Rugaciune colectiva pentru a avea un copil

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Hera25, nu fi suparata. Urmeaza intocmai ce ti-a spus parintele si cu atat mai mare va fi minunea cand iti va trimite Bunul Dumnezeu un BB si cu atat mai mult spre Slava Lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

mmc_nd,iti multumim din suflet ca ai dat pomelnic la manastire si pentru informatiile marii sarbatori de azi.
Dumnezeu sa-ti ajute sa ne anunti cat mai repede ca ti s-a indeplinit visul!
Scuze,ca ti-am gresit numele,in lista mea dupa care ma rog in fiecare seara si in acatistele date la cele 3 biserici numele tau e corect,de la oboseala am gresit,inca o data mii de scuze.
criss_2081,iti multumim si tie f.mult de pomelnicul dat azi la biserica!Dumnezeu sa-ti ajute sa ne dai vestea cea mare cat mai repede!
Hera25,imi pare rau ca ai plecat dejamagita de la preot,dar sa nu-ti pierzi speranta sa lupti pana la capat , Dumnezeu iti va auzi rugaciunile,sa-ti faci tratamentul cum trebuie si o sa fie bine.
Am inteles ca endometrioza se poate opera,nu ai incercat...
Iti doresc multa sanatate si rabdare, o sa-ti indeplinesti dorinta curand,crede si o sa fie bine.
Dumnezeu sa ne dea o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulita spune:

Buna, fetelor! Eu sunt noua pe forum dar m-ar bucura sa fu si eu primita alaturi de voi (ma numesc Simona Manuela). Mi-a placut mult ideea asta. Mai ales ca Iisus a zis ca acolo unde se vor ruga mai multi, acolo va fi si El prezent. Multumesc in special Cleopatrei pentru ca a venit cu acest gand.
Si eu am pierdut anul trecut un sufletel , sarcina s-a oprit din evolutie tot la 7 saptamani, cum a mai scris cineva. Iar anul acesta mi-am descoperit mai multe afectiuni, printre care si ovare polichistice. Asa ca am emotii - ma cam tem sa nu se repete stuatia. Dar e sigur ca ce nu e posibil pentru om, e cu putinta la Dumnezeu.

Mergi la inceput

A, Ceopatra, chiar tu spuneai ca sarcina s-a oprit din evolutie la 7 saptamani. Imi pare foarte rau. Cunosc situatia si dezamgirea din final. Imagineaza-ti ca eu am pierdut-o, in mod ironic, pe 1 iunie. Dar sa nu nepierdem nadejdea. O sa vedem ca va fi bine pentru toate.
Stiu din experienta proprie ca rugaciunea nu e un simbol gol, e o forta reala si chiar "functioneza".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Cleopatra am fost operata prin laparoscopie, asa mi s-a si descoperit endometrioza, si mi-au fost eliminate leziunile care se vedeau, iar pt cele care nu s-au vazut mi-a dat sa fac un tratament cu 3 injectii, care se fac cate una in fiecare luna. Si care ma baga intr-o menopauza temporara. Si toata chestia va dura 6 luni.Deci oricum nu aveam sanse sa raman insarcinata in astea 6 luni, dar nu stiu, m-a facut sa constientizez si mai bine gravitatea acestei boli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

cleopatra70 , n-ai de ce sa-ti ceri scuze... Multumesc pentru munca pe care-o depui. Dumnezeu stie oricum pentru cine ne rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Am fost la biserica si am dat acatist cu numele noastre, la sfarsit am scris ca ne rugam sa fim binecuvantate cu prunci sanatosi.... Doamne ajuta! Ma simt bine ca am reusit sa ajung la biserica... de ieri mi-am pus in gand dar am zis ca o sa va zic dupa ce voi reusi sa ajung , ca cine stie ce se mai putea intampla ... Va dati seama ca daca ne rugam si dam acatiste la toate bisericile din toate colturile tarii cat de puternica va fi ruga noastra!!! Daca voi reusi voi merge si pe la manastirile din Dobrogea, poate voi face un tur ca sa ni se implineasca ruga.... Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

daca ma primiti! Nu am citit ce ati scris pana acum, dar vreau sa va spun ce am facut eu in privinta asta! am o sarcina .. cu 2 bebeline reusita prin FIV cu ajutorul Lui DD, dupa 5 ani de asteptari.

Inainte de punctie am fost la manastire si preotul, un om deosebit, a facut slujba pe noi pt. a aveam bebelasi! I-am povestit si dansului si unei maicute ce problema avem, le-am zis zilele critice care le aveam de parcurs, si i-am rugat sa se roage pt. noi! Eu acasa am citit zilnic atat cat puteam fi atenta ACATISTUL SFINTILOR PARINTI IOACHIM SI ANA ( atunci am promis ca daca voi avea fetita o va chema ANA), ACATISTUL MAICII DOMNULUI si o carticica despre SF. IOAN RUSUL! In ziua de Florii am stat toata ziua cu o crenguta sfintita in jurul braului! Cam asta am facut, sau cam asta se poate explica in cuvinte...in rest multa credinta in Dumnezeu!

In primul rand trebuie sa credeti voi in adancurile sufletelor voastre!
Sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti visurile!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Buna, tuturor! Scuze daca ma repet dar sunt noua pe forum si cred ca am gresit ceva cand am mai postat mesaje pt ca vad ca ele nu apar afisate.
Va rog frumos sa ma primiti si pe mine alaturi de voi in rugaciunea pentru copii. Si eu am pierdut o sarcina la 7 saptamani anul trecut. Ma numesc Simona Manuela.
Multumesc Cleopatrei pentru gandul bun pe care l-a pus la intemeierea acestui grup.
Unde se roaga mai multi, acolo e si Iisus.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Hera,nu trebuie sa gandesti negativ sa zici ca esti bolnava,nu e adevarat e o perioada scurta care trebuie sa o treci cu mult optimism,moralul trebuie sa fie ridicat la maxim sa treaca mai usor de aceste luni care se duc rapid dar numai cu ajutorul gandirii pozitive(ajutorul lui Dumnezeu,el te pune la incercare sa vada daca crezi cu adevarat).
Sa ai multa energie pozitiva,sa fi vesela,sa iubesti oamenii,sa traiesti fiecare clipa la maxim,sa radiezi de lumina,sa razi cat mai mult(noi cand radem se produc niste substante numite endorfine care ne fac bine la organism),o sa vezi ca o sa fie bine,s-au insanatosit oameni de boli incurabile dar la tine e ceva simplu,nu intra in panica,frica si gandirea negativa o sa-ti faca mult rau,corpul nu se insanatoseste din contra se imbolnaveste si mai rau,ajuta-l si ai sa vezi ca am dreptate.
Iti doresc multa sanatate,lumina multa si Dumnezeu sa te ajute sa treci pe langa aceasta situatie(nu e problema)!
Gandeste pozitiv si rabdare multa!
Dumnezeu sa fie cu tine!

Mergi la inceput