandul meu e numai la copilasii pe care ni dorim .... de cate ori trec pe langa o biserica nu contenesc sa ma rog pentru toata lumea... Va pupic! Sunt alaturi de voi si o sa va tin la curent cu ce am mai facut in demersurile mele pt a face un BB .... deoacamdata sunt la stadiu de rugaciuni ... post nu pot sa tin... (am niste probleme medicale, anemie, lipsa de calciu, ameteli),sper ca DD sa ma ierte si sa-mi dea puterea sa pot tine un post de la un capat la altul ... Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragelor, azi merg la slujba la biserica Sf. Spiridon Vechi si am sa duc si listuta noastra. Maine o voi duce si la Schitul Darvari.

Abia aseara am reusit sa citesc articolul din Formula As despre biserica Sf. Spiridon Vechi si parintele Iordache, mi-a mers la suflet pur si simplu, abia astept sa merg acolo.

Doamne, ajuta!

Mergi la inceput

se vede cat de mult ne lipseste cleopatra...
mmc_nd multumim mult ca dai pomelnicul nostru la Sfantul Spiridon si la Darvari. eu am facut facultatea in bucuresti si imi lipseste enorm faptul ca acolo sunt foarte mult manastiri si sfinte moaste. mie imi placea sa merg foate mult la Radu-Voda unde sunt si moastele Sfantului Nectarie, poate ajungi si acolo
eu astazi am fost cu Kerstin la Techirgiol la manastire si am lasat si noi un pomelnic cu numele noastre.
va imbratisez pe toate si sa dea Domnul sa ne vedem cat mai curand indeplinita aceasta frumoasa dorinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinach spune:

Dragele mele, am reusit si eu cu ajutorul Bunului Dumnezeu sa ajung la Manastirea Hadimbu (la 50 km de Iasi) sa las pomelnicul cu numele fiecaruia dintre noi. Acolo este o icoana a Maicii Domnului facatoare de minuni.
Am sa ajung zilele astea si la Mitropolia din Iasi unde sint moastele Sf. Parascheva. Poate se indura Dumnezeu de noi si sa ne bucure pe fiecare cu cite un copilas.
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumim fetelor pentru faptul ca v-ati gandit la noi si ati pus numele noastre in locuri atat de deosebite.
Dumnezeu sa primeasca rugamintile noastre.

ali

Mergi la inceput