Rugaciune colectiva pentru a avea un copil
Raspunsuri - Pagina 16
Kerstin spune:
Buna ziua! Am o mare rugaminte, daca se poate sa o trecem pe listuta noastra si pe prietena mea Mihaela, care-si doreste din tot sufletul un copilas... dar nu este membra a acestui forum... va merge si ea sa puna listuta noastra la biserica din Topraisar si la Sf. Cassian din Dobrogea.. Multumesc mult!
ali spune:
S-ar putea sa fie o mica problema cu adaugatul pe lista. Eu cred ca doar Cleopatra poate sa aduge pe lista.Doar ea are drept de modificare a mesajului.
ali
ali spune:
Sa nu ma intelegi gresit.Doar cine scrie mesajul original are posibilitatea de modificare sau stergere a lui.
ali
Hera25 spune:
La multi ani fetelor cu numele Maria!
Va doresc multa sanatate, fericire si sa vi se implineasca visul cat mai curand.
Fetelor vreau sa va spun ca am reusit si eu azi sa ma spovedesc si sa ma impartasesc la Biserica Sf Spiridon Vechi, si ma simt f bine. Am tinut si tot postul.
Promit ca atunci cand ma voi mai duce la biserica voi duce si acatistul cu numele voastre.
Va pup.
si o zi buna va doresc.
criss_2081 spune:
Hera sa-ti fie de folos Sfanta Impartasanie si spre mantuire.
Vroiam sa te intreb daca ai sa tii canonul pe care il da parintele Iordache de la Sfantul Spiridon, ma gandesc ca daca te-ai spovedit la parintele Iordache poate ne mai spui si noua ce sfaturi ti-a dat.
eu m-am spovedit la un parinte si mi-a spus un lucru tare frumos ca "Dumnezeu vrea sa avem rabdare pentru ca in educatia unui copilas este nevoie de foarte multa rabdare in primul rand" mie mi-a placut foarte mult lucrul asta.
Bunul Dumnezeu sa ne rasplateasca si pe noi cu un bebe sanatos.
Doamne Ajuta!
mmc_nd spune:
Maica Domnului si Sfanta sarbatoare de azi sa ne aduca liniste sufleteasca si un BB cand va fi mai bine!
Voiam sa va spun ca am ajuns vinerea trecuta la biserica Sf. Spiridon Vechi. Era slujba de Sf. Maslu si m-am bucurat pentru ca n-am mai fost demult la aceasta slujba. Am pus si acatistul nostru si ieri l-am dus si la Schitul Darvari.
Eram foarte multa lume in biserica vineri si multi voiau sa se spovedeasca. Asa ca aproape ca mi-a fost cam jena sa-l rog pe parintele sa stea de vorba cu noi. Insa el mi-a spus sa astept putin si a venit direct la noi si m-a intrebat "Doctorii ce spun?". Am ramas cu gura cascata pentru ca nu ne cunostea, era prima data cand mergeam acolo si nu-i spusesem decat ca vrem sa vorbim putin cu dumnealui. Mi-a spus despre canonul de care ati pomenit si voi. Nici eu n-am apucat sa-l intreb prea multe, pentru ca era asa de multa lume. Asa ca daca sunt dintre voi care pot sa ne dea amanunte... De exemplu, oare acest canon inseamna ca nu poti pleca din oras - din moment ca trebuie sa vii cam la 2 zile la biserica acolo...
Vestea cea buna este ca verisoara mea pleaca in concediu in Corfu. Si poate stiti, in Corfu se afla moastele Sf. Spiridon. I-am dat deja acatistul nostru si il va duce acolo, m-am bucurat tare mult!
Doamne, ajuta!
Kerstin spune:
Aseara am fost la biserica, am stat la prohodul Maicii Domnului si am pus acatistul nostru! Doamne ajuta!
koko_1 spune:
Fetelor, am primit si eu o rugaciune, vreau sa incep sa o spun de maine. Sper sa va ajute!
Rugaciune catre ATOTPUTERNIC si catre Sf.Fecioara MARIA
Eu roaba voastra ma rog Voua deoarece norii nenorocirilor se gramadesc asupra capului eu si intristarile ma chinuie,dar desi sufar nu cartesc asupre Ta Prea Bunule.
Tu esti intotdeauna sprijinitorul meu si piatra neclintita pe care sunt intemeiate nadejdile mele.Tu cunosti Dumnezeule CAUZA necazurilor mele.Deci ingrijeste de soarta mea.Stiu ca ma iubesti si aceasta incredere ma incurajeaza pana la nadejde in dragostea si bunatatea Ta.
Nu ma voi lasa biruita de impotrivirile sortii ci ma voi lupta cu curaj si credinta in ajutorul Tau,voi iesi biruitoare.
Cel ce caria o pauzaste Universul si soarta nemuritorilor,caria o pauzaste si soarta vietii mele cea izbita de valul ispitelor si cu ajutorul Lui voi ajunge la liman linistita.
In zadar ma voi lupta singura impotriva vietii,caci fara Tine nu voi putea face niic.La Tine alerg Prea Bunule si Tie ma rog vino in ajutorul meusi ma mantuieste cu puterea Ta,precum ai mantuit pe Petru care venea spre Tine pe apa.Intinde mana Ta asa cum ai intins-o aceluia Doamne,ai mila si nu zabovi,auzi rugaciunea mea si ma izbavestePrimeste-mi dar cu bunatatea Ta marturisirea pacatelor si ajuta-ma Doamne cu Harul Tau a fi statornica in marturisirea ce fac inaintea Ta,trimite peste mine si peste stramosii mei binecuvantarea Ta.Intoarce inima lor cu dragoste catre mine alunga-mi suferinta si neodihna ce mi se pricinuieste de catre ei,indura-te asupra copiilor mei.Tu ai facut pe om sociabil si bun ca sa traiasca in dragoste si unire pe pamant,fa deci ca cei ce ne urasc,ne asupresc si ne napastuiesc sa cunoasca Doamne vointa Ta.Lumineaza-le inima si fa-i iubitori de dragoste si unire pe pamant si ne iarta noua pacatele precum si noi iertam celor ce ne gresesc noua.AMIN (Se face semnul Crucii).
Doamne si Stapanul vietii mele,ajuta-ma sa fac voia Ta,pomneste-ma Doamne(numele) lumineaza-ma Doamne asa cum lumineaza aceasta lumanare;asa sa-mi luminezi viata de toate grijile si nevoile.AMIN(se face senul Crucii)
In Numele Domnului Dumnezeului elui Prea Inalt si a Prea Cuvioasa Fecioara Maria,cu puterea Sfintei Treimi te rog Doamne cu lacrimi fierbinti : grabeste sa ma dezlegi(numele)si sa ma curat de toate blestemele,juramintele si neputinta care sunt asupra mea din momentul nasterii si pana la sfarsit si miluieste-mafara prihana sa fiu.
Ca un Bun si Iertator ce esti,da-mi : Sanatate,Iertare de pacate,Noroc si Mantuirea Sufletului (urmeaza dorinta pentru care faci rugaciunea) si te mai rog Doamne goneste duhurile necurate din mine(nuele),din copii mei(numele) din sotul/sotia mea(numele),din rudele mele,din prietenii mei,din lucrurile mele,din casa mea,ca Binecuvantat esti in vecii vecilor.
Sfinte Dumnezeule ,Sfinte Tare,Sfinte fara de oarte miluieste-ne pe noi (se spune de 3 ori)
Slava Tatalui,a Fiului a Sfantului Duh acum si Pururea si in vecii vecilor,AMIN (faci semnul Crucii)
NOTA
1. Rugaciunea se face cu o lumanare aprinsa : LUNEA,MIERCUREA,VINEREA si SAMBATA(daca vrei sambata) intre orele 20-24 ale zilei.
2. Se vor face 9 rugaciuni cu 9 lumanari.
3. Dupa ce s-a citit rugaciunea cu lumanarea aprinsa,te asezi in pragul usii cu fata la incaperea in care te-ai rugat si stingi lumanarea cu mana in timp ce spui :
"DOAMNE AJUTA-MA SA SE IMPLINEASCA"
4. Dupa ce s-au strans 9 lumanari se duc la Biserica si se aprind la VII (in nici un caz la morti...!!!!)
5. Apoi se poate repeta rugaciunea pt.o alta dorinta
6. NU SE FACE PENTRU MOARTEA CUIVA,FIIND UN MARE PACAT,RUGACIUNEA SE VA IMPLINI...!!!!
DUMNEZEU SA VA AJUTE...!!!
koko
http://tt.lilypie.com/dimop3.png
Hera25 spune:
Criss_20081 am fost la parintele Iordache sa-mi de asi mie canonul si asa cum spunea mmc_nd mi-a pus si mie intrebarea "Doctorii ce spun?". Asa ca i-am zis ce spun doctorii - ca am endometrioza si sunt sub tratamentul cu Diphereline. Si atunci mi-a zis ca ma lasa sa-mi fac tratamentul ca este f important si dupa aia sa vin la el cu sotul si atunci imi va da canon.
Dar mi-a zs totusi sa citesc Paraclisul Maicii Domnului (dimineata), Acatistul Maicii Domunului, Acatistul Sf Ioachim si Ana, Acatistul Sf. Spiridon si Rugaciunile de dimineata si de seara.
Asta mi-a zis parintele si acum astept sa termin tratamentul si ma voi duce cam prin decembrie cu tot cu sot.
Doamne ajuta.
speranta spune:
Koko_1, multumim din suflet pentru rugaciune, si bunul D-zeu sa ne implineasca dorintele...dar te rog mai uitate aici ,,Cel ce caria o pauzaste Universul si soarta nemuritorilor,caria o pauzaste si soarta vietii..."cum e corect, ca sa nu citim aiurea.