Rugaciune colectiva pentru a avea un copil

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Kerstin,iti multumim din suflet ca ai dat acatist la biserica,e minunat ca aproape toate fetele din grupuletul nostru au dat acatiste,pomelnice,e o minune sa ne rugam,Dumnezeu ne va ajuta sa ne indeplinim visul nostru frumos sa fim mamici cat mai curand,sa nu va indoiti niciodata de puterea Lui.
Iti doresc multa rabdare si sanatate!
Dumnezeu sa te lumineze!

Mergi la inceput

Pussi,bine ai venit pe la noi!
Ma bucur mult ca ai reusit sa ramai insarcinata cu ajutorul lui Dumnezeu si ne-ai impartasit din experienta ta!
Da,trebuie sa credem din adancurile sufletelor noastre ca El stie cel mai bine ce sa faca pentru noi.
Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate!
Te mai asteptam pe la noi!
Dumnezeu sa aiba grija de tine si bebelinele tale!

Mergi la inceput

Dragele mele,maine plec si eu in concediu pentru 2 saptamani.
Sa continuam ce am inceput,eu nu mai pot sa intru de maine dupa ora 12:00 pe internet.Mi-ar place sa ne rugam in continuare,eu pe fiecare seara asta o sa fac la ora stabilita am listuta noastra la mine,o sa merg cand am ocazia pe la biserica si manastiri sa mai dau pomelnice,acatiste pentru noi toate.
Sa nu va pierdeti rabdarea si credinta ca nu e totul in zadar ce facem, din contra e singura noastra sansa sa reusim,pentru a avea un copilas sanatos.
Ne intalnim peste 2 saptamani.
Sa aud numai vesti bune la intoarcere.
Va doresc multa sanatate,rabdare si post usor!
Dumnezeu sa ne lumineze!
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Cleopatra eu iti spun de pe acum concediu placut sa va odihniti si sa va plimbati mult, daca ajungeti si pe la mare poate ne dai un semn de viata eu si Kerstin te asteptam.si poate poate veniti trei persoane din concediu, cine stie?

Mergi la inceput

Bine ai venit,Iulita!Te-am trecut si pe tine pe listuta noastra.
Imi pare rau ca ti s-a oprit sarcina din evolutie cunosc sentimentul,este devastator,trebuie sa mergem mai departe pana reusim cu multa rabdare.
Mesajele tale acum au aparut ieri nu erau.
Iti doresc multa sanatate si rabdare ca o sa fie bine,sa dea Dumnezeu sa ne anunti cat mai repede ca ti s-a indeplinit visul.
Dumnezeu sa ne lumineze calea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Cleopatra iti urez un concediu cat mai placut si iti multumesc din suflet pt vorbele tale frumoase.
Sa te ajute Dumnezeu, pe tine si pe toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Cleopatra iti doresc concediu placut.Sa dea DD sa veniti 3 din concediu.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Concediu placut Cleopatra. Nu von inceta sa ne rugam; asta trebuie sa ne uneasca pe toate: dorinta de a avea un copilas.
Eu ma duc cu regularitate la Sf. Spiridon si pot spune ca sunt multe ale cupluri in situatia noastra; cu ajutorul Domnului a sa trecem si noi de aceasta incercare a vietii.
Ma simt mult mai linistita decat pana acum. Pe zi ce trece imi dau seama cat de importanta este rugaciunea pentru sufletul fiecareia dintr noi.
Imi dau toata silinta de a tine cat mai bine canonul pe care l-am primit de la preot (post, rugaciuni, venit la slujbele de la biserica etc)

P.S. Am dat si eu un acatist cu numele fiecareia dintre noi si stiu ca mai devreme sau mai tarziu rugaciunile noastre vor fi auzite acolo sus si vom fi rasplatite pe masura.

Apropo daca mai sunteti printre voi care veniti la slujbele de la Sf. Spiridon, si daca vreti sa luam legatura as fi tare incantata.

http://tt.lilypie.com/huMip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

anaoi, multumim f mult pentru acatistul pus.Sa dea Dumnezeu sa fie primite rugacinile noastre si sa fim toate binecuvantate cu copii buni si sanatosi.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetelor,ma alatur si eu voua multa credinta in Dumnezeu va doresc si multa rugaciune...
Dumnezeu a facut o minune cu noi si ne-a binecuvaitat dupa 7 ani de asteptari...iar acum sint ...Dumnezeu e Mare si face minuni,trebuie doar sa credem in continuare in EL si sa nu deznadajduim...Nu a fost usor deloc,dar Dumnezeu ne-a scos in cale oamneni buni,si mai ales un duhovnic bun care m-a ajutat mult.Cam de 3 ani am inceput sa citesc actiste,nu am incetat sa cred si sa ma rog.Acum ma rog in continuare alaturi de voi sa va ajute si pe voi Dumnezeu iar pentru mine sa nasc sanatos si sa fie bine...
Doamne ajuta!

ADELA 8+

Mergi la inceput