Rugaciune colectiva pentru a avea un copil

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

buna fetelor, am fost azi la biserica si am dat pomelnic cu listuta noastra.
Kerstin bine ai venit langa noi si eu sunt din constanta si pentru cateva luni sunt singura am sotul plecat.
cleopatra mie mi se intampla sa nu fiu acasa la ora 21, ora noastra de rugaciune si de cele mai multe ori spun acatistul putin mai tarziu, dar il citesc in fiecare seara.
va doresc o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Va multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre! Ma simt mai bine acum stiind ca va am aproape, din seara asta voi incepe si eu rugaciunile, sunt sigura ca vom reusi ... Dumnezeu mi-a calauzit pasii spre voi, ca sa ne fie mai usoara asteptarea...

Cleopatra , in cazul meu nu sunt probleme de ordin medical, sau nu le-au gasit medicii pana acum, am facut tot ce se putea: analize hormonale, HSG, spermograma .... totul e bine, numai Dumnezeu sa se indure spre noi sa ne trimita un bebe.... iti multumesc ca m-ai inclus pe lista, Dumnezeu sa ne implineasca rugaciunea!

criss, tiza mea, tot din C-ta si tot singura .... cand vrei si nu ai cu cine sa iesi poate ne intalnim, sa mergem impreuna la biserica ... din fericire toti prietenii mei au copii si sunt ocupati si de multe ori ma simt cam singura...

Va doresc numai bine, sa ne ajute Dumnezeu sa nu ne pierdem speranta!

Mergi la inceput

Kerstin ti-am trimis un pm. astept raspuns de la tine.
le trimit la toate fetele multi pupici de la malul marii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Criss,iti multumim pentru pomelnicul dat la biserica!Referitor la rugaciune nu e nici o problema daca o zici mai tarziu putin,important e ca o zici.
Sa dea Dumnezeu,sa ne anunti cat mai repede ca ti s-a indeplinit dorinta.
Kerstin,ma bucur ca ti-ai mai revenit,o sa fie din ce in ce mai bine,o sa vezi!
Sa te binecuvanteze Dumnezeu cat mai repede cu un
Dumnezeu,sa ne ajute!Post usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Criss ti-am raspuns la PM... Pupici!
Se intampla si minuni!

Cleo, datorita initiativei tale vom reusi... chiar daca am citit articolul din formula As acum 2 saptamani, nu cred ca as fi putut avea puterea sa deschid acest subiect!

Sa fim binecuvantate cu copii sanatosi!

Va pup pe toate si va doresc o saptamana buna!

Maine e sarbatoare, e schimbarea la fata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Kerstin,vom reusi sigur am avut asa un curaj si o energie pozitiva parca cineva imi spunea sa deschid acest subiect,eu sunt noua pe forum, nu sunt prea priceputa dar incerc sa invat.
Tot timpul gandesc pozitiv si incerc sa va trimit si voua aceasta energie,sa va molipsesc cu ea(Dumnezeu ne-o da).
Nu vom renunta niciodata la acest vis minunat!
Dumnezeu sa-ti auda rugaciunile!
Sa fim toate cat mai repede
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
O saptamana frumoasa,va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Doamne, ajuta, fetelor! Acatistul cu numele noastre a ajuns si la manastirea Diaconesti, o manastire relativ noua langa Bacau, dar plina de credinta si har.

Azi dupa cum stiti este sarbatoare mare, Schimbarea la fata. Am primit un email foarte frumos si il copiez aici, sa ne fie cu folos:

"Schimbarea la Fata

Inainte de momentul jertfei pe cruce pentru pacatele oamenilor, Mantuitorul Hristos a plecat in Cezareea, pe muntele Taborului, unde a fost urmat de ucenicii sai si de popor. Lasandu-i pe acestia la poalele muntelui, Iisus i-a luat cu sine doar pe Petru, Iacob si Ioan.

Acolo, pe cand se ruga, Hristos s-a schimbat la fata, stralucind cu slava Dumnezeirii Sale: "Si s-a schimbat la fata, inaintea lor, si a stralucit ca soarele, iar vesmintele Lui s-au facut albe ca lumina'. In acel moment, ucenicii L-au vazut in adevarata Sa infatisare: Dumnezeu, caci stralucea ca soarele, si Om, caci avea un vesmant. Umanitatea Lui era atat de patrunsa de Dumnezeire, incat vesmantul si trupul Lui au stralucit ca lumina. Dupa ce Iisus a vorbit cu Moise si cu Ilie, care stateau langa El, Petru i s-a adresat: "Doamne, bine este noua sa fim aici; daca voiesti, vom face aici trei colibe: Tie una, lui Moise una si lui Ilie una". Atunci, un nor i-a umbrit si s-a auzit un glas: "Acesta este Fiul Meu cel iubit intru care am binevoit; pe Acesta ascultati-l!". Iar Hristos S-a apropiat de ei si le-a zis: "Sculati-va si nu va temeti!", poruncindu-le sa nu spuna nimanui despre aceasta intamplare pana la Invierea Sa din morti. Astfel, pe muntele Tabor, Hristos S-a aratat Apostolilor in adevarata Sa ipostaza de Dumnezeu adevarat si Om adevarat. Lumina in care S-a aratat era harul dumnezeiesc, iubirea vesnica a lui Dumnezeu. Pentru ca ucenicii sa poata vedea pe Iisus in lumina Sa necreata, ei insisi au fost patrunsi de aceasta lumina, de acest har. Numai astfel au putut vedea cu ochii trupesti lumina dumnezeirii.

In aceasta zi, traditia populara spune ca incepe sa se ingalbeneasca frunza in padure, relateaza Irina Nicolau in "Ghidul sarbatorilor romanesti"."Cerbii spurca apele, care incep sa se raceasca. Taratoarele cauta ascunzisuri. Berzele se pregatesc de plecare. Cerul se deschide. Se face pomana de struguri. Cand gusti prima boaba, spui "boaba noua in gura veche". Fetele se spala pe cap in aceasta zi. Se spune de asemenea ca sarbatoarea populara Probejenia marcheaza hotarul dintre vara si toamna in Calendarul Popular si este sinonima cu Schimbarea la Fata din Calendarul crestin-ortodox. Fiind celebrata in acelasi timp cu Schimbarea la Fata, la Probejenie este dezlegare la peste si la struguri. In popor exista credinta potrivit careia cine se roaga sa scape de un viciu, de o patima, in aceasta zi, va reusi."

Mergi la inceput

mmc_nd multumim mult ca ai dat pomelnicul nostru si la manastire am fost si eu la biserica si am dat si azi pomelnicul si la sfarsit am scris "pentru sanatate si nastere de prunci" cu toate ca stiu ca e suficient sa trecem numai numele nostru de botez pentru ca Dumnezeu stie oricum ce ne e de folos pentru fiecare.
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

cleopatra70, am si eu o rugaminte: in listuta noastra, modifica primul meu nume - este Malina, nu Madalina. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetelor,

Vreau sa va spun ca am fost si eu sambata la preotul Iordachesi am vb cu dansul. In primul rand m-a intrebat cum stau cu problemele medicale. Si i-am spus ca am endometrioza. Vreau sa va spun ca i-a cazut fata, offff Doamne. Si mi-a zis ca e f grava boala asta, ceea ce stiam si eu.... si ca sunt la mai mult de jumatate spre sterilitate. Si nu mi-a dat inca nici un canon si mi-a zis ca mai presus de toate este tratamentul pe care trebuie sa-l urmez intocmai. Era f documentat preotul despre aceasta boala. Mi-a zis sa vin dupa ce termin cu tratamentul, si cu sotul pt ca am inteles ca citeste ceva pt dezlegare.
Insa mi-a dat sa citesc Rugaciunea de seara si cea de dimineata, Paraclisul Maicii Domnului (dimineata) si seara Acatistul Maicii Domnului, Acatistul Sf Ioachim si Ana si Acatistul Sf Spiridon (in ordinea aceasta).
Ce sa va zic?ca am plecat de acolo cu inima franta, chiar dc stiam f bine gravitatea bolii mele, dar totusi am sperat ca poate se va intampla o minune.
Doamne ajuta si sa ne binecuvanteze Dumnezeu pe toate fetele cu un ingeras de copil.

Mergi la inceput